Založ si blog

Bol Vladimír Krčméry na stretnutí s Bill Gatesom?

  •  

     

    La Quinta Columna 25. 6. 2021 urobila naliehavé oznámenia a dúfa, že sa dostane k čo najviac ľuďom, najmä tým, ktorí pracujú v zdravotníckych a právnych službách.

    Dovoľte prosím, aby sme Vás oboznámili s jeho obsahom, lebo takéto informácie sú v dnešnej dobe vytláčané a cenzurované médiami ako je televízia, rozhlas a niektoré sociálne siete, hoci priamo súvisí s ohrozením nášho života a života našich detí. Video je v španielčine, ale ponúkame Vám český prepis.

    Biostatik Ricardo Delgado, dr. José Luis Sevillano a tím výskumníkov a profesorov, s ktorými vykonávali svoj výskum, potvrdili prítomnosť nanočastíc oxidu grafenu vo fľaštičkách s vakcínou.

    Vo vydaní č. 63 ukázal tím niektoré fotografie vykonaných analýz, vrátane výsledkov získaných pozorovaním optickým mikroskopom a elektrónovým mikroskopom, výsledky ďalších techník, si vyhradili pre použitie v ďalších vydaniach. Oznámili tiež, že správa na základe všetkých použitých technikách, ktoré určili prítomnosť oxidu grafénu, bude veľmi skoro oficiálne zverejnená výskumníkmi, ktorí vykonali analýzy.

     

     

    Orwell City, ako vždy, preložili správu La Quinta Columna a otitulkovali video, ktoré zdieľali pred niekoľkými hodinami na svojom oficiálnom telegramovém kanála (španielska verzia).

    https://rumble.com/vj25zh-covid-19-is-caused-by-graphene-oxide-introduced-by-several-ways.html

    Tu si môžete prečítať prepis titulkov prvých 11 minút videa:

    Masky, ktoré sú v súčasnej dobe na trhu a používajú sa, obsahujú oxid grafenu. Nielen tie, ktoré boli svojho času stiahnuté, ako bolo oznámené v médiách, ale aj štetinky používané v PCR a antigénnych testoch obsahujú nanočastice oxidu grafenu.

    COVID vakcíny vo všetkých svojich variantoch – AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen / Johnson & Johnson atď., Obsahujú aj značnú dávku nanočastíc oxidu grafenu. Toto sú výsledky ich analýzy elektrónovej mikroskopie a spektroskopiou, mimo iných techník používaných rôznymi verejnými univerzitami v našej krajine.

    Vakcína proti chrípke obsahovala nanočastice oxidu grafenu a nové vakcíny proti chrípke aj nové intranazálnej COVID vakcíny, ktoré sú v príprave, obsahujú tiež obrovské dávky nanočastíc oxidu grafenu.

     

     

    Oxid grafénu je toxická látka, ktorá vytvára v tele tromby – oxid grafénu je toxická látka, ktorá vytvára krvné zrazeniny. Oxid grafenu spôsobuje zmenu v imunitnom systéme dekompenzáciou oxidačné rovnováhy vo vzťahu k zásobám glutatiónu (pozn. Antioxidant prítomný v tele). Ak je dávka oxidu grafenu zvýšená akúkoľvek cestou podania, spôsobí kolaps imunitného systému a nasleduje cytokinové búrky.

    Oxid grafenu nahromadený v pľúcach vytvára obojstranný zápal pľúc šírením v pľúcnom alveolárnym trakte. Oxid grafenu spôsobuje v ústach kovovú pachuť. Možno Vám to začína dávať zmysel. Vdychovaný oxid grafenu spôsobuje zápal slizníc a tým stratu chuti a čiastočnú alebo úplnú stratu čuchu. Oxid grafenu získava vo vnútri tela SILNÉ magnetické vlastnosti. To je vysvetlenie magnetického javu, ktorý už zažili miliardy ľudí po celej svete po rôznych spôsoboch podávania oxidu grafenu. Jedným z nich je očkovacia látka.

    Stručne povedané, oxid grafénu je ten údajný SARS-CoV2, ten údajne nový koronavírus, ktorý spôsobuje ochorenie známe ako COVID-19. Preto sme nikdy skutočne neizolovala nový koronavírus, ako väčšina zdravotných inštitúcií na najvyššej úrovni a v rôznych krajinách uznala, kedy na to bola kládla otázka. Ochorenie COVID-19 je výsledkom zavádzanie oxidu grafenu rôznymi spôsobmi podávania.

     

     

     

     

    Oxid grafénu je extrémne potentný a silný v aerosóloch, rovnako ako takzvaný SARS-CoV-2. ako každý materiál má oxid grafénu, čo nazývame, „elektronické absorpčné pásmo“. To znamená, že absorbuje určitú frekvenciu, ktorá tento materiál veľmi rýchlo nabudí a spôsobí oxidáciu, čím narúša rovnováhu organizmu šírením toxických látok v tele proti naším prírodným zásobám antioxidantu glutatiónu. Práve toto frekvenčné pásmo je vyžarované v nových šírkach pásma nové bezdrôtové technológie 5G. To je dôvod, prečo sa rozmiestňovanie týchto antén počas pandémie nikdy nezastavilo.

    V skutočnosti patrili k niekoľkým málo službám, ktoré boli udržiavané, okrem zvláštneho monitorovanie zo strany štátnych bezpečnostných síl a orgánov na týchto anténach. Máme podozrenie, že v kampani proti chrípke 2019 bol oxid grafenu pridaný do fľaštičiek s vakcínou, pretože bol už používaný ako adjuvans.

