Pán Fico! Urobte to takto . . .

….a ľudia Vás budú nosiť na rukách, ale Danka budete musieť poslať do riti! Prečo s Dankom do riti?
( Za A:
Pretože nemal odvahu sa osobne stretnúť s IOUP a poslal za seba, ako náhradu – Machalu.
Za B:
Bál sa ma dať na kandidátku SNS.
Za C:
Keby Ondrej Huliak nebol pyšný, bol by prediskutoval s IOUP , prečo má ísť do volieb samostatne s Národnou koalíciou , Tak by bola dnes na 100% v Parlamente a hlavne preto, že nechcel , aby sa do NRSR dostal Matovič a Fico. Jednoducho Huliak občanov zradil a hlavne zradil Národnú koalíciu …..
Za ďalšie:
A prečo nie? )

Vzdelanostný príjem je:

Príjem podľa vzdelania je príjem pre zabezpečenie dôstojného života každému občanovi, aj keď je na úrovni asociála, alebo nižšie chápajúceho človeka. Ide vlastne o odstránenie chudoby a finančného nedostatku každého jedinca.

2./ Aké sú tarify vzdelanostnej úrovne človeka?

Človek, ktorý nedokončil základné vzdelanie,

má 45 základ na hodinu,

– Ten, čo dokončil základné vzdelanie – má 46 na hodinu

– Ten, čo má strednú školu bez maturity – má 47 na hodinu

– Ten, čo má maturitu, má 48 na hodinu

– Ten, čo má vysokú školu – má 49 na hodinu

– Ten, čo má doktorát a všelijaké nadstavby vzdelanostné, má 50 na hodinu

( pilicajti a armáda +1 za každú hviezdičku po ukončení vzdelania)

3./ Ako by to v novej spoločnosti vyzeralo na pracovisku počas bežného pracovného mesiaca ?

Bežný pracovný mesiac má 120 pracovných hodín. Maximálny dovolený počet nadčasov je 40 hodín na mesiac. Každý nadčas aj v noci je 50 % príplatok. Dovolenku si musí samostatne nadrobiť, ak chce mesiac dovolenky zamestnanec, musí 3 mesiace potiahnuť po 40 hodín nadčasu. Pri čerpaní dovolenky mu je týchto 120 hodín nadrobených vyplatených aj s nadčasovým príplatkom. Po odpracovaní 6 hodín denne sa už ráta nadčas !( Lebo niektorí zamestnávatelia ,by to vedeli zneužiť a rátať nadčas až po odpracovaní 120 hodín !!)

4./ Čo ak osoba spláca nejakú pôžičku, alebo úver?

V novej spoločnosti, sme hovorili, a naďalej tvrdíme, nebudú žiadne úroky a zamestnanec môže splácať pôžičku z nadčasových príplatkov, alebo z nadčasových hodín, záleží o akú sumu pôžičky ide!

5./ Viete uviesť príklad, napr. zamestnanca s maturitou, ktorý napriek tomu, že pracuje v oblasti s človekom, ktorý napr. má neukončenú základnú školu?

Tesne pred dôchodkom si človek s maturitou netrúfol už pokračovať v svojej profesii a bude robiť napr. kopáča kanálov, alebo upratovačku. Rozdiel je v tom, že on bude dostávať príjem podľa vzdelanostnej úrovne. Človek bez základnej školy má 45 na hodinu a človek s maturitou má 48 na hodinu!

6./ Ako je to s odchodom do dôchodku ?

Únia štátnej starostlivosti má vo svojom programe naplánovaný odchod do dôchodku presne v deň 55. narodenín. Keďže máme v programe zrušenie daní, výška dôchodku, je na úrovni jeho priemerného príjmu za posledné 3 mesiace, podľa vzdelanostnej úrovne!

7./ A čo, keď bude chcieť dôchodca pracovať ďalej?

Najprv si položme otázku, prečo chce dôchodca v dnešnej dobe pracovať ďalej?

Podľa Únie štátnej starostlivosti nebudú dane, iba jedna z prevodu a odchodom na dôchodok ostáva dôchodcovi taký istý dôchodok , ako mal príjem, keď pracoval. Je znížený len o nadčasy, čiže má dôchodok vo výške platu za 120 hodín podľa dosiahnutej vzdelanostnej úrovne a zároveň mu pribúdajú benefity od štátu! Ak by chcel dôchodca pracovať ďalej, má výhodu akurát v tom, že nemusí čas tráviť doma.

8./ Aké benefity máte na mysli pre dôchodcov?

– Ako prvý benefit je, ak žije sám, alebo s partnerkou, a obaja sú dôchodcovia, majú zadarmo inkaso,

– Ako dôchodca má zadarmo Mestskú hromadnú dopravu, zdravotnú starostlivosť, ktorá je pre každého občana zadarmo, má bonus o zdravotnú starostlivosť v prípade núdze /1-4 opatrovatelia, záleží, či chce opatrovateľskú činnosť na určitý čas, alebo na celý deň – podľa zdravotného stavu/

– Podľa zdravotného stavu má nárok na kúpeľnú starostlivosť zdarma jedenkrát ročne.

