Založ si blog

Čo mohli dnes , , upiecť“ naši štátni predstavitelia, proti nám občanom?

Fotomariál blogéra:

 

Už to prišlo na myseľ viacerým blogérom. Nespokojnosť proti Matovičovi rastie, ale on je obchodník.

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Teraz môže zaujať úžasné prefíkané stanovisko.

Ako sa na Slovensku hovorí: ,, Aj vlk sýty, ale aj baran celý“.

Lockdown ukončí na skúšku. Dovolí občanom prežiť v šťastí a radosti Veľkonočné sviatky. Budú mať do budúcnosť dobrý argument, keďže nás má navštíviť tento rok pápež.

Opoziční poslanci a ich myšlienky s predčasnými voľbami naberú na obrátkach, tak aj novinári budú mať zas o čom písať.( veď dnes s ziskové len korporácie)

Prezidentka dá do parlamentu schváliť referendum. A ako som už povedal, že matovič je obchodník. Referendum v parlamente väčšina neschváli.

Takto naplní aj požiadavky mocných.

Ľudia zas zažijú menšie sklamanie a nebudú mať dostatok energie na boj o svoje ľudské práva. Nebudú mať ani čas nad nimi uvažovať.

 

Citujem:

 

….Nemecká kancelárka Angela Merkelová a premiéri spolkových krajín sa začiatkom tohto mesiaca dohodli na postupnom uvoľňovaní koronavirových opatrení. Doplnili k nim ale „núdzovú brzdu“ umožňujúci úradom opätovne zaviesť obmedzenia, ak tri dni po sebe pribudne 100 a viac nakazených na 100.000 obyvateľov…..

Případy nákazy koronavirem v Německu opět rostou exponenciálně | ČeskéNoviny.cz (ceskenoviny.cz)

Matovič predbehne hoaxy v médiách a zavedie prísnejší lockdown. Výhovorkami obviní koalíciu, že ich požiadavkám o referendum vyhovel, ale prehrali. Stiahol núdzový stav a už je tu zhoršenie pandémie. Teraz vyrukuje s povinným očkovaním a ,,slovenské ovce“ sú v koncoch.

Americké veľvyslanectvo: „Matovič svoju špinavú úlohu už splnil. Teraz musí odísť!“ – peko – Blog.Pravda.sk

Nepríčetný Matovič besnie a ako kliešť sa stále drží kresla predsedu vlády, aj keď ho už všetci vyzvali na okamžitý odchod! Neskutočné čo si to tento neschopný skrachovaný politik Matovič dovoľuje – oliver100 – Blog.Pravda.sk

Ak vo svete zomrie niekoľko stoviek miliónov ľudí na covid-19 tak možno až potom. . . – kormidlo – Blog.Pravda.sk

Občanom neostane iná možnosť, ako sa konečne zamyslieť nad myšlienkami , ktoré tu šírime prostredníctvom IOUP a UŠS.

Zhrnutie , aby ste to nehľadali , ( pre členov IOÚP a ÚŠS ) – pomoc – Blog.Pravda.sk

Prečo sme odmietli médiá? – YouTube

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?