Založ si blog

Víťazstvo treba pripraviť!

Treba počítať so všetkými možnosťami. Jedna z nich je aj známe ,, dvakrát a dosť“, a preto to netreba podceňovať. Aj zakázané veci sa často objavujú a nikto nenesie za ne zodpovednosť. Vylákať ľudí na protesty je jedna možnosť, ale ochrániť následky zo zneužitia davu, to už je vedľajšie.

Priebežne aktualizované: Protestné pochody za práva všetkých zamestnancov

Malá konšpirácia nezaškodí. Ľudia nahrajú svojou účasťou organizátorom, ktorí dokážu v tajnosti udržať zámer, ktorý nemusia poznať občania v dave, ale hlavné je, že komu pomôže účasť takého množstva osôb, keď všetci politicky orientovaní z vyšším záujmom presadia svoj zámer.

Kam smeruje systém s rozpoznávaním tváre?

Ak sa zneužije zakázaná technológia na vyššie politické ciele, v snahe za každú cenu zachovať systém, nikto tomu neuverí. Média to dokážu perfektne opísať v spravodajstve tak, aby všetko , čo bolo zneužité voči občanovi, bolo považované za čistú hru a vina padne na niekoho iného- nepotrebného v systéme. Tak môže byť zneužitá aj technológia na rozpoznávanie tváre a občanov postupne zastrašia alebo obvinia. Občan ľahko podľahne zastrašeniu a uverí médiám. Systém znova vyhrá a vinníkov nikto nebude poznať.

Ako nám milionári . .. .. ..

——————————————————

Prečo sa vraví ,, Trpezlivosť ruže prináša“ ? Dobre je, ak sa občas nájde niekto, kto dokáže ,,zamiešať karty“ na oboch stranách barikád, ale len preto, aby občanov naviedol k dosiahnutiu celkového víťazstva.

https://www.mobbing-bossing.eu/

Celkovým víťazstvom je v tomto prípade neúčasť na nezmyselných protestoch, ktoré nemajú iný cieľ, ako je manipulácia občanov na poukazovanie ich vlastných , chybných rozhodnutí, ktorým ešte aj dokážu tlieskať. Preto je dôležité sa zameriavať na slobodu a dôstojný život, na osobné ciele a naplnenie potrieb občanov, a to bez obetovania občanov.

https://www.cas.sk/clanok/1029888/subova-hadze-spinu-na-sefa-hmotnych-rezerv-rudolfa-sikanoval-ma-a-kryje-kicurovych-ludi/

V článku sa spomína mobbing a bossing v poslednom odseku. Prečo je to zrazu medializované? Pre Inštitút Ochrany Ústavných Práv je to očakávaný úspech. Prichádza na naše slová a postupne sa odkryjú všetky ,,karty“, ktoré zapríčiňujú bezprávie občanov nie len na pracoviskách, ale aj v celom štáte.

Niekde si možno občania chránia, čo spoločne v štáte dosiahli, ale na Slovensku Slovák ukradne, čo vidí.

Matovičov detektor lži

Čo píše JUDr. Mária Ritomská alebo je pravda, že má na sebe mediálne embargo ?

História z budúcnosti

Matovičova vláda uvažuje VI. diel . . . . . . . budeme vedieť riadiť Slovensko?

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.