Založ si blog

Do kedy, je platný nárok na vyplatenie odškodného občanom, za zločiny demokracie ?

Nárok na vyplatenie odškodného občanom, za zločiny demokracie  je platný pre každého občana. Vyplácanie bude na dvakrát. Prvé vyplácanie odškodného občanom, za zločiny demokracie  , je do stého dňa od parlamentného víťazstva vo voľbách s väčšinovým podielom víťaznej politickej strany. Druhé vyplácanie odškodného občanom, za zločiny demokracie  , je presne do roka. Viac je v článku a vo videu.

Akcia na doručiteľa – pomoc – Blog.Pravda.sk

Video:

 

 

Ste odhodlaní načerpať informácie a informovať svojich najbližších, ktorí sú narodení do roku 1971 od roku 1900 ( ak im pamäť ešte slúži)? Takýmto ľuďom môžete premietnuť toto video.

video:

 

Niektorí už teraz krútite hlavou, že sa to nedá. Všetci možno viete, že moc v krajine sa dá získať buď revolúciou, ale kto má chuť bojovať bez zbraní, keď v dave ľudí môže byť plno nasadených tajných ľudí zo sídla financovateľov, ktorí riadia moc a určujú, kto môže byť v politike pre nich užitočný v ich prospech.

Ďalšia možnosť je podobná, ale je to tiež možné len s ľuďmi od moci, pretože už sa im to trikrát podarilo a to falošný puč. Tým sa nebudeme zaoberať, keď nám ide o poctivé kroky k získaniu kontroly a moci nad štátom.

Nepotrebujeme politické strany, ale len prostredníctvom politickej strany môžeme spoločne vyhrať v parlamentných voľbách. Poctivý boj znamená, že všetci budeme pri jej vzniku.

To znamená, že sa všetci staneme jednotou a jedným hlasom alebo jedným názorom. Takto je každý súčasťou plnenia plánovaného programu, ktorý ma za cieľ vyhrať parlamentné voľby s novou politickou stranou, ktorá, pokiaľ nebude kompletná a pokiaľ všetci členovia nebudú dokonale rozumieť 11.bodom programu, ktoré od základu zmenia Slovensko na modernú a dokonalú krajinu. Všetci sa budeme podieľať na tom, že musíme vyhrať parlamentné voľby minimálne 51%-ami .

Prečo do toho neberieme mladšie ročníky? Mladí ľudia potrebujú vidieť vzory. Majú nás za starých a nepotrebných. Vyčítajú nám, že sme ,,Nežnú revolúciu“ zbabrali a privatizácia preto zle dopadla lebo sme nevedeli hospodáriť. Možno nie všetci mladí, ale väčšina ešte stále rozmýšľa skôr o peniazoch a kariére ako o zodpovednosti a odbornosti. Kto z nich rozumie prečo bol socializmus dobrý alebo zlý? Kto z nich vie, čo je to kolektívne tvoriť štát tak, aby všetci mali dokonalý príjem, nezodrali sa od roboty a mohli si užívať život bez závisti pred ostatnými krajinami? Nejdeme nazad, ale ideme vpred.

Teraz porovnajte!

Je vás na námestiach 100tisíc v dave, koľkí viete ako ďalej? Koľkí sa hneď stanete členmi a spolupracujete? Každý člen má garantovanú akciu na doručiteľa. Garantujete si ju sám , až do získania 51% -tnej úspešnosti v parlamentných voľbách. Potom dozeráte na plnenie bodov programu lebo je súčasťou celej zmeny. Získate peniaze na účet, presne podľa plnenia konkrétneho bodu v programe a strážite a kontrolujete vytvorené hodnoty a Nové Slovensko.

To, čo ste doteraz mediálne videli ako funguje parlament, vláda, ministerstvá a volebné kampane rôznych politických strán, to je politika a to nechceme, ani to tak robiť nebudeme. Ideme riešiť potreby nás všetkých a riešiť veci verejné, aby sme budovali všetko nové, zdokonalili a modernizovali veci nemoderné  a všetko, čo spoločne budujeme, vytvoríme, si chránili už teraz. Ak to všetko robíme spoločne, tak o všetkom vieme a všetkému rozumieme alebo začíname rozumieť. Jeden od druhého sa hneď učíme. Súhlasíte?

Predstavte si teraz skutočnú politiku aká je to špinavosť a ako to funguje! Tu začnú proti nám útočiť médiá , tajní agenti a špiniť nás. Možno nás nazvú klamármi. Cítite sa byť klamármi alebo podvodníkmi, keď viete, čo potrebujete a chcete a viete ako sa to dá dosiahnuť? Takto, aj keď sa vám to zdá , že to bude trvať dlho, dosiahneme to naše spoločné víťazstvo oveľa rýchlejšie. Rýchlejšie ako organizované masové protesty, bez viditeľného organizátora a pozadia za ním. Tu ste vy , teda my všetci organizátori, masou, ktorá to robí spoločne pre všetkých a každý je za nami, lebo má informácie z prvej ruky. Od člena a o budúcom dianí a spolupráci, o kontrole a o ochrane dosiahnutého výsledku.

Tu sa dozvie aj okolitý svet o niečom, čo aj oni chcú a budú to kopírovať okamžite od nás.

Kto sú to oni?

Občania, voliči, ktorí tiež , hoci žijú roky v demokratických a vyspelých krajinách, zažívajú ponižovanie, útlak, chudobu a bezprávie, práve vďaka korporáciám a skorumpovaným politikom.

Teraz si prečítajte články, ktoré si vyhľadáte cez google. ,,Matovičová vláda blog pravda volajte 112“ , je to 28 dielov. Tieto články môžete sústavne šíriť.

Teraz si prečítajte články, ktoré si vyhľadáte cez google ,,1. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov blog pravda volajte 112“ , je to 11 dielov. Tieto články môžete sústavne šíriť.

 

Teraz si vyhľadáte cez google: ,,youtube Juraj Chlebik Posledná šanca“

Toto video môžete sústavne šíriť.

 

Teraz si vyhľadáte cez google: ,,youtube Juraj Chlebik Prečo sme odmietli médiá? Tieto články môžete sústavne šíriť.

 

Máte už vyplnenú a podpísanú prihlášku do našej strany Únia Štátnej Starostlivosti a podpísaný súhlas na vznik strany Únia Štátnej Starostlivosti?(kópiu si nechajte – v prípade víťazstva, je to váš doklad – akcia na doručiteľa)

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.