Založ si blog

, , Ja sám si nájdem svoje ovce a ujmem sa ich“

 

Ritomská a Chlebík, to je naše hobby, len ony sú tvorcovia na zmenu dnešnej doby !

Alebo?

Ritomská a Chlebík tento ,,bordel“ vedia zmeniť!

Takéto pokriky a nové heslá sa budú z úst nespokojných občanov kričať na protestoch, kde rečníci a lídri politických strán , so svojimi organizátormi , neprezradia občanom taktický postup a riešenia na zmenu 31,ročného chaosu dnešnej demokracie na Slovensku.

Čo sa odohralo na 6.medzinárodnej konferencií?

Program 6.medzinárodnej konferencie

,, Mňa politika nezaujíma“

1.rozbor príčiny, prečo politika nezaujíma občanov,

2.prečo potom protestujú,

3.ako občiansku nevedomosť zneužívajú organizátori protestov

Treba počítať so všetkými možnosťami. Jedna z nich je aj známe ,, dvakrát a dosť“, a preto to netreba podceňovať. Aj zakázané veci sa často objavujú a nikto nenesie za ne zodpovednosť. Vylákať ľudí na protesty je jedna možnosť, ale ochrániť následky zo zneužitia davu, to už je vedľajšie.

Malá konšpirácia nezaškodí. Ľudia nahrajú svojou účasťou organizátorom, ktorí dokážu v tajnosti udržať zámer, ktorý nemusia poznať občania v dave, ale hlavné je, že komu pomôže účasť takého množstva osôb, keď všetci politicky orientovaní z vyšším záujmom presadia svoj zámer.

Ak sa zneužije zakázaná technológia na vyššie politické ciele, v snahe za každú cenu zachovať systém, nikto tomu neuverí. Média to dokážu perfektne opísať v spravodajstve tak, aby všetko , čo bolo zneužité voči občanovi, bolo považované za čistú hru a vina padne na niekoho iného- nepotrebného v systéme. Tak môže byť zneužitá aj technológia na rozpoznávanie tváre a občanov postupne zastrašia alebo obvinia. Občan ľahko podľahne zastrašeniu a uverí médiám. Systém znova vyhrá a vinníkov nikto nebude poznať.

Prečo sa vraví ,, Trpezlivosť ruže prináša“ ? Dobre je, ak sa občas nájde niekto, kto dokáže ,,zamiešať karty“ na oboch stranách barikád, ale len preto, aby občanov naviedol k dosiahnutiu celkového víťazstva.

https://www.mobbing-bossing.eu/

Celkovým víťazstvom je v tomto prípade neúčasť na nezmyselných protestoch, ktoré nemajú iný cieľ, ako je manipulácia občanov na poukazovanie ich vlastných , chybných rozhodnutí, ktorým ešte aj dokážu tlieskať. Preto je dôležité sa zameriavať na slobodu a dôstojný život, na osobné ciele a naplnenie potrieb občanov, a to bez obetovania občanov.

 

https://www.cas.sk/clanok/1029888/subova-hadze-spinu-na-sefa-hmotnych-rezerv-rudolfa-sikanoval-ma-a-kryje-kicurovych-ludi/

 

V článku sa spomína mobbing a bossing v poslednom odseku. Prečo je to zrazu medializované? Pre Inštitút Ochrany Ústavných Práv je to očakávaný úspech. Prichádza na naše slová a postupne sa odkryjú všetky ,,karty“, ktoré zapríčiňujú bezprávie občanov nie len na pracoviskách, ale aj v celom štáte.

 

4.na konkrétnom prípade vysvetlíme následky bodu 1.príčiny

. výpoveď kandidátovi volieb do NRSR počas služobného voľna

ZÁKON 333  z 13. mája 2004 o voľbách do Národnej rady Slovenskej republiky SIEDMA ČASŤ OPATRENIA NA ZABEZPEČENIE VOLIEB

  • 51

Nároky kandidátov

(1) Okolnosť, že niekto je kandidátom, mu nesmie byť na ujmu v jeho pracovnoprávnych alebo obdobných vzťahoch, alebo štátnozamestnaneckých vzťahoch.

