Založ si blog

Pomôžme si urýchlene jeden druhému – Slováci Slovákom s vlastným riešením, inak zanikneme !

Členovia Inštitútu ochrany ústavných práv, sa za posledných päť rokov , stretli asi s každým lídrom koaličnej,opozičnej, ale aj neparlamentnej politickej strany a každý líder dostal otázku!
Prečo vedome klamete občanov a či už vedome alebo nevedome, právne páchate trestnú činnosť, porušovaním zákona? Neplatná politická strana nemôže podľa zákona sa zúčastňovať v parlamentných voľbách a následne riadiť štát, ak by vyhrala ! Toto sa tu deje, ale to je všetko vina občanov – voličov! Preto bude treba zabezpečiť obrovskú kontrolu,prísne tresty a hlavne prijať zodpovednosť za to, ako a koho a prečo volíme!

https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu-who/766-29-3-2023-pred-prenesenim-nasej-narodnej-suverenity-na-who-prosim-citaj-a-informuj?fbclid=IwAR2iQfrZ4EDHi4QeFAMK7WnfgX5C4jl4dWGM8PGcl6nW3W5vDSPD3-z__H8

 

video:

 

Overujme si každú politickú stranu,aby sme vedeli ako a koho alebo prečo voliť!

https://www.minv.sk/?psph-uvod

Nestačí zahodiť ego, preto že pri spolupráci s ľuďmi, ktorí si myslia, že všetko vedia, narazíte na problém! Aký? Ak ukážete, že viac viete a problém viete lepšie riešiť ako skupina, ktorá Vás prijala na spoluprácu, stávate sa nepotrebný a je voči Vám vyvíjaný odpor závisti až nenávisti!
Príďte na 9.konferenciu Inštitútu ochrany ústavných práv do Bratislavy! Môžeme to stihnúť ešte pred dovolenkami ( skutoční vlastenci vedia, že to musíme stihnúť a potom môžeme dovolenkovať)
Nahláste počty do konca mája 2023 na ioup.riesenia@gmail.com , aby sme vybrali dostatočne veľký priestor.
Téma: Posledná reálna šanca zachrániť Slovensko!
Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme to , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

https://vimeo.com/upfslovakia

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.
IOUP účet: SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Úradnícka vláda nie je žiadna „výhra“

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Čas , ktorý sme predpovedali sa približuje, ale ktorá víťazná politická strana nasledujúcich parlamentných volieb si to uvedomuje?

Sabotáž, ktorú nikto nechce vidieť, prebieha online pred očami občanov

,,Kmíni“

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

Drahí spolupracovníci za zlikvidovanie systému

Doľava alebo do prava

Chceme . . . . . . .

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?