Založ si blog

Tretina na hypotéku, tretina na sporenie, tretina na domácnosť, rodinu, zdravie, stravu, deti, koníčky a potom . . .

Netreba diskriminovať fajčiarov, keď chce vláda získať peniaze pre dôchodcov a ľudí naučiť šetriť! Len to chce s existujúcou politickou stranou vyhrať parlamentné voľby alebo získať od vás občanov 10000 podpisov na súhlas a vznik novej politickej strany, v ktorej budete tí, čo sympatizujú s našimi myšlienkami!

video:

 

Prečo Danko stále hovorí o dani z odvodov, keď ideálna , by bola daň z prevodu, ale pozor!: iba, ak by to bola jediná daň a ostatné, by sa zrušili!!!
Príklad:
Idete si do banky požičať, dajme tomu 200 eur. To sa dá aj bez osobného kontaktu, a dnes už aj cez mobil. Ale, čo sa deje v banke, aby vám ich mohli požičať a neprerobili?
Z bankového trezoru musia prejsť peniaze cez rôzne kontrolné účty, ktoré zaistia poistenie straty, poistenie vysokého zisku alebo opačne vysokej straty, preto musia vychádzať z optimálneho zisku. Aby mohli takýto optimálny zisk získať, vytvoriť, musia požičané peniaze ( v tomto prípade 200 eur pre vás s podmienkou 20 euro mesačne na 20 mesiacov ) kryť vlastnými prostriedkami. Dajme tomu vlastný investičný fond alebo domáca burza s komoditami. Investovať sumu ,ktorou kryjú pôžičku nákupom akcií, opcií, dlhopisov.
Zaujímavé komodity: hliník, sklo, plást, plyn, chmel, pivo, tv spotrebiče, emisie, elektrická energia, letecký benzín, úžitková voda, zdravotnícke zariadenia, palivové drevo, seno, slama, obilie, lesné pozemky, lesné porasty, ale aj nevýrobné investície či produkty ako je reklama a televízne prenosy… cca stačí a vysvetlím.
Koľko účtov navštívila suma, ktorá kryje vašu pôžičku, aby banka mala optimálny zisk a neprerobila alebo veľa nezarobila ( aspoň viditeľne)? A teraz, čo keby z každého tohoto prevodu išlo vždy 0,5%, čo je 1/200 na štátny účet-kassa = z každého prevodu 1,-euro ?


Doma popíjate dobre vychladené pivo a pozeráte televízor a v tom vás rozčúlia s dajákou hlúpou reklamov alebo mimoriadnou správou. Niekde v cudzine sa niekto potkol na kameni a zrovna si chcel zapáliť cigaretu. Bum a je to tu! príčinu neprezradia, ale vedia, že horí niekoľko tisíc hektárov porastov a vietor to ženie k lesom.
Reakcia , dnes ľahko vytočiteľného -nasraného občana Slovenska? Tresk do televízora fľašu s pivom alebo plechovku s pivom. Televízor je v čudu. Infarkt zapríčinil, že vás preberajú v nemocnici po dovoze sanitkou . Už v sanitke vyskúšali defibrilátor. V nemocnici znova museli za pomoci elektrickej energie naštartovať tento prístroj, aby vás prebrali.
No a toto všetko bolo treba, aby ste si z banky mohli požičať 200 euro?

Ako ľahko pochopiť nadpis článku?
video:

 

 

 

 

Choďte už niekam do . . preč s bankovými odvodmi a . . .

 

 

Sociopatia médií oslabuje silu pravdy alebo päť P pre Madam Justíciu

 

, , Spodina a horných desať tisíc“

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Prišli slúžiť občanom, ale chcú len vládnuť!

 

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

13.05.2024

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť! Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť [...]

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.

Houston, texas, búrky

Z Houstonu po ničivých búrkach hlásia sedem obetí

18.05.2024 08:25

Obytné oblasti mesta boli plné popadaných stromov a elektrického vedenia.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?