Založ si blog

. . . Vadí mi TOTO alebo, ak chceme urobiť krok dopredu, musíme urobiť úkrok doľava alebo doprava a obzrieť sa dozadu !

Už zrušili bitúnky v Amerike alebo v Eú? Už zastavili ťažbu dreva vo svete? Už zastavili korporácie čerpanie ropy ? Už pochopili v OSN a v Eú, že Slovensko tvorí len 0,07 % populácie obyvateľstva sveta a ešte menej na celosvetovej účasti na likvidácií planéty? Slováci nevedia samostatne uvažovať a potrebujú príkazy?

Advokát je dôležitý v každom súdnom konaní, ale pozor. . .

 

Nikto v parlamente, kto teraz tam z politikov sedí, nevie počúvať verejnosť ( občanov, voličov), ale stále používajú slovné spojenie ( pre nich neznámy pojem) ,, zákon platí pre každého“ alebo ,,Slovensko potrebuje víziu„.

Myslím si, že ak by strana Národná koalícia mala splnené podmienky podľa zákona o politických stranách a hnutiach ( zákon 85/2005 §6) , tak by sa v parlamentných voľbách umiestnila na veľmi dobrej pozícií, ale to ešte môže dokázať, ak podľa stanov strany si zvolia nového predsedu a prediskutujú riešenia s Inštitútom ochrany ústavných práv. Potom sa môžu uskutočniť možno nové predčasné voľby. Táto vládna koalícia bude inak celé obdobie len tápať a peniaze presúvať z bodu A do bodu B – Z, len aby si udržala zábudlivých voličov!

Prečo, by sme sa mali mať dobre až na druhom svete, keď sa môžeme mať dobre už za života – teraz?

 

Politici získali moc a národ sa „zabáva“

video:

Stabilita? Poriadok? Sociálne istoty? Prosím vás a kde?

Opozícia, média alebo voliči nemajú záujem o. . .

Taktika politických strán

 

Ďakujeme za finančnú podporu a vaše dary či 2% z vaších daní.

Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144
Teraz vás chcem upozorniť na ďalšie podvody,ktoré sa šíria už aj cez sms. Opis sms, kde hacker nevedel, že nemám internet v mobile: ,, Musíme ti oznámiť, že si vyhral naše prvé miesto Jackpot.

Prevezmi ho tu:

 

zlw5.info/BHUHGHK    

Keďže som nereágoval, tak o tri dni prišla ďalšia sms. Opis: ,,Zlyhali sme v oznámení, že ti chceme dať významnú sumu bónusu. Prosím, príjmi ju tu.

jn3.top/XefAcjc1S       

Prosím , aby ste tie linky neotvárali. Myslíte si, že môj operátor bude vedieť zistiť odosielateľa sms alebo , že to budú vedieť na kriminálke?

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a visoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali visoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.