Založ si blog

Daň z tmy

Reformy vo verejných financiách!

 

Kto a ako rýchlo príde so zdravými a účinnými nariadeniami, ktoré uľahčia život občanom?
Prečo máme platiť daň z dažďovej vody?
Prečo, by sme mali platiť daň za energie, ktoré môžeme získať z prírody zadarmo?
Má to byť preto, aby sa nabalili banky a korporácie?

 


Prečo máme na Slovensku tak nevedomých občanov a toľko falošných ľudí?

Prečo dočasná odborná vláda nezrušila politické strany,ktoré sa angažujú vo voľbách do parlamentu v septembri 2023 a pritom nespĺňajú zákon o politických stranách 85 z 2005 a mali by byť z MV Sr vylúčené ???

Zoznam politických subjektov a ich čísla, dobre si zapamätajme, aby sme vedeli, že ak sa za 4 roky nič nezmení, koho trestať! Ako trestať? Na to už prídeme počas týchto dôležitých 48 mesiacov!!!

1 Pirátska strana – Slovensko
2 Princíp
3 Progresívne Slovensko
4 Spoločne občania Slovenska
5 Koalícia strán OĽANO a priatelia: Obyčajní ľudia (OĽANO), Nezávislí kandidáti (NEKA), Nova, Slobodní a zodpovední, Pačivale Roma, Magyar szívek a Kresťanská únia a Za ľudí
6 Komunistická strana Slovenska
7 Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
8 Vlastenecký blok
9 Modrí, Most – Híd
10 Spravodlivosť
11 Slovenské Hnutie Obrody
12 Sloboda a Solidarita
13 Sme rodina
14 My Slovensko
15 Slovenská národná strana
16 Smer – sociálna demokracia
17 Hlas – sociálna demokracia
18 Szövetség – Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | Aliancia – Maďari. Národnosti. Regióny
19 Srdce vlastenci a dôchodcovia – Slovenská národná jednota
20 SDKÚ – DS – Slovenská demokratická a kresťanská únia Demokratická strana
21 Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko
22 Demokrati
23 Kresťansko­demokratické hnutie
24 Karma
25 Republika

SsvS vie , ako zaviesť zadarmo MHD na celom Slovensku a zároveň,ako na to, aby enviromentalisti boli spokojní ! Stačí SsvS len podporiť a môžeme všetko spoločne napraviť!
A to :
Legislatívna úprava zákona

 

https://www.epi.sk/zz/1948-33

 

video:

 

Tma, to môže byť nevedomosť! Kto vás nútil sa dať očkovať ? Pamätáte sa, čo bolo pár minút predtým? ( Nepodpisovali ste napríklad žiadosť, že sa dávate očkovať na vlastné riziko?)

 

https://www.facebook.com/100075067809987/videos/181948034645284

Upozorňujem na záslužnosť kritikov, aby si prečítali tento článok!

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

 

 

AKO? Ako ďalej? Ako ďalej občania?

 

Vrátia privatizéri polovicu privatizovaného majetku po hĺbkovom audite štátu alebo im štát vezme všetko?

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

11bodov Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov, ktoré sa dajú riešiť okamžite v prípade úspešných volieb v roku 2027

Bod č.1. Zloženie vlády., retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi! Opozíciu tvorí občan a Inštitút ochrany ústavných práv je zo strany občanov najvyšší stupeň kontroly, po zmene Nr Sr na Úrad štátnej starostlivosti.

Bod č.2. Príkaz médiám a podmienka vlastník je štát, štát sú občania. Poctivosť a zodpovednosť a mimoriadne vysielania na nasmerovanie občanov k dosiahnutiu všeobecného blaha a spokojnosti.

