Založ si blog

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

To, že niekoho pomenujem brzdou v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti ,nie je urážka, ak sa jedná o spoločné myšlienky a ciele strany a jej členov, urobiť a robiť niečo pre celé Slovensko a občanov Slovenska, a táto osoba brzdí jej rozvoj!
Ak chce ktorákoľvek politická strana na Slovensku občanom niečo sľubovať, musí najskôr mať všetko, čo občan môže kontrolovať, v poriadku, a to je hlavne platnosť politickej strany podľa zákona! Aby takáto strana mohla a mala právo šíriť svoje myšlienky a mala právo sa zúčastňovať na politickej kampani a komunálnych alebo, pre nás teraz dôležitých,parlamentných voľbách, musí spĺňať podmienky zákona 85/2005 a konkrétne §6,ktorý tvrdí:
,,Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=491032773194213&set=a.102154278748733

 

(7)
Členom orgánu strany môže byť iba člen strany; člen výkonného orgánu strany nemôže byť členom rozhodcovského alebo revízneho orgánu strany, člen rozhodcovského orgánu strany nemôže byť členom revízneho orgánu strany.“

Ak ide o budúcnosť Slovenska , aktivita je na bode mrazu! Je to preto, že nikto ničomu nerozumie alebo všetkým je všetko jedno?
Možno práve preto, že všetky politické strany sa prezentujú rovnako a tak aj národ chápe všetko rovnako a povie si: ani vy tam nič nedokážete, lebo už od začiatku zavádzate a klamete!
Treba ponúknuť občanom niečo, čo ešte nepočuli,nevideli a vysvetlovať postup ako rýchlo to môže byť reálne a pravdivé a hlavne uskutočnené!

Musíme vyhrať voľby, či sa to niekomu páči alebo nie, a práve preto sa snažte!

video:

 

https://www.mojevideo.sk/video/2eeab/aka_zodpovednost_take_obete_.html

 

Ak , ale v politickej strane je brzda a možno nie jedna, a oni sami nemajú jasno ako to chcú dosiahnuť, potom sa názoru občanov nemožno čudovať!

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

video:

https://www.facebook.com/ingrudolfhuliak/videos/796406718563065

Nikdy nie je neskoro alebo, nič nie je stratené

video:

https://www.mojevideo.sk/video/2cfee/zasluzia_si_obcania_financne_utrpenie_alebo_odskodnenie_.html

 

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

 

video:

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.