(2) Kandidát má právo, aby mu ten, u koho je v pracovnom pomere alebo v obdobnom pracovnom vzťahu, alebo štátnozamestnaneckom pomere, poskytol pracovné voľno alebo umožnil čerpať dovolenku v rozsahu najmenej 21 dní predo dňom konania volieb.

video:

 

5.menovite prečo s nami konkrétne politické strany, lídri, aktivisti nechcú spolupracovať, hoci súhlasia aj s našimi myšlienkami

Vážená pani Daniela Ustupska. Prečítajte prosím tento list na video a my ho vložíme do článku, kde tento list aj s videom budeme šíriť, aby sa o nás, ktorí chceme naozaj zmenu spoločnosti a spájať ľudské názory, potreby, dostali medzi občanov, ktorí chcú vidieť činnosť a počuť aj adekvátne postupy a riešenia. Vopred Ďakujeme.

Na blogu pravda píš veľa blogerov a pisateľov. Jednými z nich sú aj anzelma1234 a voľajte112. Na základe ľudských potrieb a sťažností celej spoločnosti na zlé hospodárenie a týranie občanov zlým systémom, vznikla mimovládna organizácia, ktorá ako jediná na Slovensku zo všetkých mimovládnych organizácií tvrdí, že nepotrebujeme žiadne mimovládne organizácie, ak by fungoval štát! Kto ale tvorí štát?

Inštitút Ochrany Ústavných Práv, je už vopred , za svoj názor na mimovládne organizácie odpísaný, nedostáva žiadne financie zo zahraničia , ale nepodporuje ho nikto ani zo Slovenska.

Jedinú podporu , ktorú má, je radosť ľudí, ktorým pomáha a poďakovania od občanov, ktorí sa naň obrátia s radou o pomoc. Napriek tomu dvaja traja občania pošlú aspoň 2%, čo vykryje účet IOUP, ale na vlastné náklady dokážu písomne zo svojej činnosti vydať do slovenských knižníc zborník z každej konferencie, ktorá historicky zaznamenáva všetko, čo sa tu zo strany občanov žiada a ako ich vlády o všetko po volebných sľuboch oberajú.

Posledná konferencia mala byť koncom novembra v Bratislave. Pandémia nedovoľuje zahraničným účastníkom prísť a tobôž nie domácim občanom, ktorí majú záujem, ale nemôžu cestovať z matovičovej ohrozenej zóny!

Pani Daniela Ustupska. Verím, že na základe Vašej popularity a záujmu spájať a meniť zlo na dobro, vám nezabráni teraz prečítať tieto reálne a pravdivé myšlienky. Vypracovali sme, my zástupcovia IOUP všetky podnety od občanov do presných postupov a na základe toho vytvorili riešenia pre každého občana, ktorý chce žiť dôstojný život na Slovensku.

Občania, by ale mali vedieť toto:

Aby to bolo možné, ale nemuseli sme sa nechať policajtmi biť obuškami, polievať vodnými delami, zatvárať a ponižovať, musíme sa mierovou alebo ak chcete rozumnou cestou , dostať do parlamentu. To , ale ešte nie je riešenie!

Nato treba podľa zaužívaného spôsobu mať politickú stranu, aj keď politiku nepotrebujeme, ale táto strana je na to potrebná a musí vyhrať minimálne s počtom hlasov 51% !!

Ak nemáte takú stranu, ktorej členovia sú nepodplatiteľní, ponúkame podporiť Vami občanmi našu spoločnú stranu, spoločnú a našu už myslíme aj s Vami s tými, čo čítate alebo počúvate toto video alebo článok.

Ak dav občanov, ktorý chodí na stretnutia pred tribúny, kde skanduje účastníkom – rečníkom, chápe túto potrebnú myšlienku a chce ju naplniť, máme potom pre každého podpisový hárok na súhlas o vzniku politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti.

Každý, kto vráti nazad aspoň jeden vyplnený hárok , môže sa pridať za člena. Každý , kto o sebe dokáže verejne a čestne povedať davu, že je nepodplatiteľný – môže sa pridať.