    S následným testom technológie 5G v rôznych častiach sveta sa COVID-19 vyvinul v interakcii s vonkajšími elektromagnetickými poľami a oxidom grafenu, ktorý je teraz v telách.

     

     

     

     

    Nezabudnite, všetko začalo vo Wuchanu a bolo to prvé pilotné mesto na svete, ktoré koncom novembra 2019 testovalo technológiu 5G. Je to taká „náhoda“ v čase a priestore. Obe verzie s šupinavce a netopierie polievkou boli len na odvedenie pozornosti. Účel zavedenia oxidu grafénu je ešte temnejší, než si dokážeme predstaviť. Preto je zatiaľ viac než dosť, aby ste vstrebali tieto dáta a „resetovali“ vedomosti, ktoré ste doteraz mali o chorobe, od najvyšších vládnych inštitúcií, ktoré hovoria obyvateľstvu, aby sa chránilo, a dokonca im vnútili to, čo im potenciálne spôsobí chorobu samotnú. Logicky, teraz, keď vieme, že príčinou alebo etiologickým činiteľom ochorenia je presne chemická toxická látka, vieme, ako ju zmierniť: zvýšením hladiny glutatiónu.

     

     

     

     

     

    Glutatión je prírodný antioxidant, ktorý nosíme v našom tele. Niekoľko podrobností vám pomôže plne pochopiť všetko, čo bolo hlásené v médiách. Hladiny glutatiónu sú u detí extrémne vysoké. Preto ochorenie nemá takmer žiadny vplyv na detskú populáciu. Glutatión sa veľmi prudko znižuje po 65. roku života. Preto je COVID-19 obzvlášť rozšírený v staršej populácii. Glutatión je na veľmi vysokej úrovni v populácii, ktorá intenzívne športuje. To je dôvod, prečo len 0,22% športovcov prekonalo ochorenie.

    Teraz pochopíte, prečo nespočet praktických štúdií preukázalo, že liečba N-acetylcysteínom, (ktorý je prekurzorom glutatiónu v tele) alebo glutatión podávaný priamo, lieči ochorenia COVID-19 u pacientov veľmi rýchlo. Jednoducho preto, že hladiny glutatiónu boli zvýšené, aby sa vyrovnali s podávanou toxickou látkou, oxidom grafenu.

     

     

     

     

    Objav, ktorý tu urobila La Quinta Columna, je o útoku štátneho bioterorizme so všetkým, alebo prinajmenšom o spoluviny vlád voči celej svetovej populácii, čo teraz zakladá skutkovú podstatu trestného činu proti ľudskosti.

    Preto je absolútne nevyhnutné a dôležité, aby ste tieto informácie sprístupnili svoje lekárskej komunite. Praktickým lekárom, zdravotníckym a službám starostlivosti všeobecne, ale aj médiám a miestnej a regionálnej tlači a celému Vášmu okolia.

    La Quinta Columna odhaduje, že len u nás, každý deň zomrú desaťtisíce ľudí, až vláda zapne novú chystanú technológiu 5G.

    S vedomím, že teraz nie sú touto injekciou s oxidom grafenu zaočkovaní len starší ľudia v opatrovateľských domoch, ale ako viete, veľká časť populácie bola očkovaná alebo „grafenizována“ postupnými dávkami oxidu grafenu.

     

     

    Telo má prirodzenú schopnosť eliminovať túto toxickú látku, takže odporúčajú až tri dávky ročne po všetky roky, aby sa grafén vo vašom tele udržiaval.

    Máme všetky dôkazy o tom, čo sa stalo. Kým sa súdny systém snaží konať, ľudia budú aj naďalej postrkovaní z bezodného útesu. Ak sa pozeráte na tento audiovizuálny materiál, pochopíte, že ste boli viac ako rok úplne a naivne klamaní najvyššími inštitúciami. Až teraz pochopíte všetky nesúrodosti, ktoré ste pozorovali vo svojich televíznych správach.

    Pre doplnenie týchto dát, môžete navštíviť:

    https://www.laquintacolumna.net/

    Alebo náš kanál La Quinta Columna TV, kde viac ako 100 000 ľudí už pozná pravdu a nie je súčasťou masívneho podvodu, ktorému vyli vystavení. Prosím, šírte toto video medzi všetkými. Je len na nás, či nás čaká osud, ktorý nám chystajú plody Agendy 20/30.

    Ďakujeme za pozornosť

    La Quinta Columna
    Vážení priatelia, sme na jednej lodi. Ako s týmito informáciami naložíte, je na Vás.

    Budeme radi, keď tieto informácie odovzdáte ústne ďalej a budete ich zdieľať s čo najväčším počtom kamarátov a známych. Nie všetci majú možnosť si na internetových stránkach dohľadať relevantné informácie.



Video:

https://www.facebook.com/lacostaskovsky/videos/10220148433729357

video:

https://m.mojevideo.sk/4o4i?fbclid=IwAR2k2mGwkEFglSIzIR7_KBFGbrEMO7mvrXKuXL9NVpvu0RX0UwHbF2ldOuc

https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/hoaxy-ktore-ovladli-socialne-siete-uverili-ste-tymto-bludom-aj-vy-trik-fenom-vas-odrovna

Rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky sú neplatné!

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.