Založ si blog

Veľké prekvapenie. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ministerka Koliková odporúča novovytvorený odbor (dohľad na súdnictvom), o ktorom (ne)vie, že tento odbor nemá kompetenciu vás riešiť…………….———-

Vie ona, že ak sa tento novovytvorený odbor vyhovára na článok z Ústavy Sr., že aj jej riadenie vo funkcií ministerky spravodlivosti, je podľa Ústavy Sr.neplatné, lebo vychádza z neplatnej zostavenej vlády a z neplatného rozhodnutia neplatne zvolenej prezidentky?

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Pretože ľudí nezaujíma vykrikovanie, urážanie, či populistické reči a EGO, ale riešenia, činy a odvaha ich naplňovať a riešiť. Ľudia dávno pochopili, že celoživotná príprava na niečo a sľuby na desaťročia ich neuživia a tak sa rozhodli podľa najdokonalejšieho plánu.

Vláda a Brusel sa nám postarajú o nové a vyššie dane | TREND

 

Plánu, ktorý je z ich hláv, z ich života a v ich moci, kde sami môžu určovať cestu, cieľ a stratégiu, aby riešenia mohli aj sami zažiť a skúsenosti odovzdať aj svojim deťom.

. . . a čipovať! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Touto cestou pre nich  Inštitút Ochrany Ústavných Práv ( pre provokatérov Inštitút ochrany ústavných práv IOÚP) pripravuje tridsaťdňovú konferenciu s cieľom, každý deň vybrať na základe regionálnej voľby občanov, päť ľudí na kandidátku Únie Štátnej Starostlivosti a každému prideliť  dvoch náhradníkov. To je spolu denne pätnásť ľudí.

Čím viac nezmyselných lockdownov vláda robí, tým viac sa nám v tomto pretváraní a náprave zo systému na ,,Novú spoločnosť“ darí.

TV IOÚP – YouTube

Zhrnutie , aby ste to nehľadali , ( pre členov IOÚP a ÚŠS ) – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Akcia na doručiteľa – pomoc – Blog.Pravda.sk

fotomateriál blogéra:

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.