Založ si blog

Ja si tykám aj s Ficom (povedal mi . . .

Kam vietor tam plášť, aj tak by sa dalo nazvať správanie skorumpovaného odborníka a milovníka peňazí, ktorý už roky za ne zrádza v neprospech občanov svoju krajinu. Ešte som ho ani nestihol spoznať a už z diaľky zdravil a tvrdil, že už bude nula. Takto sa v strachu snažil okolo Inštitútu ochrany ústavných práv prejsť Vladimír Krčméry. V tomto krátkom rozhovore som mu stačil podať pár otázok, na ktoré odpovedal. Viete o tom, že ste vytvorili nezmyselné opatrenia?

Aký je rozdiel medzi jedným klientom, zákazníkom v lekárni s rúškom na tvári a plným autobusom natlačených cestujúcich s rúškami? Odpoveď bola jednoduchá. ,,Áno je to nezmysel, ale je to moc prepolitizované“.

Prečo slúžite alebo počúvate nariadenia neplatnej vlády a zlepenca vládnej koalície, neviete povedať nie?

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

Odpovedal.: ,, Ja im neslúžim lebo nie som člen ani strany ani vlády a odmietol som aj ponuky na ministra alebo v minulosti na prezidenta“.

Čo je pravdy na tom, že ste príbuzný Matoviča ( alebo aj to, že ste udeľoval falošné tituly na vašej univerzite, atď.. ). Odpovedal : ,, To sú len samé hoaxy“.

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/foto-mikas-totalne-sokoval-zaberom-dovolenky-uziva-zahranici-vodu-kaze-vino-pije?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=1

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.