Založ si blog

Zákon platí len pre ostatných, a pre niekoho, už dávno nie !

Až bude zákon platiť pre každého,bude musieť byť prísnejší trest aj pre reprezentantov štátnej moci! Inak to budú musieť občania vziať samostatne do rúk a dať niekoľko fyzických príučiek pre reportérov a redaktorov médií a aj politikom, ktorí svoje klamstvá – podvody (podvodne získanej moci ) spoločne s médiami a s pomocou korupcie ( smotánka sa bude vždy kryť) vykonávajú !
video:

 

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/rozstrel-ministrov-vnutra-sutaj-estok-diskutoval-exsefom-mikulcom-aha-ako-to-dopadlo

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/kolikova-ziada-dovody-zrusenie-usp-gaspar-reaguje-dostanete-ich-tanieri

https://www.trend.sk/spravy/progresivne-slovensko-hovori-zamere-zrusit-specialnu-prokuraturu-ako-najhorsom-scenari

https://www.trend.sk/spravy/ak-vlada-garantuje-nezasiahne-postavenia-specialnej-prokuratury-lipsic-vzda-funkcie

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/ficova-vlada-zverejnila-navrh-buducorocneho-rozpoctu-vydavky-prekracuju-prijmy-miliardy-eur

 

Ak odstránime ZLOČIN ( Zlo – čo je ľuďom škodlivé, zlá vec, zlý čin. Čin / čin – konaj alebo čin – skutok čiže vykonané ?/) budeme sa mať konečne dobre! Kto vie vysvetliť zločin – ťažké previnenie proti práv. poriadku: krvavý, vojnový zločin;organizovaný zločin, zločinná činnosť vo väčšom meradle;zločin proti ľudskosti;dopustiť sa zločinu, spáchať zločin, odsúdiť niekoho za zločin.
Ako teda zadefinovať ZLOČIN , keď :
Písali sme ako Inštitút ochrany ústavných práv na UVSR , aby nám MVSR dalo pravdivú informáciu o neplatnosti politických strán. Vyhovorili sa na webstránku a zákon. Tu je odpoveď pre MVSR konkrétnej osobe a potom naše vízie a video.
úskoky pred zodpovednosťou! Kedy Ste si naposledy kontrolovali https://ives.minv.sk/PolitickéStrany, ktoré mi v odpovedi odporúčate? Veď náhmatkovo akákoľvek politická strana nespĺňa zákon 85/2005Zz§6a a práve preto, že asi tušíte, že takáto informácia sa nemôže dostať na verejnosť medzi ľudí, tušíte právne následky!

https://www.facebook.com/groups/4503839646384890/?multi_permalinks=6247615528673951%2C6245684585533712%2C6243190529116451%2C6241962635905907&notif_id=1702035353945623&notif_t=group_highlights&ref=notif

 

 

Tu sú nahmatkovo vybrané politické strany:

 

https://ives.minv.sk/PolitickeStrany/detail?id_spolok=218725

 

https://ives.minv.sk/PolitickeStrany/detail?id_spolok=201471

 

https://ives.minv.sk/PolitickeStrany/detail?id_spolok=153097

 

Čo sa píše v zákone 85/2005Zz§6a ?

,,Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.“
rozbor:
najvyšší orgán strany 27 členov
výkonný orgán strany 9 členov
rozhodcovský orgán strany 3 členovia
revízny orgán strany 3 členovia
štatutárny orgán strany (min3) 3 členovia
—————————————————————————————————-
Spolu 45 členov

Pritom zákon tvrdí, že nikto sa nemôže nachádzať v dvoch orgánoch zároveň!
Ako mi toto môžete vysvetliť pani riaditeľka XY , naviedol Vás vari niekto, aby Ste dali súhlas politickým stranám, aby sa mohli podieľať na veciach, ktoré sa nás občanov vyslovene dotýkajú, aj keď samé vinou niekoho, kto ,,prižmúril oko nad ich uznaním“ (ako čestne a poctivo zaevidovanými politickými stranami ako sa píše v zákone 85/2005Zz§6a), sa stal spolupáchateľom na porušovaní samotného zákona a ohrozuje tak politické, ekonomické aj hospodárske, medzinárodné rozhodovania v mene nás občanov podľa článku 2 Ústavy Sr. a hlavne bezpečie štátu = nás občanov ?
Čakám, čo najpravdivejšiu odpoveď, ktorá by mala obsahovať aj doplnenie nedostatkov zo strany politických strán, ktoré tento zákon 85/2005Zz§6a porušujú a samozrejme tiež dávam na vedomie orgánom, ktoré si moju žiadosť prekrútili a samotnej odpovedi a náprave sa vyhli!
S pozdravom Juraj Chlebík Inštitút ochrany ústavných práv.

Na vedomie:
Úrad vlády Slovenskej republiky , Kancelária predsedu vlády SR, Námestie slobody 1, 813 70 Bratislava,
Kancelária prezidenta Slovenskej republiky, Štefánikova 2, 811 05 Bratislava,

video:

 

 

Má občan vôbec šancu dostať sa so svojím problémom ku svojmu poslancovi, ktorého si volil?

 

 

Zápisky z parlamentu zo dňa 16. 12. 2013 alebo pán Holjenčík na ÚRSE

 

 

Kto spôsobil príčinu, ten je povinný aj riešiť následky a rozhodujúcou mierou prispieť k odstráneniu súčasných problémov v zbedačených krajinách!

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

počasie, teplo, horúčavy, leto, kúpanie

Slovensko opäť potrápia horúčavy, teplota môže počas víkendu vystúpiť až na 36 stupňov

27.07.2024 11:27

Meteorológovia vydali pre viaceré okresy výstrahy druhého stupňa.

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.