Každý, kto chce vedieť ako sa všetko dá napraviť a ako postupovať, aby to, čo získame, nám nikto nezobral, môže sa pridať a čítať to, čo v tomto článku, pod týmto videom nájde.

Ďakujeme Vám pani Daniela Ustupska za odvahu a preukázanú česť. S pozdravom JUDr. Mária Ritomská anzelma1234 a v zastúpení pisateľ Juraj Chlebík tiež ako voľajte112.

Takýto sme:

,,Ďakujem za dôveru. Musím Vás však sklamať, lebo podobných strán sa zakladá podľa mojich info asi 5 a niektoré už sú v štádiu, že „existujú“. Problém je EGO, kde začínajú vyzdvihovať, kto, čo od marca urobil a dokázal. je mi z toho smutno. Ja sama som sa oddelila od ľudí v auguste, pretože mali pred očami už len kreslo v parlamente. Môj názor je odlišný. Najskôr nech títo ľudia ukážu, že im ide o Slovensko a potom sa môžeme spojiť. Zrejme sa Vám môj postoj nebude páčiť, ale od marca ma podrazilo veľa ľudí a 90% len kôli €. Mysleli si, že bez boja, vyhrajú. A to nie sú podľa mňa ľudia vhodní do kresla v parlamente. Musíme bojovať a spoznávať sa v boji, ináč to asi nemá význam.“ Daniela Ustupska

Vrana k vrane sadá , rovný , rovného si hľadá.

 

Nehanbíte sa pán Marček ?  Myslíte si, že keď ste bol poslanec, že už viete všetko?  Prišli sme za vami, aby sme vám ponúkli možnosť spolupráce a dohodli sme sa, že vám  všetky informácie  pošlem mailom. Je odvtedy mesiac a vy ignorujete podanú pomocnú ruku! Chcete zavádzať nevedomých občanov na pódiu a podsúvať im heslá o spravodlivosti a novej zmene spoločnosti, ale pritom neviete jednať čestne?

Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. Povedal ste občanom, že politickú stranu ste kúpil alebo ,,dostal darom“ od Petra Puškára ( Právo a Spravodlivosť) a potom premenoval? Nie je nečestné tvrdiť jedno a konať druhé?  Nech sa spojíte s akoukoľvek politickou stranou, ktorých členov – zástupcov , budete mať na pódiu, chcem , aby ste občanom voličom prezradil, že aj tieto politické strany poručili a porušujú zákon 85 z roku 2005 o politických stranách a to §6 ods.6, kde je dôkaz, že ani tie nemohli byť zúčastnené vo voľbách!!! Opozícia a koalícia jednajú tak, že ťahajú spoločne tento národ do záhuby a vy chcete s nimi spolupracovať ? Jedného podvodníka vyženieme a druhého dosadíme?

Milí občania Slovenskej republiky! Koľkokrát chcete ešte naletieť na sľuby ? Jedného podvodníka vyženieme a druhého dosadíme? Nie je čas to ukončiť a začať konečne poctivo žiť?

Alebo budeme zas voliť zoskupenie, ktoré nám budú podsúvať média , aby bola sranda?

Vladimír Bilčík: Neobmedzená moc Facebooku a Google sa končí,, Práve preto sa budem usilovať o to, aby overené fakty na sociálnych sieťach mali vždy prednosť pred klamstvami, a aby sme práva každého užívateľa digitálnych platforiem na Slovensku chránili rovnako dobre ako inde v Európe.“ A kto bude rozoznávať a ako, čo je  a čo nie je klamstvo ?

https://europskenoviny.sk/2020/08/08/vladimir-bilcik-neobmedzena-moc-facebooku-a-google-sa-konci/

 

Poznáte : ,, Dvakrát meraj a raz rež “ ?

,, Keď začnete poľudšťovať svojho nepriateľa, tak na oplátku vás vaša vlastná komunita odsúdi“  Cassie Jaye

https://dennik-dnes.sk/2020/04/15/harabin-podava-zalobu-dovodom-je-matovic/

Škoda , že pán Liška z politickej strany ,,Vlasť“ , tiež potvrdil  nezáujem o spoluprácu a ešte pritvrdil v sms-ke , už mi nepíšte! Aké divadlo to tu chcete hrať na ľudí? Pán Roman Michelko tiež ignoruje ponuky na stretnutia a prebrať možnosť  priniesť občanom riešenia. Všetci sa hrajú , ako ľuďom pomáhajú a ako im na nich záleží, len do doby, pokiaľ ten post, na ktorom chcú sedieť, neprinesie pre nich peniaze!