 

https://sita.sk/novela-trestneho-zakona-ma-obmedzit-sikanu-na-internete-stane-sa-z-nej-nakoniec-bic-na-novinarov/?fbclid=IwAR0cqhwz6rfJ3mzZbn7anAtq6T_6IKjhbMfv2BzyGVN1qc5NwvZBwHNBtwU

 

Bod č.3. Výnimočný stav ( polícia, armáda, tajné služby, štátna kontrola, zrušenie nezávislosti súdov, daňový audit , nová mena, štátna starostlivosť)

Bod č.4. Sčítanie obyvateľstva ( nové doklady, práca, verejná kontrola, peniaze, spôsob platieb, výchovný a obnovný proces bezdomovcov, alkoholikov, narkomanov, cigánov)

Bod č.5. Práca , príjem,(príjem okamžite po prvom mesiaci , výmena peňažnej meny, ale bez výmenného kurzu ( každému rovnako po 300.000,- v novej mene po splnení podmienok ) + audity ( všetky dlhy osobné, firemné, zrušené)

Bod č.6. Štátna dotácia do každého rezortu 1.miliarda v novej mene. ( je asi 6.000 rezortov + do každej nemocnice a školy podľa potreby)

Bod č.7. Likvidácia starých budov a konštrukcii, recyklácia materiálu, realizácia a výroba nových technológii. Podpora výrobných procesov, obnova výroby a poľnohospodárstva, úvery s 0%-ným úrokom, ochrana detí, vzdelania mládeže a ochrana starých a nevládnych občanov.

Bod č. 8. Peniaze na účet každému občanovi, ktorý má minimálne 18 rokov, s platnosťou používania na 101. deň od získania nového dokladu totožnosti.

Bod. č. 9. Verejné – mediálne vysielané súdy vlastizradcov, kolaborantov a podvodníkov, či nájomných vrahov, oligarchov, ktorí sa podieľali na genocíde občanov počas celého štvrťstoročia. + odvysielanie odškodného občanom, za 34 rokov života v neslobode v bezprávnom štáte. Podmienky vyplatenia.

Bod č. 10. Celonárodné referendum o vine a treste mediálne odsúdených zločincov.

( Kto má vo volebnom programe ako zatvoriť a prečo predchádzajúcich premiérov za činy, ktoré si zaslúžia dlhodobý trest ? Neviete vari o koho ide?)

Bod č.11. ročné návrhy – podmienené amnestie s kauciou

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu
Od roku 2010 nebola otázka, na ktorú by sme nevedeli odpovedať a nikto nedokázal Program zmeniť alebo zdokonaliť. Už v roku 2016 prichádzali občania s nápadmi, ako si zabezpečiť lepší život. Všetci sa zameriavali na finančný príjem.
Toto však nie je celkom konečné riešenie, ale vieme o tom rokovať s každým lídrom akejkoľvek skupiny aktivistov alebo politickej strany.

( Je to podľa Vás správne ?)

,, Jaroslav Jurík

Chrapina hnusná !! Že si sa vôbec okotila !!! To z akej riti tieto ohavy vyliezajú !!! Chorý mozog ide hovoriť čo je normálne !!! Toto už musí prestať !!!!!!!!! „

https://www.mojevideo.sk/u/drhc/

 

Ako môže celá organizačná štruktúra ,,Nového štátu“ podľa národného programu fungovať?

video:

,, Považujem Váš počin za osožný pre všetky generácie skutočných vlastencov, charakterných, objektívne a odborne uvažujúcich ľudí na Slovensku, ale aj mimo neho. Spoluúčasť na tejto záslužnej práci neodmietam, avšak pri zreteli na moje zdravie a vek. S pozdravom doc. Ing. Jozef Troják, CSc.

 

 

( Reformy vo verejných financiách) . Možno by tato krásna myšlienka chcela väčšiu propagandu …..v každom prípade to je premakané ako ľudsky tak aj ekonomicky….už to len zrealizovať do praxe……máte moju 100 percentnú podporu….ak treba som s Vami. doc. Ing. Jozef Troják, CSc. “

(Česť jeho pamiatke)

„Ak by sme pripustili Vašu žalobu, takých žalôb by sme tu mali tisíce“- povedal sudca Murgaš

Každý podnet nedokážeme spracovať do televíznej reportáže

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví dokazuje, že pácha trestný čin

Exposlankyňa parlamentu zvyšuje právne vedomie novinárom

Pracovné žaloby pojednávajú súdy horšie ako boj s mafiou

96 mesiacov odstupné každému poslancovi . . .

Všetky útoky na moju osobu , na tému súkromný život, rád vysvetlím na osobnom stretnutí, ale nesmiete mať STRACH sa stretnúť! Nie je všetko tak,ako to dokáže tento systém zverejňovať! Alebo: Prečo môžete do mňa útočiť a nemôžem odpovedať na svoju obranu v diskusii?

video:

,,

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.