Založ si blog

Prečo dávate starých príbuzných do starobincov, keď majú rodiny ?

Je tam o nich lepšie postarané alebo je problém inde ?

Keďže sa žiaden novinár alebo politik z parlamentu alebo z tribúny protestujúcich nevenuje najpodstatnejšej téme , ktorá dnes ma na svedomí BEZVLÁDIE, treba okamžite začať chrániť to najcennejšie, čo na Slovensku máme, a to sú mozgy plné skúseností a praxe, ktoré napriek rýchlemu pokroku môžu odovzdať generáciám niečo, čo už moderná doba stratila. Sú to naši rodičia, starí rodičia alebo jednoducho dôchodcovia.

Strach z pokút alebo z korony vyvoláva stres a napriek rôznym odborným informáciám už nedokážu rozoznať, čo je pravda a čo lož.

Najjednoduchšie pochopenie pravdy je :

Všetci ,ktorí propagujú lepšiu budúcnosť, túžia po hlasoch voličov, ale kto z nich to skutočneide robiť pre voličov , pre ľudí?

My tiež potrebujeme voličov, aby strana Únia Štátnej Starostlivosti mohla vzniknúť. Preto ak sa niekto bojí, že on nevie tak rozprávať ako politici, poviem vám len toľko,, aj nevidiaci, hluchonemí občania, by vedeli riadiť krajinu ak vedia čo potrebujú a chcú!

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Preto s Úniou Štátnej Starostlivosti chceme osloviť všetkých, ktorí na protestoch oslovujú občanov a vyzvať ich, aby s nami rokovali o ľuďoch a pre ľudí s návrhmi a riešeniami a dohodli sme sa spoločne o tom, ako zastaviť biedu a utrpenie, nemorálnosť a chamtivosť, zlo a ponižovanie a všetky riešenia a návrhy,  boli počas rokovania vysielané na živo pre verejnosť!

12 rokov píšeme , , Ficovi“ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

01.09.2024

A tie jeho hovädá, čo mu radia, mu ešte poštu asi neodovzdali! Všetci v súčasnej koalícií už vedia kto je to IOUP ( Inštitút ochrany ústavných práv) . Aj Rudolf Huliak, ktorý sa do tej politickej bandy votrel ako posledný, vie o všetkých riešeniach , ktoré ak už prečítal, tak pochopil, že aby fungovala prevodová daň či ,, Daň z prevodu peňazí“, musí byť [...]

Spravodlivý súd slovenskej republiky / . . . . .

27.08.2024

……… ak sa zruší na Slovensku ústavný súd, ktorý vďaka zostave robí hanbu o práve a spravodlivosti, nie len doma na Slovensku, ale aj pred celým svetom, dočkáme sa konečne aj toho, že budú vyriešené premlčané zločiny privatizácie, pandémie covidu a ………..( ak budete občania len vyčkávať, čo všetko ešte môže pribudnúť za zločiny?) [...]

Slovensko môže byť daňovým rajom !

26.08.2024

Občania konečne dosiahnú spokojnosť a dôstojný život! Podmienky a povinnosti občanov? Daňový raj alebo daňová oáza je štát alebo oblasť s nízkym zdanením, ktorý umožnuje podnikateľom a osobám možnosti vyhýbať sa daňovej povinnosti, iná definícia: „oblasť alebo krajina v ktorej dôchodky a bohatstvo podliehajú nízkym, prípadne vôbec žiadnym daniam a ktoré majú [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.