Ľudia veria klamárom, čo je dôkaz, aká je už skazená spoločnosť . Zrkadlo národa je v parlamente ?  ,,Podľa seba, súdim Teba

https://www.mojevideo.sk/u/drhc/

 

 

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/08/30/mobilizacia-alebo-kto-zavaha-nech-potom-nenadava/

 

6.riešenia

Máte radi svoju prácu? Máte za ňu dostatočnú odmenu? Chceli , by ste si uchrániť svoju prácu, zamestnanie? Chceli , by ste byť za svoju prácu lepšie ohodnotení?

Baví vás práca, ale pracujete v inom obore ako ste vyučení alebo vyštudovaní? Viete sa zaručiť za svoju prácu, pracovné výkony, tak, že by ste podpísal zodpovednosť za svoje výkony a môžete za prácu, ktorú vykonáte ručiť? Poznáte niekoho na Slovensku, kto vám vie tieto podmienky zaručiť?

Chceli by ste, ak viete, že ste v svojom obore, práci zodpovední, podporiť ľudí, ktorí to naozaj robia pre ľudí, aby vaše starosti boli odstránené a váš život nebol o prežívaní a strachu, že raz o prácu prídete a už  vás , vzhľadom na pribúdajúci vek nikde nebudú chcieť?

Viem, že ste sa určite už s podobnými sľubmi stretli a ešte koľko ich začne pribúdať, keď sa budú blížiť predčasné voľby alebo riadne voľby do parlamentu, ale uvedomujete si, že sľuby , ktoré pravidelne počúvate, ešte nikto nedokázal splniť?

Ak ste zodpovední, pridajte sa k nám a spoločne dokážeme to, čo ešte nedokázal na Slovensku pre občanov nikto splniť. Sme nepodplatiteľní a zodpovední za to, čo vám ponúkame. Je na vás, či sa budete spoliehať ďalšie roky na sľuby alebo pôjdete s nami tie sľuby plniť.

Všetci si myslia, že úlohou poslanca , je vedieť dobre rečniť ( klamať ľuďom otvorene do očí) alebo predkladať, schvaľovať zákony. Nie! Úlohou poslanca je byť medzi občanmi , pýtať sa ich na problémy a tie riešiť, ale čo najskôr a nie prieťahmi do nasledujúcej volebnej kampane . Viac v článkoch. Ak si o sebe myslíte, že ste zodpovední, čítajte zodpovedne. Ďakujem za váš čas, ktorý venujete sebe  a svojej budúcnosti.

Od roku 2010 nebola otázka, na ktorú by sme nevedeli odpovedať a nikto nedokázal Program zmeniť alebo zdokonaliť. Už v roku 2016 prichádzali občania s nápadmi, ako si zabezpečiť lepší život. Všetci sa zameriavali na finančný príjem.

Nepotrebujeme politikov, politiku a ani parlament, ale taktiež nepotrebujeme parlamentnú opozíciu, ktorá sedí v parlamente, lebo tá je nám zbytočná. Ako teda vybrať z troch možností tú správnu, aby sme uplatnili návrat k ústavnému článku 2 ?

Toto však nie je celkom konečné riešenie, ale vieme o tom rokovať s každým lídrom akejkoľvek skupiny aktivistov alebo politickej strany.

https://www.mojevideo.sk/u/drhc/

Ako môže celá organizačná štruktúra ,,Nového štátu“ podľa národného programu fungovať?

 

Inštitút Ochrany Ústavných Práv

+

Občianska iniciatíva

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv?(ďalej len IOÚP)

Veľa ľudí ešte o ňom nevie. Poniektorí si povedia, zas dáka zbytočná organizácia darmožráčov. Prečo tak kruto? Lebo občan je nespokojný a jeho potreby sú štátnou riadiacou aparatúrou zanedbávané. Občan je diskriminovaný. Ale , stále túži pracovať a mať za prácu dostatočný príjem.

