Založ si blog

Budúcnosť parlamentu po septembrových voľbách

Nie! To je slovo k odporu alebo ku slobode! Národ rozhodne, kto získa dôveru, aby mohol národu pomáhať a ho nasmeroval na cestu dôstojného života! Ale ak vedia politici prikrášlene rozprávať pred voľbami o tom, že národ rozhodne, zabúdajú rozprávať aj o tom, že národ môže ( a v tomto prípade musí aj) kontrólovať!
Ktorá strana sľubuje pomoc občanom?
Takúto stranu si treba vziať do merku a skontrólovať ju ešte pred voľbami!
( príklad : Každá politická strana musí mať aktuálny výpis na MVSR k overeniu pre občana voliča údaje či spĺňa zákon 85/2005 – inak nemôže ísť k voľbám! A násladne občan môže informovať média, že ktorá osoba dala na MVSR takýto súhlas! Aspoň sa urýchli vyšetrovanie a nevidiacej políciíí a justícií sa pomôže lebo občan alebo občania – voliči im podhodí či podhodia aj vinníkov!)
Potom sa až zameriavať na jej sľuby! Ktorá strana tvrdí, že treba občanovi zaistiť živobytie? Má takáto strana v programe ako to chce dokázať?
Má tam, že zmení Zákonník práce a každý občan bude mať pevne stanovený príjem podľa vzdelanostnej úrovne a , že vnútorné nariadenia alebo vnútorné predpisy, nesmú byť nad Zákonníkom práce?
Má tam, že okamžite zavedú ( a hlavne ako to chce urobiť) NIE odvodovú daň pre banky, ale Daň z prevodu finančných aktivít a finančných prostriedkov?
Má tam, že každý člen ( účastník NRSR) parlamentu bude okamžite podliehať NBÚ a za svoju činnosť a prácu preberá 100%-tnú zodpovednosť a je, ak to nedodrží a poruší, okamžite zaistený, vyšetrovaný,súdený a trestaný do presne stanovenej doby ( a hlavne ako to chce urobiť) od zaistenia po uvalenia a výkonu podmienečného alebo nepodmienečného trestu?
Budúcnosť parlamentu po septembrových voľbách majú v rukách občania – voliči a média, ktoré nás budú riadne klamať a tvrdiť, kto sa s kým chce spájať, preto ,aby sme si nestihli urobiť kontrólu, tak pozóóóóóóóóór!

 

Každý podnet nedokážeme spracovať do televíznej reportáže

00

Ako sa všetci trasú po moci, ale. . .

Digitálna mena – bude treba!

Menová reforma tak či tak príde

Návrat ku , , Korune“ kurzom 30, 126 alebo úplne od nuly a . . . . . . . . . . .

. . . . a je to tu

Povrchnosť pre vrchnosť

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

5. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

video:

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Kto je skutočný „volič“ ?

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

O nájomných bytoch, podľa tohto programu Inštitútu Ochrany Ústavných Práv!

07.05.2024

Len hlupák, by to nechcel! Kto si prizná , že je hlupák? Prečo štrngali občania v roku 1989 na námestiach? Kto sa ešte nemá tak, ako očakával? Prečo? Zabudli vari na nich naši politici alebo politici v Európskej únií? No, je to jednoduché. Provokatéri a rôzni trollovia môžu hneď začať kritizovať a špiniť autora blogu. Normálni občania, ktorí túžia konečne po [...]

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26

Na jej čele zostane Michail Mišustin.

Poland Auschwitz Anniversary

Odhalili bustu roľníkovi z Kysúc, ktorý prispel k tomu, aby sa svet dozvedel o nacistickom vraždení Židov v Auschwitzi

11.05.2024 17:00

Ondrej Čanecký sa zachoval statočne. Pomohol dvom väzňom na úteku, ktorí chceli podať svedectvo o hrôzach v hitlerovskom tábore smrti.

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

Výbor obrana bezpečnosť, migaľ, gašpar, grendel

Pri bombových hrozbách mohlo ísť podľa Gašpara aj Grendela o testovanie

11.05.2024 15:18

Politici sa vyjadrili aj k odvolávaniu ministeriek zdravotníctva a kultúry.