Založ si blog

Kto je , , brzdou“ v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti?

To, že niekoho pomenujem brzdou v napredujúcej politickej strane Národná koalícika nezavislí kandidáti ,nie je urážka, ak sa jedná o spoločné myšlienky a ciele strany a jej členov, urobiť a robiť niečo pre celé Slovensko a občanov Slovenska, a táto osoba brzdí jej rozvoj!
Ak chce ktorákoľvek politická strana na Slovensku občanom niečo sľubovať, musí najskôr mať všetko, čo občan môže kontrolovať, v poriadku, a to je hlavne platnosť politickej strany podľa zákona! Aby takáto strana mohla a mala právo šíriť svoje myšlienky a mala právo sa zúčastňovať na politickej kampani a komunálnych alebo, pre nás teraz dôležitých,parlamentných voľbách, musí spĺňať podmienky zákona 85/2005 a konkrétne §6,ktorý tvrdí:
,,Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=491032773194213&set=a.102154278748733

 

(7)
Členom orgánu strany môže byť iba člen strany; člen výkonného orgánu strany nemôže byť členom rozhodcovského alebo revízneho orgánu strany, člen rozhodcovského orgánu strany nemôže byť členom revízneho orgánu strany.“

Ak ide o budúcnosť Slovenska , aktivita je na bode mrazu! Je to preto, že nikto ničomu nerozumie alebo všetkým je všetko jedno?
Možno práve preto, že všetky politické strany sa prezentujú rovnako a tak aj národ chápe všetko rovnako a povie si: ani vy tam nič nedokážete, lebo už od začiatku zavádzate a klamete!
Treba ponúknuť občanom niečo, čo ešte nepočuli,nevideli a vysvetlovať postup ako rýchlo to môže byť reálne a pravdivé a hlavne uskutočnené!

Musíme vyhrať voľby, či sa to niekomu páči alebo nie, a práve preto sa snažte!

video:

 

https://www.mojevideo.sk/video/2eeab/aka_zodpovednost_take_obete_.html

 

Ak , ale v politickej strane je brzda a možno nie jedna, a oni sami nemajú jasno ako to chcú dosiahnuť, potom sa názoru občanov nemožno čudovať!

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

video:

https://www.facebook.com/ingrudolfhuliak/videos/796406718563065

Nikdy nie je neskoro alebo, nič nie je stratené

video:

https://www.mojevideo.sk/video/2cfee/zasluzia_si_obcania_financne_utrpenie_alebo_odskodnenie_.html

 

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

 

video:

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.