Kto alebo, čo je to IOÚP? To si rýchlo zistíte v článku ,,List od davu ľudí k davu“ a pochopíte na čo nám je IOÚP.

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/11/12/list-od-davu-ludi-k-davu-ludi/

Načo nám je, to už asi viete. Ale načo nám bude? Najskôr si prečítajte článok ,,Organizačná štruktúra ,,Nového štátu“ podľa národného programu“.

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/06/07/organizacna-struktura-noveho-statu-podla-narodneho-programu/

Ak sa teda stane to, čo ste si prečítali, tak občania, keď že sú naučení stále pracovať a aj keby sa mali dobre, tak práca im bude chýbať, dostanú sa do dôchodku už dosiahnutím veku 55 rokov. Ich skúsenosti a odbornosť je vzácnosťou pre budúce pokolenie, a preto do dovŕšenia 75.roku života, budú mať čestné miesto v Inštitúte Ochrany Ústavných Práv, aby dozerali a kontrolovali činnosť Úradu Štátnej Starostlivosti.

Zároveň aj IOÚP bude kontrolované občanmi, pretože cez IOÚP sa všetky pripomienky a návrhy, ale aj nedostatky budú okamžite posúvať na vypracovanie a realizovanie v prospech občanov. Teda IOÚP je dozor nad vybudovanou Novou spoločnosťou, aby sa nič nepokazilo a nikto dôstojný život občanov nenarušil. Toto opatrenie bude stabilne chrániť Ústavu SR a Novú spoločnosť, aby sme nedopadli ako dnes, keď ľudia počas Nežnej revolúcie mali vlastné predstavy o živote a dnes musia svoj názor riešiť len protestmi, pretože ich Úradnícka vláda ignoruje!

Vstupom do EU sme prišli o vlastné riadenie nad krajinou, lebo nehospodárnosť vládou dosadených štátnych predstaviteľov na rôzne pozície, nám vytvorila obrovskú korupciu a rodinkárstvo. Nadmerné prijímanie zákonov v parlamente vytvára na všetkých orgánoch štátu a vo všetkých štruktúrach riadenia obrovský chaos. Tam sa nestačia zákony ešte naučiť používať v praxi a už prichádzajú nové. Každý v danom úrade, orgáne riadenia a inde , napríklad na súdoch, si ich vysvetľuje po svojom – ľubovoľne čím je ich použitie  v praxi nereálne a viac škodí ako občanom pomáha. Veľa takýchto zákonov a nariadení nemá zabezpečenú kontrolu rovnakého aplikovania v praxi, kontrolu a postih alebo nápravu za porušenie konkrétneho zákona, nariadenia. Toto spomaľuje aj činnosť úradníkov, aby robili svoju prácu a nie len študovali ( ak to vôbec robia alebo ich to niekto školí) zákony. Potom sú dlhé termíny na vybavovanie a tie si úradníci ešte predlžujú rôznymi fintami , ktoré použijú na občanoch.

Napríklad:

Doplňte údaj, ktorý ani nie je treba alebo chýba vám vyjadrenie iného úradu, ktorý tiež nie je potrebný alebo nemohli sme pracovať pre Covid a podobne.

Chcete vedieť viac ? Spolupracujte ! Aj dobre mierená otázka na organizátorov protestov je spolupráca.

 

 

Podľa článku 2.Ústavy Sr, do tejto skupiny patria všetci bývalí štátni predstavitelia alebo funkcionári, ktorí zodpovedne riadili a pracovali na svojich pozíciách. Občianska iniciatíva. Nahrádza mestskú políciu. Každý po ukončení vzdelania, ale dovŕšení dospelosti, po absolvovaní krátkeho a praktického testu, získa licenciu poriadkového občana. Tento občan môže iného občana napomenúť a (pokutovať- nie finančne ) zapísať do notesa morálneho kreditu.

