Založ si blog

Tretina na hypotéku, tretina na sporenie, tretina na domácnosť, rodinu, zdravie, stravu, deti, koníčky a potom . . .

Netreba diskriminovať fajčiarov, keď chce vláda získať peniaze pre dôchodcov a ľudí naučiť šetriť! Len to chce s existujúcou politickou stranou vyhrať parlamentné voľby alebo získať od vás občanov 10000 podpisov na súhlas a vznik novej politickej strany, v ktorej budete tí, čo sympatizujú s našimi myšlienkami!

video:

 

Prečo Danko stále hovorí o dani z odvodov, keď ideálna , by bola daň z prevodu, ale pozor!: iba, ak by to bola jediná daň a ostatné, by sa zrušili!!!
Príklad:
Idete si do banky požičať, dajme tomu 200 eur. To sa dá aj bez osobného kontaktu, a dnes už aj cez mobil. Ale, čo sa deje v banke, aby vám ich mohli požičať a neprerobili?
Z bankového trezoru musia prejsť peniaze cez rôzne kontrolné účty, ktoré zaistia poistenie straty, poistenie vysokého zisku alebo opačne vysokej straty, preto musia vychádzať z optimálneho zisku. Aby mohli takýto optimálny zisk získať, vytvoriť, musia požičané peniaze ( v tomto prípade 200 eur pre vás s podmienkou 20 euro mesačne na 20 mesiacov ) kryť vlastnými prostriedkami. Dajme tomu vlastný investičný fond alebo domáca burza s komoditami. Investovať sumu ,ktorou kryjú pôžičku nákupom akcií, opcií, dlhopisov.
Zaujímavé komodity: hliník, sklo, plást, plyn, chmel, pivo, tv spotrebiče, emisie, elektrická energia, letecký benzín, úžitková voda, zdravotnícke zariadenia, palivové drevo, seno, slama, obilie, lesné pozemky, lesné porasty, ale aj nevýrobné investície či produkty ako je reklama a televízne prenosy… cca stačí a vysvetlím.
Koľko účtov navštívila suma, ktorá kryje vašu pôžičku, aby banka mala optimálny zisk a neprerobila alebo veľa nezarobila ( aspoň viditeľne)? A teraz, čo keby z každého tohoto prevodu išlo vždy 0,5%, čo je 1/200 na štátny účet-kassa = z každého prevodu 1,-euro ?


Doma popíjate dobre vychladené pivo a pozeráte televízor a v tom vás rozčúlia s dajákou hlúpou reklamov alebo mimoriadnou správou. Niekde v cudzine sa niekto potkol na kameni a zrovna si chcel zapáliť cigaretu. Bum a je to tu! príčinu neprezradia, ale vedia, že horí niekoľko tisíc hektárov porastov a vietor to ženie k lesom.
Reakcia , dnes ľahko vytočiteľného -nasraného občana Slovenska? Tresk do televízora fľašu s pivom alebo plechovku s pivom. Televízor je v čudu. Infarkt zapríčinil, že vás preberajú v nemocnici po dovoze sanitkou . Už v sanitke vyskúšali defibrilátor. V nemocnici znova museli za pomoci elektrickej energie naštartovať tento prístroj, aby vás prebrali.
No a toto všetko bolo treba, aby ste si z banky mohli požičať 200 euro?

Ako ľahko pochopiť nadpis článku?
video:

 

 

 

 

Choďte už niekam do . . preč s bankovými odvodmi a . . .

 

 

Sociopatia médií oslabuje silu pravdy alebo päť P pre Madam Justíciu

 

, , Spodina a horných desať tisíc“

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Prišli slúžiť občanom, ale chcú len vládnuť!

 

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.