Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje XI. diel. byty a bývanie, lacno, rýchlo v každom meste na Slovensku?

 

Nové bývanie pre občanov po prestavbe Bratislavy. Bratislava a možno aj iné veľké mestá Slovenska sa zmenia na nepoznanie. Čo prinesie budúcnosť a nové projekty je na občanoch. Len či  budú mať záujem?

Centrom Bratislavy ostane len stará Bratislava a kostoly, sochy a nové polyfunkčné objekty. Všetko ostatné bude zrovnané zo zemou a zbavené všetkých nepotrebných asfaltových, či betónových častí. Bratislava sa zmení na nepoznanie a stane sa metropolou . Pozemné komunikácie sa zmenia na parky a tak pribudne viac priestoru pre oddych a relax.

 

fotto archív pomoc.

Dúbravka: Dva mrakodrapy, všetko ostatné zmizne. Petržalka bude len pestovateľská oblasť na udržovanie zelene a parkov. Predmestie Bratislavy ďalšie dva mrakodrapy. Ešte šesť mrakodrapov smerom k centru. Veľký moderný niekoľko podlažný most spájajúci autostrádu nad úrovňou mesta zjednoduší cestovanie územím a odbúra problémy s dopravou.

fotto archív pomoc.

Jeden milión občanov nájde ubytovanie v desiatich moderných mrakodrapoch, kde budú aj obchodné centrá a hotely. Parkovacie miesta sa stanú súčasťou každého ubytovania, ale zároveň občanom ukážu tieto moderné domy a celá nová lokalita budúcej Bratislavy, že infraštruktúra cestovania sa zmení na zdravší pohyb pešo, či lokálne prechádzky parkovými zónami.

fotto archív pomoc.

 

Koliba sa zmení na nepoznanie. Všetky najmodernejšie stavby sa stanú príbytkom pre deti a profesionálnych rodičov. Všetky ostatné stavby budú zbúrané a premenia sa na parky, kvetnaté záhony a budú slúžiť alternatívnemu vzdelávaniu, kde si deti svojou účasťou všimnú podmienky v ktorých žijú a výhľad na suterén, čiže Bratislavu. Takto sa zmení myslenie novej generácie. Chuť tvoriť a slúžiť jeden druhému, bez možnosti okrádať sa navzájom.

fotto archív pomoc.

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/417467/nove-byvanie-pre-obcanov-po-prestavbe-bratislavy.html

Ako sa to celé zrealizuje a kde sa budú medzitým občania ubytovávať, aby stavby netrvala tak dlho ako výstavba Bratislavského národného divadla, sa občania dozvedia na spoločnom zasadnutí pri celoslovenskom referende.

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/157178-rotujici-budovy-fascinuji-architekty-celeho-sveta-navic-vyrabi-energii.html,

Ďalšími mestami budú Košice, Banská Bystrica, Prešov a Trenčín. Výstavba bude vo všetkých miestach dokončená do roku 2030. Každé mesto je na dvojročné obdobie výstavby.

Všetko sa dá ak sa chce. Prajem všetkým pekný víkend.

fotto archív pomoc.

http://www.ekobydleni.eu/architektura/zapomente-na-mrakodrapy-jsou-tu-linearni-mesta,

http://reality.etrend.sk/realitny-biznis/eko-mrakodrap-s-vysutymi-zahradami-v-bombaji.html,

https://www.google.sk/search?q=modern%C3%A9+stavby+v+skal%C3%A1ch&biw=1280&bih=695&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizv4q-0srMAhVFvBQKHRfqBqUQsAQINg,

fotto archív pomoc.

https://www.spojenaba.sk/najvyssie-budovy-europy-medzi-tieto-metropoly-sa-zaradi-aj-bratislava/

Matovičova vláda uvažuje X. diel. Elektrina zadarmo ?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/518312/clovek-sa-vzdy-bude-bat-toho-comu-nerozumie.html,

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a visoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali visoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Ruská polícia, poriadková polícia, Petrohrad,

Militanti zaútočili na policajtov v Rusku, hlásia sedem mŕtvych. Útočili aj pred týždňom

29.04.2024 11:20

Ozbrojenci severne od mesta Karačajevsk začali proti dopravným policajtom paľbu z automatických zbraní a hodili na nich výbušné zariadenia.

ide o pravdu, dzurinda

Dzurinda: Nie je najmenší dôvod zvažovať alternatívu k EÚ

29.04.2024 11:15

Expremiér pred 20 rokmi doviedol Slovensko do Európskej únie.

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.