Založ si blog

Musíme vyhrať voľby, či sa to niekomu páči alebo nie, a práve preto sa snažte!

Ako dostať k parlamentným voľbám 100% voličov? Naším členom vyplatíme všetky omeškané roky slovenskej demokracie! Nič Vám nebráni sa stať členom,ale moc času už nemáte!
Sme tu pre všetkých občanov. Naša ,,Národná koalícia / nezávislí kandidáti“ prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu.Určite chcete vedieť, ako odstrániť korupciu, ako získať nazad do rúk štátu rozkradnutý majetok z nekalej privatizácie, ako pozatvárať a označiť mafiu, aby sa neporušil § 363 Trestnému poriadku (zákon č. 301/2005 Z. z.), ale hlavne ako a kde na to vziať finančný kapitál?

Keď môže v 21.storočí ekzistovať na jednej strane sveta monarchia, demokracia,priama demokracia, socializmus a na opačnom konci dokonca komunizmus, pre koho má väčší význam či hodnotu ochrana ľudských práv? Čo je koho do toho, akou cestou pôjde Slovensko?

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu ( na to nestačí len šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo.
Chudobný a utrápený národ musí počuť to, čo mu vieme dať a čo mu z jeho potrieb dokážeme v krátkom čase splniť! A ešte ako to vieme dokázať. Nemusíme sa báť, že nám to iné politické strany ukradnú, preto že to, čo my ponúkame,dokážu len čestní a poctiví občania splniť a to tie iné politické strany nevedia a nepoznajú,čo to je.
Treba občanom dorovnať finančné straty,ktoré im politici nedopriali od kedy sú občanmi EÚ a v demokracií!
Bod č.5. Práca , príjem,(príjem okamžite po prvom mesiaci , výmena peňažnej meny, ale bez výmenného kurzu ( každému rovnako po 300.000,- v novej mene po splnení podmienok ) + audity ( všetky dlhy osobné, firemné, zrušené)
Aké sú tarify vzdelanostnej úrovne človeka?

Človek, ktorý nedokončil základné vzdelanie,
45 základ na hodinu,
– Ten, čo dokončil základné vzdelanie – má 46 na hodinu
– Ten, čo má strednú školu bez maturity – má 47 na hodinu
– Ten, čo má maturitu, má 48 na hodinu
– Ten, čo má vysokú školu – má 49 na hodinu
– Ten, čo má doktorát a všelijaké nadstavby vzdelanostné, má 50 na hodinu


 

vychádzam z článku:

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

 

Poďakovanie : … ,,Hriech sa dá napraviť hriechom. Pán Chlebík, považujem Váš počin za osožný pre všetky generácie skutočných vlastencov, charakterných, objektívne a odborne uvažujúcich ľudí na Slovensku, ale aj mimo neho. Spoluúčasť na tejto záslužnej práci neodmietam, avšak pri zreteli na moje zdravie a vek. S pozdravom doc. Ing. Jozef Troják, CSc. ( Reformy vo verejných financiách). Možno by tato krásna myšlienka chcela väčšiu propagandu …..v každom prípade to je premakané ako ľudsky tak aj ekonomicky….už to len zrealizovať do praxe……máte moju 100 percentnú podporu….ak treba som s Vami “…

Bohatá časť národa, ktorá len zdiera a mučí utrápený národ, musí počuť niečo, čo jej vytvorí neodstraniteľné zimomriavky a viditeľný strach! Je to ako keby každý z nich dostal náboj v obálke od nespokojných občanov!
Bod č.1. Zloženie vlády, ktorá bude slúžiť občanom, retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi! Opozíciu tvorí občan a Inštitút ochrany ústavných práv je zo strany občanov najvyšší stupeň kontroly, po zmene Nr Sr na Úrad štátnej starostlivosti.
Bezprávie a korupcia ,,v osom hniezde “ a likvidácia čoho ? Aby sa tento program naplnil a občania ako najväčšie autority štátu v slobodných voľbách mohli zmeniť tento bezprávny a prehnitý systém na lepšiu a dokonalejšiu spoločnosť, potrebujú dôstojne žiť a tieto potreby musia byť v ústave definované všade tam, kde sa význam slov dôstojný život nachádza.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=576939724336875

 

 

Pokiaľ dokáže vláda zabehnúť, až ju nahnevaný národ poženie kade – ľahšie? …… od kedy nás Dzurinda zapredal, prichádzame denne o 100.000.000 eur, vyprodukovaného kapitálu , ktorý odchádza do korporačných bank. To je len tu pol biliardy a potom 80% vytunelovaných eurofondov a niekoľkokrát vytunelovaných podnikov z privatizácie ( a čo potom súkromný majetok našich ,, poctivých politikov ?“)…toto si ľudia myslia, všetko okolo toho vedia, ale spravodlivosť nevidia………..

 

 

„Sľubujem na svoju česť a svedomie vernosť Slovenskej republike. Svoje povinnosti budem plniť zodpovedne a vo vlastnom záujme služiť občanom, . Budem dodržiavať ústavu a ostatné zákony a odborne pracovať pod kontrolou štátu, teda občanov, aby sa uvádzali do života, inak budem v referende občanmi odvolaný .“
Taktiež sabudem usilovať splniť všetky ponuky a myšlienky, o ktorých ste sa dočítali. Ak máte záujem a nechcete, aby sa tu striedali tie isté politické strany, ktoré sa ešte občanmi nemali kedy za 34 rokov zaoberať, sme tu pre Vás.

Juraj Chlebík

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.