Založ si blog

Jediná opozícia, ktorú Slovensko potrebuje, sú občania = voliči !

Peniaze, odmeny, paušálne odmeny, to už opozícia aj koalícia majú, ale čo majú z nich a aj z ich rozhodnutí a z platových navyšovaní občania = voliči?

 

Občas , keď sa medzi sebou v médiach alebo v parlamente vadia a vyčítajú si, kto čo pokradol alebo inak nečestne nahonobil, sa občania = voliči dozvedia, že peniaze sú na všetko!

https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/1907068636418272

 

Len akosi ich nechcú správnym smerom pustiť tie naše politické špičky !

 


video:

Čl.2 Ústavy Slovenskej republiky

(1) Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.
(2) Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v jej medziach a v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon.
(3) Každý môže konať, čo nie je zákonom zakázané, a nikoho nemožno nútiť, aby konal niečo, čo zákon neukladá.
( 49/1998 Z.z. o výklade čl. 2 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky
UZNESENIE
Ústavného súdu Slovenskej republiky
z 5. februára 1998
Ústavný súd Slovenskej republiky v senáte zloženom z predsedu JUDr. Richarda Rapanta a z členov senátu JUDr. Jána Klučku a JUDr. Viery Mrázovej prerokoval návrh prezidenta Slovenskej republiky na neverejnom zasadnutí 5. februára 1998 a podáva tento výklad


čl. 2 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky v časti „Štátne orgány môžu konať… v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon“:
1. Článku 2 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky v časti „Štátne orgány môžu konať… v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon“ zodpovedá konanie orgánu štátu v rozsahu zákona bez výnimky a súčasne zákonom ustanoveným spôsobom. Tento výklad platí aj vtedy, keď sa orgán štátu domnieva, že iný štátny orgán konal spôsobom, ktorý nebol v súlade s Ústavou Slovenskej republiky. Údajné protiústavné konanie jedného orgánu štátu nie je pre iný štátny orgán dôvodom, aby konal inak ako v rozsahu zákona a zákonom ustanoveným spôsobom.


2. Len taký postup orgánov štátu, ktorý zohľadňuje ústavné princípy citovaného ustanovenia čl. 2 ods. 2 Ústavy Slovenskej republiky v rozsahu a spôsobom uvedeným v bode 1, je naplnením princípu právnej istoty ako nedeliteľnej súčasti právneho štátu v zmysle čl. 1 Ústavy Slovenskej republiky.)

 

 

Opozícia zavádza občanov retroaktivitou

 

Už dávno neplatí, že ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva !

 

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

 

Vedia všetci ako bolo? A ako bude?

 

Blogéri! Fero, pavolsokol, dfafrnok, milant, rojko, veget, zeleznik52 a ďalší…

 

Humánny trest smrti – humánne ošetrenie štátu od zločincov !

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

 

 

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

13.05.2024

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť! Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť [...]

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

polícia, zatknutie, zadržanie

Polícia zadržala muža medzinárodne hľadaného pre pokus o úmyselné zabitie

14.05.2024 17:37

Tzv. lovci lebiek vypátrali a zadržali medzinárodne hľadaného muža v spolupráci s nemeckou políciou.