Založ si blog

Tretina na hypotéku, tretina na sporenie, tretina na domácnosť, rodinu, zdravie, stravu, deti, koníčky a potom . . .

Netreba diskriminovať fajčiarov, keď chce vláda získať peniaze pre dôchodcov a ľudí naučiť šetriť! Len to chce s existujúcou politickou stranou vyhrať parlamentné voľby alebo získať od vás občanov 10000 podpisov na súhlas a vznik novej politickej strany, v ktorej budete tí, čo sympatizujú s našimi myšlienkami!

video:

 

Prečo Danko stále hovorí o dani z odvodov, keď ideálna , by bola daň z prevodu, ale pozor!: iba, ak by to bola jediná daň a ostatné, by sa zrušili!!!
Príklad:
Idete si do banky požičať, dajme tomu 200 eur. To sa dá aj bez osobného kontaktu, a dnes už aj cez mobil. Ale, čo sa deje v banke, aby vám ich mohli požičať a neprerobili?
Z bankového trezoru musia prejsť peniaze cez rôzne kontrolné účty, ktoré zaistia poistenie straty, poistenie vysokého zisku alebo opačne vysokej straty, preto musia vychádzať z optimálneho zisku. Aby mohli takýto optimálny zisk získať, vytvoriť, musia požičané peniaze ( v tomto prípade 200 eur pre vás s podmienkou 20 euro mesačne na 20 mesiacov ) kryť vlastnými prostriedkami. Dajme tomu vlastný investičný fond alebo domáca burza s komoditami. Investovať sumu ,ktorou kryjú pôžičku nákupom akcií, opcií, dlhopisov.
Zaujímavé komodity: hliník, sklo, plást, plyn, chmel, pivo, tv spotrebiče, emisie, elektrická energia, letecký benzín, úžitková voda, zdravotnícke zariadenia, palivové drevo, seno, slama, obilie, lesné pozemky, lesné porasty, ale aj nevýrobné investície či produkty ako je reklama a televízne prenosy… cca stačí a vysvetlím.
Koľko účtov navštívila suma, ktorá kryje vašu pôžičku, aby banka mala optimálny zisk a neprerobila alebo veľa nezarobila ( aspoň viditeľne)? A teraz, čo keby z každého tohoto prevodu išlo vždy 0,5%, čo je 1/200 na štátny účet-kassa = z každého prevodu 1,-euro ?


Doma popíjate dobre vychladené pivo a pozeráte televízor a v tom vás rozčúlia s dajákou hlúpou reklamov alebo mimoriadnou správou. Niekde v cudzine sa niekto potkol na kameni a zrovna si chcel zapáliť cigaretu. Bum a je to tu! príčinu neprezradia, ale vedia, že horí niekoľko tisíc hektárov porastov a vietor to ženie k lesom.
Reakcia , dnes ľahko vytočiteľného -nasraného občana Slovenska? Tresk do televízora fľašu s pivom alebo plechovku s pivom. Televízor je v čudu. Infarkt zapríčinil, že vás preberajú v nemocnici po dovoze sanitkou . Už v sanitke vyskúšali defibrilátor. V nemocnici znova museli za pomoci elektrickej energie naštartovať tento prístroj, aby vás prebrali.
No a toto všetko bolo treba, aby ste si z banky mohli požičať 200 euro?

Ako ľahko pochopiť nadpis článku?
video:

 

 

 

 

Choďte už niekam do . . preč s bankovými odvodmi a . . .

 

 

Sociopatia médií oslabuje silu pravdy alebo päť P pre Madam Justíciu

 

, , Spodina a horných desať tisíc“

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Prišli slúžiť občanom, ale chcú len vládnuť!

 

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.