Založ si blog

Rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky sú neplatné!

Vláda nepadne milí občania! Jediné legitímne riešenie je nenaletieť podvodníkom doterajších vlád a doterajších politikov, ktorí nedokázali prezradiť verejnosti skutočnosť, že všetci klamú o tom, ako sa podriaďujú cudzej moci a ako obchodujú z vašimi životmi.

Nenaleťte rečičkám, ktorým títo politici veria len dočasne, pretože potrebujú teraz vašu pomoc, aby sa udržali pri koryte.

Potom sa na vás znova zabudne. Uvažujte! Kto doteraz z nich napadol všetky tieto politické strany, ktoré nespĺňajú podmienky na to, aby mohli existovať?

Ministerstvo vnútra Sr nekoná lebo nevie o záškodníkovi ?

Páni novinári, toto je medzinárodná blamáž, to sme na Slovensku ešte nemali

Môžete všetko napísať alebo povedať, okrem pravdy a faktov, lebo. . . .

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Ako národ sa nemusíme správať donekonečna ako hlupáci

Video:

( https://youtu.be/4kgqjerZS5I )

Koľko ľudí – občanov – voličov, naletí na výzvy a rôzne protesty, ktoré nič neriešia a len popisujú situáciu na Slovensku? Koľko občanov – blogérov – hoviadok, rozumie tomu, v akom stave sa nachádza Slovensko?

Ak , Ústavný súd nie je zasadania kompletný, nemôže rozhodovať o právoplatnosti volieb prezidenta a ani nemôže dať súhlas na uskutočnenie volieb prezidenta. Potom rozhodnutia, takto zvoleného prezidenta sú neplatné. Čaputová doplnila Ústavný súd, až po neplatných voľbách. Potom táto neplatná prezidentka dala príkaz odkundesovi Matovičovi, aby zostavil vládu. O tom už v článku nižšie, ale je tu na Slovensku niekto s právnym vzdelaním, kto nemá strach prezradiť občanom, aké hovädá máme medzi občanmi voličmi a aké mafiánske hovädá, si zvolili do najvyšších štátnych orgánov podvodným spôsobom.

Rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky sú neplatné!

…už len za ten nadpis by si mal ísť do basy,človeče…..“to tu už nikto za nič neručí?“….

surmita

video:

(https://www.youtube.com/watch?v=VUbjZvGLG4M&t=258s)

Najkrajšie azda na tom všetkom je to, že sa takýto najvyšší štátni predstavitelia medzi sebou urážajú a nazývajú mafiánmi alebo oligarchami , a pritom všetci patria do jedného spolku budúcich trestancov, odsúdených na doživotie!

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

 

Zhrnutie , aby ste to nehľadali , ( pre členov IOÚP a ÚŠS )

Bohatí, chudobní alebo normálni?

 

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž !

09.06.2024

Ak ste sa nestali europoslancami ako ste plánovali , ostala vám chuť pokračovať v tom, čo ste nasľubovali občanom alebo vás to už prešlo? Projekt , , Život v Novom Slovensku“ ? Zmena spoločenského zriadenia na Slovensku na základoch poučenia sa z minulosti a slovenskej , národnej histórie ! Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo [...]

Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo s nimi?

05.06.2024

Tretina by boli policajti, tretina by bolo vojsko a tretina by boli stavební robotníci, aby to malo osoh aj pre Slovensko a aj pre bývalé socialistické štáty! Možno by sa vrátili aj naši občania, ktorí odišli poznávať do sveta to, čo nemáme doma a zistia, že už vedia ako to napodobniť a mať tiež. Základ je sa nebáť a konať! [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.