Založ si blog

Dôchodky aj pre budúce generácie a , , padla facka na sále „

Ak chce niekto na Slovensku zastropovať dôchodky, znamená to, že už neuvažuje o zvýšení životnej úrovne a zlepšení dôstojného života pre občanov = voličov žijúcich na Slovensku!!
video:

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

 

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

 

 

 

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

cenzúra ?

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

 

 

Kedy odpovie predseda vlády na list?

 

Už chýba len občan, ktorý chce alebo vie rozumieť ( chápať)

Štyri politické strany sľúbili stopercentnú účasť na 9.Medzinárodnej konferencií IOUP. Dá sa im veriť? A čo naši aktivisti, bojovníci za spravodlivosť alebo vlastenci?
Pýtali sme sa na osobných stretnutiach 40% poslacov parlamentu, prečo pokračujú v podvodnej trestnej činnosti ? Vôbec nevedeli o tom, že ich lídri porušujú zákon opolitických stranách a vôbec nechápali zákon 85/2005 o politických stranách a hnutiach!

Ako dosiahnuť, aby všetci ľudia chceli pracovať a nepoflakovali sa na sociálnych dávkach, bez toho, aby ich niekto nútil?

Čo nám volebný prieskum neprezradil?

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

13.05.2024

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť! Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť [...]

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:08

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

Germany Russia Ukraine

Utečenci strácajú kontakt s Ukrajinou. Čo ukázal prieskum v Poľsku, Nemecku a Česku?

18.05.2024 10:00

Minimálne polovica Ukrajincov, ktorí sú v Poľsku, Nemecku a Česku, sa na Ukrajinu zrejme nevráti. Vyplýva to z čerstvého prieskumu.

nemecko letisko lietadlo mníchov aktivisti klíma

Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska

18.05.2024 08:30

Aktivisti sa prilepili k ploche pristávacej dráhy, prichádzajúce lety boli preto presmerované na iné letiská.