Na IOUP úrad sa môžu hlásiť a svoje sťažnosti alebo nápad, podnety na lepši život nahlasovať všetci občania = zákonodarcovia. Odtiaľ pôjdu tieto návrhy na tvorbu zákonov do UŠS a tam sa vypracuje zákon, ktorý bude jednomyseľne chápaní a platiť pre každého rovnako. Občan dostane odpoveď aj s vysvetlením a riešením. IOUP chráni predovšetkým územie a občanov prostredníctvom Ústavy Slovenskej republiky. IOUP chráni rozpredávanie územia, dozerá na plnenie UPN, ÚŠS, Prezidenta a Justície prostredníctvom OI občanov a Referenda.

 

Ústav Pamäti Národa           –           Úrad Štátnej Starostlivosti          –           Prezident        –         Justícia

( zjednotiť názov)                                     nahrádza NRSR, je nadriadený                                                 rozhlas

Polícia                                                   ministerstvám, ruší všetky nefunkčné                                          televízia

Národný bezpečnostný úrad                   inštitúcie ( Úrad práce, Inšpektoráty                                             tlač

Slovenská informačná služba                 práce, MVO, OZ, nezmyselné výskumné                                      iné kom.prostr.

Národná kriminálna agentúra                  úrady pre prácu a rodinu,                                                                                         

pre postihnutých, pre vzdelávanie

 

 

Ústav Pamäti Národa bude písať súčasnosť a tak vytvárať pravdivú históriu o stave štátu a každých 10 rokov vydá knihu pre Ministerstvo školstva. Bude riadiť zjednotený názov polície , SIS, NBU a Naka, aby všetko bolo kontrolované, ale nie zneužívané. Preto sa vytvoria špeciálne kompetencie pre tieto zásahové a vyšetrovacie zložky, aby na podnet od občana, cez IOUP, mohli zadržať, zaistiť, každého, kto nerešpektuje Ústavu Sr.a zákon – aj ministra, prezidenta, sudcu, či svojho nadriadeného alebo kolegu!

Úrad Štátnej Starostlivosti bude nahrádzať dnešný nefunkčný parlament, NRSR, Vládu, Ústavný súd, Najvyšší súd,  Krajský súd, Úrad práce, Národný Inšpektorát práce a jeho nefunkčné a skorumpované Inšpektoráty práce, Výskumný úrad práce a rodiny , Slovenské Národné stredisko pre ľudské práva ,ale aj podobné nezmyselné úrady, ktoré si tu predchádzajúce vlády vytvorili, aby sa tam mohli obohacovať tajtrlíci neschopných politikov a ich známosti, financované zo štátneho rozpočtu. Úrad Štátnej Starostlivosti nahradí všetky Mimovládne organizácie a Občianske združenia. Úrad Štátnej Starostlivosti bude riadiť Ministerstvá, ktorých počet bude zredukovaný.

Aj o tomto vieme rokovať s každým lídrom akejkoľvek skupiny aktivistov alebo politickej strany.

 

Prezident je reprezentant štátu a preto jeho kompetencie majú byť také, aby štátu slúžil a nie ho ohrozoval. Preto aj o tomto vieme rokovať s každým lídrom akejkoľvek skupiny aktivistov alebo politickej strany.

 

Justícia musí byť nezávislá a podliehať najprísnejšej kontrole a zodpovednosti.

S odborníkmi aj o tomto vieme rokovať. Pod kontrolou budú mať rozhlas, televíziu, tlač- redakcie a iné komunikačné prostriedky. Všetci musia písať pravdivé skutočnosti a zásah do súkromia musí byť opodstatnený a skutočný! Po poškodení alebo zverejnení nepravdivých údajom, čaká konkrétne informačné médium trest – zákaz činnosti, odobratie licencie, peňažný trest ( nie fiktívny) alebo väzobné stíhanie.

A práve preto platí!

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť.

Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť!

Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov.

Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov)

Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete (vždy v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

Občania, ktorí prišli o peniaze v BMG invest alebo o majetok pri kauze  Gorila, ale aj tí, ktorí prišli o zamestnanie a príjem, budú určite spokojní.

Občania dlho čakali, až konečne po rokoch sklamania príde niečo , čo im prinesie peňažnú náhradu, odmenu, či kapitál.

