Založ si blog

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť!
Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť (URSO treba zrušiť – https://www.stz.sk/reklama-inzercia/zamilujte-sa-do-elektriny-bez-viazanosti alebo https://www.youtube.com/watch?v=rbEQGOuyerQ) Úradu pre reguláciu sieťových odvetví, ktorý je len sprostredkovateľ!
Ak by každý mal vlastnú fotovoltiku, po splatení nkladov má odber elektrickej energie zadarmo ( slnko svieti pre každého, nie len tomu, kto si zaplatí) !
Dlhodobé úspory.
Predstavte si, že vaše účty za elektrinu sa zrazu premenia na minimálne sumy alebo dokonca nulu. S fotovoltikou je to realita. Stávate sa energeticky nezávislými, čo vám umožňuje ušetriť peniaze, ktoré by ste inak poslali do vrecka energetických spoločností.
Investícia, ktorá sa oplatí.
Pre domácnosti sa investícia vráti približne za 8-10 rokov, zatiaľ čo pre firmy to môže byť už za 4-6 rokov. A keďže solárne elektrárne vydržia viac ako 30 rokov, po splatení investície bude vaša elektrická energia takmer zadarmo. Predstavte si, čo všetko môžete s tými úsporami robiť!
Ekologický super hrdina.
Zapojením sa do solárnej revolúcie prispievate k ochrane našej planéty. Fotovoltika znižuje emisie CO2 a zároveň znižuje vašu ekologickú stopu. Je to vaša šanca stať sa súčasťou riešenia v boji proti klimatickým zmenám.
K tomu je treba, mať na Slovensku aj slovenskú banku!
( všetko je v rukách oligarchov, ktorí udržujú ostatné obyvateľstvo v chudobe (( podľa Magdy Vasaryovej spodinu)) a pod kontrolou ECB https://www.zakonypreludi.sk/zz/1992-566 a preto nemôžu slovenský občania nikdy zarábať toľko ako občania inde v Európskej únií )

https://slovensky-vecernik.sk/u/Juraj66

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

 

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ?

Čím je na Slovensku alebo vo svete človek bohatší, tím viac túži chodiť s holou …..

https://zivot.pluska.sk/gal/soubiznis/veresova-odhodila-posledne-zabrany-fanusikom-vystavila-uplne-naha-uf-to-je-pohlad/16
https://forumpoprad.sk/8-modnych-trendov-na-jar-2024-ktore-si-urcite-zamilujete/
video:

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

Európska únia porušuje vlastné dohody, zmluvy, nariadenia a zákony!

O nájomných bytoch, podľa tohto programu Inštitútu Ochrany Ústavných Práv!

 

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž !

09.06.2024

Ak ste sa nestali europoslancami ako ste plánovali , ostala vám chuť pokračovať v tom, čo ste nasľubovali občanom alebo vás to už prešlo? Projekt , , Život v Novom Slovensku“ ? Zmena spoločenského zriadenia na Slovensku na základoch poučenia sa z minulosti a slovenskej , národnej histórie ! Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo [...]

Tibor Gašpar

Začala sa diskusia o novom podpredsedovi parlamentu, kandidátom je Gašpar

26.06.2024 15:00

Návrh kandidáta skritizoval poslanec Spišiak. Nominácia nie je podľa jeho slov správna.

varín, tiso

Po 30 rokoch už po Tisovi nebude pomenovaná ulica vo Varíne. Obec má pol roka na zmenu

26.06.2024 14:26, aktualizované: 15:15

Súd vyhovel žalobe prokurátora GP, že označenie ulice Dr. Jozefa Tisu vo Varíne nie je v súlade so zákonom.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám. Neúctivý? Naopak, bol výrazom rešpektu, reaguje český premiér

26.06.2024 13:58, aktualizované: 14:20

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.