Založ si blog

Posledná reálna šanca zachrániť Slovensko!

Všetci lídri politických strán si myslia, že rozumejú politike! Myslia si, že vedia, čo je to politika! Ale nevedia, ako ľuďom slúžiť a pre ľudí vytvárať veľmi dobré podmienky na dôstojný život!

Nestačí zahodiť ego, preto že pri spolupráci s ľuďmi, ktorí si myslia, že všetko vedia, narazíte na problém! Aký? Ak ukážete, že viac viete a problém viete lepšie riešiť ako skupina, ktorá Vás prijala na spoluprácu, stávate sa nepotrebný a je voči Vám vyvíjaný odpor závisti až nenávisti!

Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme to , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

 

Kto vyhrá v parlamentných voľbách ?

V parlamentných voľbách vyhrá politická strana, ktorá má dá na svoju kandidátku, ale jej líder a členovia sa nesmú báť najpravdivejších argumentov a hlavne, nesmú túžiť po moci na základe podvodu! Víťazstvo si treba zaslúžiť a národu chciet pomôcť a národu chcieť slúžiť!

video:

Juraj Chlebík – Brezina

Ak sa volieb nezúčastní aspoň 2/3 oprávnených voličov, ostáva všetko postarom !

Chceme, aby boli všetci vinníci potrestaní?

Pomôžme si urýchlene jeden druhému – Slováci Slovákom s vlastným riešením, inak zanikneme !

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví dokazuje, že pácha trestný čin

Úradnícka vláda nie je žiadna „výhra“

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.
IOUP účet: SK 8365 0000 0000 0020 560 144

 

Dám Vám minimálne desaťkrát viac, ako Vám Igor Matovič dokáže sľúbiť

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".