Založ si blog

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

Na otázku,ktorú som poslal lídrovi politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti, pánovi Rudolfovi Huliakovi, som nedostal od neho odpoveď, ale odpovedala jeho asistentka.
Otázka znela asi takto: Prečo do dnešného dňa právne strana Národná koalícia nezávislí kanditáti nespĺňa právne svoju ekzistenciu a to konkrétne podľa zákona 85/2005 §6 o politických stranách a hnutiach , čo znamená:
,,Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.
(7)
Členom orgánu strany môže byť iba člen strany; člen výkonného orgánu strany nemôže byť členom rozhodcovského alebo revízneho orgánu strany, člen rozhodcovského orgánu strany nemôže byť členom revízneho orgánu strany.“

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

 

Podľa tohto zákona musí byť v štruktúre strany minimálne 45 osôb a to z počtu členov, ktoré strana má, riadne evidovaných na Ministerstve vnútra Sr. Ak je táto podmienka splnená, tak strana môže presadzovať svoju volebnú kampaň a , čo je najdôležitejšie, môže sa angažovať v akýchkoľvek voľbách!
Čo to , ale znamená pre členov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti ? Znamená to, že všetky návrhy členov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti samusia prerokovať a tie,čo sa odsúhlasia sa zaradia doprogramu alebo riešení samotnej činnosti strany Národná koalícia nezávislí kanditáti , ale aj pre úpravu či zmenu stanov strany Národná koalícia nezávislí kanditáti . To znamená, že ak 2/3 zo 45 osôb štruktúry strany Národná koalícia nezávislí kanditáti povie áno, tak sa môže zmeniť aj líder alebo štatutár strany Národná koalícia nezávislí kanditáti !

Na moju otázku odpovedala asistentka takto:
Vážený pán Chlebík, buďte láskavý a prestaňte obťažovať predsedu NK/NEKA Ing. Rudolfa Huliaka , obťažovať svojimi neopodstatnenými požiadavkami. Výročná správa strany bola v plnom rozsahu predložená MVSR v zákonnej lehote. Jej obsah bude zverejnený na ministerskej stránke po jej riadnom preskúmaní a v dohľadnej dobe aj na našej stránke. Ak niečomu nerozumiete, zastavte sa na centrále , bude Vám to vysvetlené. Ďakujem za pochopenie. S pozdravom Tajomník NK/NEKA.

Nuž, neviem,komu to nie je viac jasné, ale možno sa zastavím a opýtam na túto otázku :
Ak povie líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , že nechce , aby parlamentné voľby vyhral Fico alebo Matovič či Heger, prečo sa proti vôli vlastných členov strany, ktorí tvrdia, že s SNS áno, ale bez Danka, ale to si pán líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , pozmenil a tvrdí s SNS áno ( ten zvyšok , ale bez Danka , zabudol vravieť).
Ako sa neplatná (zatiaľ) politická strana , kde je líder strany Ing.Rudolf Huliak Národná koalícia nezávislí kanditáti , môže spájať s neplatnými politickými stranami, lebo tiež nespĺňajú zákon 85/2005§6 o politických stranách a hnutiach podľa aktuálneho výpisu na MVSr, a to ešte s takou, čo ide do koalície práve s Ficom?

 

https://ives.minv.sk/rez/registre/pages/detailps.aspx?id=208014&fbclid=IwAR1K0jpR-nwQhJcbwduQfu7oQZHDaPzFQuaPHwr-wJGV0lWKLL9qVa7I8uA

 

blokujú mi odpovede v debate, tak pre ostatných len toto:

Dajte prosím na vedomie kritikom !

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Pán Fico! Urobte to takto . . .

06.05.2024

….a ľudia Vás budú nosiť na rukách, ale Danka budete musieť poslať do riti! Prečo s Dankom do riti? ( Za A: Pretože nemal odvahu sa osobne stretnúť s IOUP a poslal za seba, ako náhradu – Machalu. Za B: Bál sa ma dať na kandidátku SNS. Za C: Keby Ondrej Huliak nebol pyšný, bol by prediskutoval s IOUP , prečo má ísť do volieb samostatne s Národnou koalíciou , Tak [...]

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.