Založ si blog

Otravná reklama alebo 4, 2% ročne ( pred či po zdanení? )

Keď budú všetci umelci, herci, speváci, športovci, Missky, manekýnky, kto bude na nich robiť – bioroboti ?

https://www.facebook.com/cernobyl.info/videos/390321924946607/

 

https://sportweb.pravda.sk/futbal/zahranicne-ligy/clanok/700041-nastvany-slovensky-trener-radsej-bude-sediet-v-dunajskej-strede-na-lavicke-a-brat-15-tisic-mesacne/

 

 

Viac napovie video:

 

Budeme môcť stavať mrakodrapy ako vo svete?

Záleží od legislatívy! V emirátoch sa postaví mrakodrap maximálne do 8.rokov , v Európe do 20.rokov , ale na Slovensku , by to stavali asi 4 generácie ! ( keď sa nebude na Slovensku kradnúť a budú podvodníci sedieť vo väzbe a majetky sa im skonfiškujú , dokážeme to aj na Slovensku)

Viac napovie video:

 

 

 

 

Ako na to?
Najskôr si treba uvedomiť, že zatiaľ žiadna vládna garnitúra na Slovensku sa nedokázala zaoberať podmienkami a potrebami občanov na lepší život tak, aby sme sa rovnali vyspelým krajinám aspoň v Európskej únií!
Žiadna vládna garnitúra na Slovensku nedokázala podpísať investičné zmluvy so skutočnými investormi, ktorí by na Slovensko priniesli kapitál a nie si ešte nechali platiť od nás odmeny za to, že nás zamestnajú a ešte dostanú daňové prázdniny!
Ešte aj celý objem obratov a ziskov si prevádzajú do vlastných štátov bezplatne a zdaňujú vo vlastnom štáte!
Preto sme vazalmi pre Európsku úniu a nie rovnocennými občanmi Európskej únie!
Občan Slovenska bude spokojný až vtedy, ak jeho finančný príjem bude minimálne taký ako je plat vo vyspelých štátoch Európskej únie! Potom nám nebudú zo Slovenska migrovať mladí ľudia za prácou do zahraničia, ale budú vedieť svoje vedomosti uplatniť aj doma na Slovensku! Do zahraničia si pôjdu pre informácie formou výmeny odbornosti a skúsenosti na základe vedomostí a za odpočinkom.

Darujte na dobrú činnosť !

Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Jediná opozícia, ktorú Slovensko potrebuje, sú občania = voliči !

 

Hrozby s novými názvami, ale so starou podstatou alebo Slovák sa naučí aj s vlkmi vyť.

 

Blogéri! Fero, pavolsokol, dfafrnok, milant, rojko, veget, zeleznik52 a ďalší…

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.