Založ si blog

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Vážená pani Daniela Ustupska. Prečítajte prosím tento list na video a my ho vložíme do článku, kde tento list aj s videom budeme šíriť, aby sa o nás, ktorí chceme naozaj zmenu spoločnosti a spájať ľudské názory, potreby, dostali medzi občanov, ktorí chcú vidieť činnosť a počuť aj adekvátne postupy a riešenia. Vopred Ďakujeme.

Na blogu pravda píš veľa blogerov a pisateľov. Jednými z nich sú aj anzelma1234 a voľajte112. Na základe ľudských potrieb a sťažností celej spoločnosti na zlé hospodárenie a týranie občanov zlým systémom, vznikla mimovládna organizácia, ktorá ako jediná na Slovensku zo všetkých mimovládnych organizácií tvrdí, že nepotrebujeme žiadne mimovládne organizácie, ak by fungoval štát! Kto ale tvorí štát?

Inštitút Ochrany Ústavných Práv, je už vopred , za svoj názor na mimovládne organizácie odpísaný, nedostáva žiadne financie zo zahraničia , ale nepodporuje ho nikto ani zo Slovenska.

Jedinú podporu , ktorú má, je radosť ľudí, ktorým pomáha a poďakovania od občanov, ktorí sa naň obrátia s radou o pomoc. Napriek tomu dvaja traja občania pošlú aspoň 2%, čo vykryje účet IOUP, ale na vlastné náklady dokážu písomne zo svojej činnosti vydať do slovenských knižníc zborník z každej konferencie, ktorá historicky zaznamenáva všetko, čo sa tu zo strany občanov žiada a ako ich vlády o všetko po volebných sľuboch oberajú.

Posledná konferencia mala byť koncom novembra v Bratislave. Pandémia nedovoľuje zahraničným účastníkom prísť a tobôž nie domácim občanom, ktorí majú záujem, ale nemôžu cestovať z matovičovej ohrozenej zóny!

Pani Daniela Ustupska. Verím, že na základe Vašej popularity a záujmu spájať a meniť zlo na dobro, vám nezabráni teraz prečítať tieto reálne a pravdivé myšlienky. Vypracovali sme, my zástupcovia IOUP všetky podnety od občanov do presných postupov a na základe toho vytvorili riešenia pre každého občana, ktorý chce žiť dôstojný život na Slovensku.

Občania, by ale mali vedieť toto:

Aby to bolo možné, ale nemuseli sme sa nechať policajtmi biť obuškami, polievať vodnými delami, zatvárať a ponižovať, musíme sa mierovou alebo ak chcete rozumnou cestou , dostať do parlamentu. To , ale ešte nie je riešenie!

Nato treba podľa zaužívaného spôsobu mať politickú stranu, aj keď politiku nepotrebujeme, ale táto strana je na to potrebná a musí vyhrať minimálne s počtom hlasov 51% !!

Ak nemáte takú stranu, ktorej členovia sú nepodplatiteľní, ponúkame podporiť Vami občanmi našu spoločnú stranu, spoločnú a našu už myslíme aj s Vami s tými, čo čítate alebo počúvate toto video alebo článok.

Ak dav občanov, ktorý chodí na stretnutia pred tribúny, kde skanduje účastníkom – rečníkom, chápe túto potrebnú myšlienku a chce ju naplniť, máme potom pre každého podpisový hárok na súhlas o vzniku politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti.

Každý, kto vráti nazad aspoň jeden vyplnený hárok , môže sa pridať za člena. Každý , kto o sebe dokáže verejne a čestne povedať davu, že je nepodplatiteľný – môže sa pridať.

Každý, kto chce vedieť ako sa všetko dá napraviť a ako postupovať, aby to, čo získame, nám nikto nezobral, môže sa pridať a čítať to, čo v tomto článku, pod týmto videom nájde.

Ďakujeme Vám pani Daniela Ustupska za odvahu a preukázanú česť. S pozdravom JUDr. Mária Ritomská anzelma1234 a v zastúpení pisateľ Juraj Chlebík tiež ako voľajte112.

Takýto sme:

,,Ďakujem za dôveru. Musím Vás však sklamať,lebo podobných strán sa zakladá podľa mojich info asi 5 a niektoré už sú v štádiu, že „existujú“. Problém je EGO, kde začínajú vyzdvihovať,kto, čo od marca urobil a dokázal. je mi z toho smutno. Ja sama som sa oddelila od ľudí v auguste, pretože mali pred očami už len kreslo v parlamente. Môj názor je odlišný. Najskôr nech títo ľudia ukážu, že im ide o Slovensko a potom sa môžme spojiť. Zrejme sa Vám môj postoj nebude páčiť, ale od marca ma podrazilo veľa ľudí a 90% len kôli€. Mysleli si, že bez boja, vyhrajú. A to nie sú podľa mňa ľudia vhodní do kresla v parlamente. Musíme bojovať a spoznávať sa v boji, ináč to asi nemá význam.“ Daniela Ustupska

Vrana k vrane sadá , rovný , rovného si hľadá.

Právne predpisy Matovičovej vlády sú „na vode“

, , Príde čas, keď pravda vyjde najavo a všetko skryté, bude odhalené“

Vedia štrajkovať občania voliči alebo si myslia , že ÁNO?

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/2007968256005587

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1958070340995379

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1973856999416713

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.