Založ si blog

Miroslav Petre nevzdávajte sa, ešte nič nie je stratené!

Matovič oklamal ľudí pred voľbami do parlamentu a ľudia naleteli, lebo počuli od neho, že je zástanca priamej demokracie, hoci ani nevie, čo to vlastne priama demokracia je.

Igor Matovič: „Tú tetu som vytesnil z pamäti“

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1973856999416713

Niet sa čo čudovať! Je to ako s reklamou na matrac do postele. Korporácie, ktoré potrebujú predať na Slovensku výrobky, vychádzajú z toho ako národ premýšľa, ale ako rýchlo zabúda.

Dnes vám v reklame povedia, že 80% občanov na Slovensku má problémy s chrbticou lebo spia na boku, ale zabúdajú, že pred niekoľkými rokmi tu mali všetci nakúpené kozmodisky a tie boli tak zázračné, že tie percentá by nesedeli na štatistiku.

Potom tu máme tak úžasnú demokraciu a zdravotníctvo, že už pri 1% ohrozenia občanov na zdraví sa tu konajú preventívne testy a ochrana každého občana. Potom ak by bol údaj o krivých chrbticiach správny, bol by to čas na ešte nebezpečnejšiu pandémiu ako je korona alebo Covid-19, pretože pokiaľ tu ešte nie je kapitál na robotizáciu, tak všetci, by už boli dávno na plnom invalidnom dôchodku a po operáciách.

Video:

 

video:

https://www.facebook.com/strazcapoznania.marioolahblog/videos/806467610132840

video:

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100009219903049&attachment_id=846283819505568&message_id=mid.%24cAAAABsdb4pF8F65Z1V15mkKV-BTT

 

Alebo to so zdravotným stavom občanov s problémami na chrbticu je pravda a potom sa niet čudovať samotnému Sulíkovi, že chce urobiť reformy v sociálnej sfére a v zdravotníctve. Veď ak by to občanov masovo postihlo, kto bude na takýchto odkundesov pracovať?

https://slovensko.hnonline.sk/2249840-nie-sme-hrackarstvo-matovic-sulikovi-odporucil-aby-plan-ponukol-mongolsku?utm_source=news_denny_prehlad

Preto treba zrušiť socialistické opatrenia na ochranu občanov a ich zdravia a vytvoriť podmienky, nech si občan všetko uhrádza sám. Ideálne tak, že na nič nebude mať peniaze a nech sa len pekne zadlžuje, veď nevadí, že nepracuje, veď môžeme mu vziať strechu nad hlavou alebo orgány!

Sulíkov pyramídový podvod.

Kto sú skutoční poradcovia alebo riaditelia kancelárií najvyšších štátnych predstaviteľov?

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/11/18/fico-s-kotlebom-zneuzili-medveckeho-a-fico-vyuzil-znamosti-z-policiou/

Videa na vysvetlenie k článkom, ktoré sú vložené v článkoch.

video:

video:

video:

video.

video:

video:

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ !

Nedobrovoľná dohoda medzi Ficom a Matovičom alebo kto druhému jamu kope. . . . .

Igor Matovič: „Tú tetu som vytesnil z pamäti“

 

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.