Založ si blog

Bude tu predsa len aristokracia a pozícia poslanca dedičná? Huráááá …

Opozícia sa spojí s koalíciou lebo aj ona na tom len získa a občan už nebude môcť rozhodovať o ničom!!!

Peniaze sú na všetko, ale v nesprávnych rukách lebo sa dávajú tam,kde je to najmenej treba. To svedčí o tom, že sa na Slovensku nevie gazdovať a skôr sa všetci, čo môžu s peniazmi manipulovať najskôr zamýšľajú, ako si ukradnúť najskôr, čo najviac pre seba a potom , ako to zaúčtovať, aby to nikto nevidel. Takéto gazdovanie tu máme od čias, keď sa karierizmus a moc stala nástrojom na obohacovanie sa, okrádanie poctivých a diskriminovať odbornosť.

,,Nenažranosť“ alebo nevedieť, kedy je dosť, sa odzrkadľuje aj v tvorbe zákonov, ktoré nie sú vytvárané z potrieb občanov, ale z kuchyne EU, čo je vlastne článok 7, odst.2, Ústavy SR. Málokto však vie, čo tento článok v skutočnosti znamená a ako funguje. Ani samotní aktivisti, ktorí prišli s myšlienkou poukázať naň, ho ešte nepochopili, tak ako ho nepochopili ani europoslanci z ĽSNS, ktorí sa tam vďaka propagácií tohto článku dostali ( ovplyvnili názor občana počas volieb?).

Prečo tieto zákony, ktoré sa predkladajú z kuchyne EU, sú proti občanom Slovenska? Aby nahrávali oligarchom, ktorí sú ruka v ruke spojení s politikmi a mafiou?

Preto, že prostredníctvom parlamentného inštitútu, kde sú zamestnanci pod vedením riaditeľa parlamentného inštitútu ( nevolení občanmi), dosadzovaní na dôležité pracovné pozície na ministerstvách a iných dôležitých pozíciach úradu vlády, prezidentského úradu alebo aj v predstavenstve dôležitých podnikov, ktorí podliehajú pod orgán EU, aby riadili ľudmi volených poslancov ( z poslancov sa tvorí vláda a parlament) a plnili európsky program , ktorý je nadriadený programovému vyhláseniu vlády ( ten tu je len na oko, aby predstava voličov prostredníctvom médií bola o slovenskej demokracií trochu priblížená NRSR, aj keď je to len fraška).

Vnútorný predpis NRSR, je aj o tom, že predseda parlamentu je šéfom len v parlamentnej miestnosti pre 150 núl (poslancov bez kompetencie – jediné, čo ich robí poslancami je ich plat a ego o tom, akú dôležitú prácu v parlamente pre občanov tvoria) a jemu podriadený riaditeľ parlamentného inštitútu šéfuje na príkaz Európskej únie, k čomu ho oprávňuje článok 7 , odst.2,Ústavy Slovenskej republiky.

Skoro ako dnes – video:

 

 

(https://www.youtube.com/watch?v=6lyb1Q82QGM)

Aj za socializmu sa kradlo. . .

Matovičova vláda uvažuje XI. diel. byty a bývanie, lacno, rýchlo v každom meste na Slovensku?

Ešte šťastie, že existuje riešenie k náprave.

video:

(https://www.youtube.com/watch?v=aCUrNItbBSQ&t=148s)

video:

(https://www.youtube.com/watch?v=VUbjZvGLG4M&t=544s)

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.