Založ si blog

Matovič plní na 100% , , Program udržateľného rozvoja“ a približuje sa k výrokom Pavla Demeša. . . .

Žiadne vlastenectvo, žiadna rodina, to sú ciele ,, priamej demokracie“ podľa výrokov ,,kulaka z Trnavy“ alebo ,,Vládcu“ nad ,,slovenským salašom“ ohlúpnutým národom. Čo je teda dôležité? Vedieť pravdu, vidieť pravdu, ale stále veriť klamstvám?

Prečo je na MHD zastávkach toľko ľudí, keď nie je povolené sa zhromažďovať ?

Ako zem prežije, keď ľudia strácajú právo ( chuť ?) myslieť ?

Blokovanie na FB alebo, aby nebolo nič v šedej zóne podľa , , Vládcu“ Igora Matoviča

Otázkou je, či svet dokáže uživiť také množstvo ľudí. Otázkou je dá sa ešte v dnešnej dobe veriť OSN, keď roky od svojho vzniku len klame a ubližuje národom?

Dnes je na svete 7,4 miliardy ľudí. Už v roku 2030 bude na svete 8,4 až 8,6 miliardy ľudí, v roku 2050 nás tu bude od 9,4 miliardy do 10 miliárd a v roku 2100 bude na Zemi žiť až okolo 12,5 miliardy ľudí,

 píše sa aj v správe OSN o Perspektívach svetovej populácie.

http://ekonomika.sme.sk/c/20275466/bude-nas-desat-miliard-preco-su-mylne-katastroficke-scenare.html?utm_source=domov.sme.sk&utm_medium=rozcestnik&utm_campaign=podpora-clankov,

Ak by svet, občania v každej krajine zamerali na základné ľudské práva a trvali na SLOBODE, svet by tento problém nemal. Dnes je plán celosvetovo riadiť a všetko zotročiť. Ale ak by sa slobodnou voľbou občan stal služobníkom občanovi, celý problém by sa vyriešil ,, šibnutím prútika“, lebo ak sa zvýši vzdelanostná úroveň obyvateľstva na svete, nielen tam, kde to OSN povolí, tak vzdelaní občania budú vedieť využiť svoju múdrosť na to, aby nikdy vojny neboli a žiadny problém, by na svete nebol.

 

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 12. júla 2020

Všetko zlo a zastrašovanie je len riedené najbohatšími a najchamtivejšími ľudmi na svete, ktorých je síce len hŕstka, ale vďaka tomu, že cez svoje zbrane ako je cirkev, média a moc peňazí, dokážu infikovať a školiť sebe podobných, len aby všetko mohli riadiť.

Toto sa dá odstrániť a veľmi rýchlo, len ľudia musia vedieť pochopiť základnú matematickú rovnicu. Čo je viacalebo 10 000 ?

„Nad ľudskou hlúposťou nezvíťazíme. Ale nikdy nesmieme prestať proti nej bojovať. “ Werich

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 17. februára 2020

Čoho je viac zla alebo dobra?

Poďme sa zabíjať, vyhráva ten, kto zostane!

Všade však vidí každý občan najskôr seba, potom svoju rodinu a na ostatných s prepáčením ,, zvysoka serie“ , lebo mu ide len o spoločenské postavenie.

Nikdy som sa nezaujímal o politiku, tak ako to väčšina občanov tvrdí. Za posledné tri roky som dal do pozorovania života okolo seba všetko úsilie a všetku energiu, aby som zistil ako občania rozmýšľajú, čo dokážu urobiť pre seba a svojich najbližších, ale aj čo dokážu urobiť pre svojich blížnych.

Podľa toho na akom spoločenskom stupni  sa občania nachádzajú, podľa toho sa aj správajú a podľa toho aj rozmýšľajú. Čím je človek chudobnejší, tak je láskavejší. Čím je vzdelanejší tak je hlúpejší. Čím má vyššie postavenie, tak je väčšia sviňa.

Všade však vidí každý občan najskôr seba, potom svoju rodinu a na ostatných s prepáčením ,, zvysoka serie“ , lebo mu ide len o spoločenské postavenie.

S takýmto národom sa nedá spolupracovať.  Preto často v zápale hnevu poviem, že najradšej by som vám všetkým vypálil kostoly!

Skrývať sa za cirkev a skrývať sa za vieru to sú dva odlišné svety. Ten čo ide do kostola, lebo je veriaci, ten má vieru v sebe. Ten čo ide do kostola, lebo sa skrýva za cirkev, ten nevie kto, či čo znamená Boh, ten pozná len KDH.

Preto aj medzi nami občanmi, ktorí chcú občanovi pomáhať a priniesť mu vytúžené poznanie a skutočný život, je plno egomaniakov, ktorí túžia len po vlastnom šťastí a uznaní a nie po blahu celého národa a láske k blížnemu.

Pozdravujem všetkých vodcov, ktorí čakajú na svojich vojakov.

Motto občana aktivistu, ktorého sa všetci boja : ,, Sme ako figúrky na šachovom poli. Čím menšiu hodnosť máte, tým viac znamenáme! „

                                                             Juraj Chlebík Brezina

http://www.tartaria.sk/hadanie-pravdy/dejiny/dava-rodove-zriadenie-slovanov

https://petersvec.blog.pravda.sk/2020/10/14/sis-s-praktikami-stb-inkvizicne-sudnictvo-uz-nam-uplne-hrabe-zobudme-sa-to-je-navrat-totality/https://www.extraplus.sk/clanok/americky-sluzobnikhttps://sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_Deme%C5%A1

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 11. septembra 2020

https://www.uvzsr.sk/

Pripravujeme pre Vás posledný článok s posledným videom.

Ako môžu platiť nariadenia neexistujúcej prezidentky, neexistujúceho parlamentu a neexistujúcej vlády? Ako vytvoriť na Slovensku platnú stranu z prisťahovalcov – migrantov, ktorí sú aj moslimovia a zaviesť nový štát, keď občanom nevonia snaha aktivistov s dôkazmi o neexistujúcej prezidentke, parlamente a vláde?

Pripravujeme aj knihu ,, Sama medzi nevidiacimi“ 1.diel Ako som začala vidieť

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.