– V prípade právnej pomoci, má nárok na právne úkony zadarmo /ale iba pre seba/.

– Každý dôchodca, ktorý nemá rodinu, alebo má potrebu nevenovať sa rodine, bude mať od štátu zabezpečený program voľného času.

9./Únia štátnej starostlivosti má pre každého občana, ktorý dovŕši 18 rokov a pracuje, vypracovaný program o základnom nepodmienenom príjme!

Aký to má vplyv na dôchodcu?

Áno, máte pravdu, ale musím to trošku rozviesť.

A/ 50 % výšky základného nepodmieneného príjmu bude vyplácaný aj osobám, ktorí majú občiansky preukaz, čiže od 15 rokov veku, podmienka je, aby chodili do školy, alebo študovali!

B/ Každý zamestnanec, čiže osoba, ktorá chodí do zamestnania, má základný nepodmienený príjem vo výške 100 %, čo pre začiatok je takto stanovené, teda, keď sa prvýkrát začne občanom vyplácať vo výške 600 na osobu.
C/Dôchodca má tak isto naň nárok. Čo musím ale poznamenať, je, že každý rok sa môže výška základného nepodmieneného príjmu meniť, a to záleží od toho, koľko ľudí bude študovať, vzdelávať sa a pracovať, ako rýchlo dokážeme zaviesť do výroby a do praxe nové technológie., ktoré ľuďom ušetria prácu a pri obmene zamestnanosti pri skoršom odchode do dôchodku a obmene odbornej vzdelanosti, sa môže tento nepodmienený príjem zvyšovať na maximálnu hranicu cca 3000 na osobu, alebo zo 120 hodín mesačne, znížiť pracovný čas, maximálne na 60 hodín za mesiac. O tomto však budú mať ľudia možnosť rozhodovať v referende! To si môžu občania už teraz vypočítať na papieri, čo by sa im viac oplatilo……..

Fakty:

Dnes je dôležité stretnutie Národnej koalície

 

Líder politickej strany Národná koalícia nezávislí kandidáti sa bojí , že verejnosť sa dozvie ako vlastných členov strany oklamal a klame !

 

 

 

 

https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit

Na budúce o nájomných bytoch, podľa tohto programu!

Vyhráme voľby do parlamentu aspoň s 53-mi % -mi ?

22.10.2024

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVJT934K1d2qZwiGK6ZBiNiFL30k2zdDhdwlNBn6gV6at_8VckT5SuyYQ&s Sme v Inštitúte ochrany ústavných práv (ďalej IOUP) radi , že aj osobnosti ako Peter Staněk či Matúš Šutaj Eštok, čítali naše články s riešeniami a pokúšajú sa ich napodobniť a realizovať! https://www.facebook.com/LodniChodic/videos/414981251034508 [...]

Za jedno volebné obdobie sa vieme zbaviť štátneho dlhu a naplniť potreby občanov Slovenska a aj prisťahovalcov na Slovensku, a to všetko podľa vízie IOUP !

16.10.2024

Poniektorí čitatelia v debate reágujú asi len na nadpisy a nie na obsah článku a potom sa nedivím, že nerozumejú téme ako sú voľby do NRSR alebo ,,koho voliť, aby nás zas nesklamali?“ Vlády, ktoré tu doposiaľ boli, nevededeli naplniť štátnu pokladnicu a tá vláda, čo je teraz je na tom rovnako! Aj keď vyvinula snahu, že by jej to išlo, ale nevie konsolidovať tam, [...]

Komunisti v zálohe!

14.10.2024

Načo Vám je strana, keď nevidno žiadnu aktivitu ? Darujte nám ju a môžete sa aj Vy pridať! Vidíte ako tento systém nikomu nedovoľuje sa do parlamentu prebojovať s novovytvorenou politickou stratou lebo sa bojí, a aj všetci jeho obdivovatelia, že ho niekto položí na ,,lopatky“! My , tí aktívni voliči, občania, ktorí chcú, aby boli naplnené občianske potreby a všetci [...]

Belarus Election Alexander Lukašenko prezident

Bielorusko zverejnilo termín konania prezidentských volieb

23.10.2024 12:57

Očakáva sa, že vodca Alexandr Lukašenko, ktorý je už tri desaťročia pri moci, bude znovu kandidovať.

Szabolcs Hodosy

Strieda Šaška. Vláda schválila Sakovej nového štátneho tajomníka

23.10.2024 12:52

Vládny kabinet zároveň odvolal Hodosyho z funkcie podpredsedu ÚRSO a na tento post vymenoval Jána Horkoviča.

deň nezávislosti ukrajiny

Utečenci, mŕtvi na fronte, nízka pôrodnosť. Ukrajina prišla už o 10 miliónov ľudí

23.10.2024 12:45

Počet obyvateľov Ukrajiny sa od začiatku rozsiahlej ruskej invázie v roku 2022 znížil o desať miliónov, teda asi o štvrtinu.

obama, eminem

Eminem podporil Harrisovú, Obama zarapoval jeho skladbu

23.10.2024 12:30

Trump má medzi americkou kultúrnou elitou výrazne menej priazne.