Založ si blog

Pomôžme si urýchlene jeden druhému – Slováci Slovákom s vlastným riešením, inak zanikneme !

Členovia Inštitútu ochrany ústavných práv, sa za posledných päť rokov , stretli asi s každým lídrom koaličnej,opozičnej, ale aj neparlamentnej politickej strany a každý líder dostal otázku!
Prečo vedome klamete občanov a či už vedome alebo nevedome, právne páchate trestnú činnosť, porušovaním zákona? Neplatná politická strana nemôže podľa zákona sa zúčastňovať v parlamentných voľbách a následne riadiť štát, ak by vyhrala ! Toto sa tu deje, ale to je všetko vina občanov – voličov! Preto bude treba zabezpečiť obrovskú kontrolu,prísne tresty a hlavne prijať zodpovednosť za to, ako a koho a prečo volíme!

https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu-who/766-29-3-2023-pred-prenesenim-nasej-narodnej-suverenity-na-who-prosim-citaj-a-informuj?fbclid=IwAR2iQfrZ4EDHi4QeFAMK7WnfgX5C4jl4dWGM8PGcl6nW3W5vDSPD3-z__H8

 

video:

 

Overujme si každú politickú stranu,aby sme vedeli ako a koho alebo prečo voliť!

https://www.minv.sk/?psph-uvod

Nestačí zahodiť ego, preto že pri spolupráci s ľuďmi, ktorí si myslia, že všetko vedia, narazíte na problém! Aký? Ak ukážete, že viac viete a problém viete lepšie riešiť ako skupina, ktorá Vás prijala na spoluprácu, stávate sa nepotrebný a je voči Vám vyvíjaný odpor závisti až nenávisti!
Príďte na 9.konferenciu Inštitútu ochrany ústavných práv do Bratislavy! Môžeme to stihnúť ešte pred dovolenkami ( skutoční vlastenci vedia, že to musíme stihnúť a potom môžeme dovolenkovať)
Nahláste počty do konca mája 2023 na ioup.riesenia@gmail.com , aby sme vybrali dostatočne veľký priestor.
Téma: Posledná reálna šanca zachrániť Slovensko!
Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme to , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

https://vimeo.com/upfslovakia

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.
IOUP účet: SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Úradnícka vláda nie je žiadna „výhra“

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Čas , ktorý sme predpovedali sa približuje, ale ktorá víťazná politická strana nasledujúcich parlamentných volieb si to uvedomuje?

Sabotáž, ktorú nikto nechce vidieť, prebieha online pred očami občanov

,,Kmíni“

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

Drahí spolupracovníci za zlikvidovanie systému

Doľava alebo do prava

Chceme . . . . . . .

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

13.05.2024

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť! Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť [...]

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.