Založ si blog

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

Na otázku,ktorú som poslal lídrovi politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti, pánovi Rudolfovi Huliakovi, som nedostal od neho odpoveď, ale odpovedala jeho asistentka.
Otázka znela asi takto: Prečo do dnešného dňa právne strana Národná koalícia nezávislí kanditáti nespĺňa právne svoju ekzistenciu a to konkrétne podľa zákona 85/2005 §6 o politických stranách a hnutiach , čo znamená:
,,Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.
(7)
Členom orgánu strany môže byť iba člen strany; člen výkonného orgánu strany nemôže byť členom rozhodcovského alebo revízneho orgánu strany, člen rozhodcovského orgánu strany nemôže byť členom revízneho orgánu strany.“

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

 

Podľa tohto zákona musí byť v štruktúre strany minimálne 45 osôb a to z počtu členov, ktoré strana má, riadne evidovaných na Ministerstve vnútra Sr. Ak je táto podmienka splnená, tak strana môže presadzovať svoju volebnú kampaň a , čo je najdôležitejšie, môže sa angažovať v akýchkoľvek voľbách!
Čo to , ale znamená pre členov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti ? Znamená to, že všetky návrhy členov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti samusia prerokovať a tie,čo sa odsúhlasia sa zaradia doprogramu alebo riešení samotnej činnosti strany Národná koalícia nezávislí kanditáti , ale aj pre úpravu či zmenu stanov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti . To znamená, že ak 2/3 zo 45 osôb štruktúry strany Národná koalícia nezávislí kanditáti povie áno, tak sa môže zmeniť aj líder alebo štatutár strany Národná koalícia nezávislí kanditáti !

Na moju otázku odpovedala asistentka takto:
Vážený pán Chlebík, buďte láskavý a prestaňte obťažovať predsedu NK/NEKA Ing. Rudolfa Huliaka , obťažovať svojimi neopodstatnenými požiadavkami. Výročná správa strany bola v plnom rozsahu predložená MVSR v zákonnej lehote. Jej obsah bude zverejnený na ministerskej stránke po jej riadnom preskúmaní a v dohľadnej dobe aj na našej stránke. Ak niečomu nerozumiete, zastavte sa na centrále , bude Vám to vysvetlené. Ďakujem za pochopenie. S pozdravom Tajomník NK/NEKA.

Nuž, neviem,komu to nie je viac jasné, ale možno sa zastavím a opýtam na túto otázku :
Ak povie líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , že nechce , aby parlamentné voľby vyhral Fico alebo Matovič či Heger, prečo sa proti vôli vlastných členov strany, ktorí tvrdia, že s SNS áno, ale bez Danka, ale to si pán líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , pozmenil a tvrdí s SNS áno ( ten zvyšok , ale bez Danka , zabudol vravieť).
Ako sa neplatná (zatiaľ) politická strana , kde je líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , môže spájať s neplatnými politickými stranami, lebo tiež nespĺňajú zákon 85/2005§6 o politických stranách a hnutiach podľa aktuálneho výpisu na MVSr, a to ešte s takou, čo ide do koalície práve s Ficom?

 

https://ives.minv.sk/rez/registre/pages/detailps.aspx?id=208014&fbclid=IwAR1K0jpR-nwQhJcbwduQfu7oQZHDaPzFQuaPHwr-wJGV0lWKLL9qVa7I8uA

 

blokujú mi odpovede v debate, tak pre ostatných len toto:

Dajte prosím na vedomie kritikom !

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.