Založ si blog

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Už tu bolo plno politických strán, ktoré občanom voličom toho dosť nasľubovali, ale nikto nedokázal napraviť ten úžasný demokratický bodrel po totalite, ktorú poznajú skôr ročníky od 1941 do 1971, a len oni to môžu všetko znova napraviť ! A hlavne zmeniť na Novú spoločnosť.

Zbytočne sa tu  rozpráva o previerkach sudcov, keď ich kompetencia je na bode mrazu.

Ústavný súd zažije malé úpravy : ústavní sudcovia skončia vo väzbe?

Zbytočne sa tu rozpráva o preverovaní majetku, keď tu nie je vôľa a zákon na zhabanie majetku a pridelenie napríklad pre profesionálne rodiny, aby mohli vzorne vychovávať deti, ktoré sú opustené,

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/550001-ludskopravny-vybor-odsuhlasil-prieskum-u-tomanovej/?fbclid=IwAR3nil4GIgcKgxTjOGb0yif0YXZRvQE1-GK8ZkJ1x4CNG_5A9HZLvdtCji8

odlúčené od vlastných rodičov ( a to nechcem riešiť príčiny, lebo vždy sú skoro rovnaké- nie sú peniaze a zodpovednosť, nedá sa žiť).

 

Matovičova vláda chce, aby zákon a spravodlivosť platili pre každého rovnako alebo pri Matovičovej politike hlúpne celý národ?

 

Nezaznamenaná ekonomika – čo nám kto tají ? ?

A s týmto názorom vonkoncom nemôžem súhlasiť.

zrušením hotovosti prídeme úplne o slobodu II.

V tomto článku je povrchnosť. Ak chceme zabezpečiť občanom životné dôležité istoty a dôstojný život, nejde o to, že digitálna mena je potrebná, ale o to ako ju zavedieme do praxe a kto bude pri ,,moci“!

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Ak chceme odstrániť dlh Slovenska a to tak, aby sme ho mi a naše pokolenia nemuseli 1000 rokov splácať, je potrebné opustiť banky oligarchov a založiť si vlastnú menu.

MIMORIADNE dôležité vyhlásenie Medzinárodného menového fondu!

 

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Zabezpečiť vzdelanostné odmeňovanie občanom, audity majetku a vzdelania, ale hlavne legislatívne upraviť a prijať po zmene parlamentu z NRSR na Úrad Štátnej Starostlivosti, novú verziu obnoveného retribučného zákona, ale to je skôr tu:

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž !

09.06.2024

Ak ste sa nestali europoslancami ako ste plánovali , ostala vám chuť pokračovať v tom, čo ste nasľubovali občanom alebo vás to už prešlo? Projekt , , Život v Novom Slovensku“ ? Zmena spoločenského zriadenia na Slovensku na základoch poučenia sa z minulosti a slovenskej , národnej histórie ! Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo [...]

Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo s nimi?

05.06.2024

Tretina by boli policajti, tretina by bolo vojsko a tretina by boli stavební robotníci, aby to malo osoh aj pre Slovensko a aj pre bývalé socialistické štáty! Možno by sa vrátili aj naši občania, ktorí odišli poznávať do sveta to, čo nemáme doma a zistia, že už vedia ako to napodobniť a mať tiež. Základ je sa nebáť a konať! [...]

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.