Založ si blog

Poďakovanie všetkým ženám a zároveň výzva na

záchranu spoločnosti , ktorej základom je rodina a základom rodiny je žena, matka!

Sú chvíle, kedy si človek pomyslí, na čo je to všetko. Lopotíme sa každý deň do úmoru a výsledku nikde… Nie je to tak, vtedy len strácame odvahu, ktorú je potrebné nadobudnúť znovu. Prekážky, ktoré sú pred vami, sa dajú určite zdolať. Hlavu hore! Nenechajte si kradnúť energiu zbytočným strachom.

Hádky typu kto z koho, sú veru časté. Človek by mal nájsť odvahu podstúpiť riziko, v boji s prekážkami. Postavením sa obidvoma nohami na zem, zvládnete boj s možnou opozíciou. V tomto období môžete mať síce navrch aj v partnerstve, ale je tu to ale… Netreba zabúdať, že v láske má víťaziť porozumenie a pochopenie, hoci nemáme zakaždým spoločný názor na vec!

Kto je opozícia ?  Muži a ich ego ?  Konzervatívne myslenie ?

Dôchodkyne, invalidné, slobodné ženy – matky, vydaté, rozvedené, mnohodetné, bezdetné, ženy národnostnej menšiny, ale aj opačne sexuálne orientované, uväznene ženy vo väzbe alebo v manželstve, feministky a iné. Uvedomte si, že len ženy môžu ukázať mužom, že sú základom rodiny, spoločnosti a môžu vychovávať vo fungujúcej spravodlivej a čestnej spoločnosti zdravých jedincov, ktorí dokážu brániť spoločenské hodnoty!

Podmienka je žiadosť do IOUP, lebo len tak dokážete skutočne potvrdiť naplnenie všetkých spoločensky dôležitých potrieb ak budete veriť vo víťazstvo Lásky, ktorá sa vytratila z našich duší.

Je treba pochopiť, že nechceme a nepotrebujeme ani politikov a ani politiku, ale ak chceme toto špekulatívne zlo odstrániť a všetky problémy občanov začať okamžite riešiť, treba sa spojiť a všetko Vám vysvetlíme v Inštitúte ochrany ústavných práv. Dvere sú otvorené pre každého aj pre aktivistov, aj pre poslancov, ktorí doteraz nedokázali priznať, že v parlamente neznamenajú nič viac ako kus exkrementu! Kde sú teraz, keď už dávno mali odpovedať a ukázať ako chcú občanom, národu pomáhať?

Občan je najväčšia autorita v štáte a štát je zoskupenie občanov, ktorých spája spoločná zmluva a tou je Ústava Slovenskej republiky.  Kto chce slobodu, poctivú prácu a za ňu veľmi slušný zárobok, aby mohol dôstojne žiť a nie živoriť ? Nebojte sa a registrujte sa ioup.riesenia@gmail.com, nie je ľahké si priznať chyby, ale ťažšie je nerobiť NIČ!

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby !

Prečo dávate starých príbuzných do starobincov, keď majú rodiny ?

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.