Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje o XX. diel . . . . . . . . . AUTOMATICKÁ OBCHODOVACIA PLATFORMA ?

Myslí si azda Matovič alebo Sulík , že štátny dlh vyrovná takto ?

Až sa nabažia všetci v novej vláde fantazmagoriámi, očakávam , že sa Matovič rozhodne skontaktovať s JUDr. Máriou Ritomskou, aby sa najskôr verejne ospravedlnil a potom vyzvedal, ako to vlastne so svojou stranou, ktorú buduje na odstránenie politiky a systému myslí. Pretože názov projektu, ktorý obkukal od IOUP pred voľbami, mu len zabezpečil pozornosť a víťazstvo vo voľbách, ale  nevie ten projekt zrealizovať! Preto bude pre Matoviča menej ponižujúce sa verejne  JUDr. Márií Ritomskej ospravedlniť, ako verejná hanba a poníženie z neschopnosti riadiť Slovensko!

https://www.forexobchodnik.sk/xtb-recenzia-a-skusenosti/

NIE! Takto to nepôjde a ani názor pána Haščáka nie je presvedčivý.

Jaroslav Haščák je muž, ktorý vystúpil v relácii „Téma dňa“ známy tým, že sa mu podarilo dať sa dokopy po bankrote vďaka platforme na automatizované obchodovanie s Bitcoinom zvanej Bitcoin Revolution. Myšlienka bola jednoduchá: poskytnúť priemernému človeku príležitosť zarobiť na boome Bitcoinu, aj keď nebude mať dotyčná osoba žiadne skúsenosti s investovaním ani technológiami. http://2289008.mya5.ru/

Priestor pre nových ľudí

Platforma Odvážne je podľa jeho slov dlhodobý plán. Jej založenie bolo schválené na predsedníctve hnutia v marci.

Matovič tvrdí, že sa idú „podeliť o tanier“ a ponúkajú polovicu kandidátky hnutia do budúcoročných parlamentných volieb pre ľudí, „ktorí sa považujú za obyčajných, možno nedokonalých, kresťanov“.

Hnutie ponúka pre platformu aj polovicu svojich našetrených peňazí. Matovič deklaruje, že do tohto krídla nevstúpia súčasní členovia hnutia, pozývajú tam nových ľudí. OĽaNO preto spúšťa aj webovú stránku.

Remišová rešpektuje, ale nepodporí platformu

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22141516/odvazne-bude-castou-olano-matovic-ponukol-miesta-na-kandidatke.html

Matovičova vláda uvažuje V. diel. . . . ako využiť alebo dokázať zrealizovať to, čo obkukal od iných?

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.