Teraz môžu povedať, že sa konečne dočkali a divedendu, ktorú budú dostávať od štátu v mesačnom vyplácaní si určite zaslúžia.

Tak jednoduché podmienky a tak dlho to trvalo?  Podielový list na štátnom zisku pre voliča, nie ako boli sľuby podvodného Matoviča.

Každý občan Slovenska, ktorý podpíše vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, napíše do podielového listu svoj OP preukaz a po voľbách do parlamentu , ak strana vyhrá voľby, bude občanovi vyplácaný podiel na zisku štátu v mesačnom cykle. Občan má len dve podmienky.

Dať podpisom súhlas na vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, tak ako je na podpisovom hárku a voliť potom vzniknutú politickú stranu Únia Štátnej Starostlivosti, pri voľbách do parlamentu.

Podiel na zisku štátu v mesačnom cykle vyplácaný občanovi, bude počas jeho života až do skonania alebo ako zákon určuje.

 

Napríklad :

… trestanci prichádzajú o vyplácanie podielu po dobu väzby….

Myslím, že aj zástancovia švajčiarskeho modelu budú spokojní, veď je to presne to isté, po čom túžia,

Áno potrebujeme politickú stranu, ktorá sa dostane do parlamentu a nastaví také podmienky pre (všetkých) občanov, aby v nich vyvolali hrdosť k vlastnému národu, chuť chrániť a ctiť svoj život a budovať pre všetkých, ktorí nezabudli  ešte na roky z pred obdobia budovania demokratickej tyranie.

Obnovením cností a zrušením egománií sa dokážu ľudia možno zamyslieť a rozhodnúť, čo je najpotrebnejšie a najreálnejšie riešenie!

Vo videách si môžete pozrieť, kto ponúka riešenia a postupy, ale pozor, najťažšie je pochopiť jedno!

Ako to, že práve tí, ktorí chcú naozaj poctivo a spravodlivo niečo pre SLOVENSKO priniesť ( a to v najkratšom termíne ako si ani nedokážete predstaviť), majú problémy vyzbierať 10.000 podpisov, zaplatiť 17.000 euro za účasť vo voľbách do parlamentu ?

Ako to, že toľko nových politických strán vznikne a prezentujú sa verejne, ale nikto z občanov, ktorí im dali podpisy na súhlas, aby mohli kandidovať vo voľbách do parlamentu nevidí, že kto je za všetkým zviditeľňovaním nových politických strán?

 

Už sa teším na tých pánov, ktorí nemôžu kvôli IOUP spávať! Hlavne ma teší, že ešte nikto nezmenil, nezdokonalil a neodpovedal na riešenie, ktoré by chcel podľa našej myšlienky Slovensko zmeniť, lebo ostatní si myslia, že to vedia. Omyl, lebo stále platí:

*Aby sa mohol naplniť volebný program akejkoľvek politickej strany, treba obnoviť zákon 33/1948 Zb. zo dňa 31. decembra 1948

 

……………….Ak  vyhrá voľby strana Únia Štátnej Starostlivosti, tak  to , čo tu vlády sľubovali , sa po legislatívnej úprave tohto zákona veľmi zmení a týždeň, ktorý sa zapíše do histórie, bude o tom, že denne bude uväznených 400 tisíc ľudí, ktorí majú podiel na rozkrádaní  Slovenska, vraždení  občanov a kolaborácií so systémom proti ľudskosti. *

Každý občan túžiaci po ,,Novej spoločnosti“ má poslednú šancu ukázať, či mu je ľahostajné, čo sa na Slovensku deje alebo to chce zmeniť vo svoj prospech a tak naplniť svoje potreby, zaistiť si dôstojný život a chrániť Ústavu Sr. v ,,Novej spoločnosti“.

Akcia na doručiteľa je písomne viazaný sľub, ale aj záväzný dokument a to:

Kto sa ako z minulých vlád zaviazal, že svoje sľuby z volebných programov naplní a čo ak nenaplní?

Kto dal možnosť občanovi odvolať takéhoto poslanca, člena parlamentu alebo vlády?

Ako sa občan za posledných 30 rokov demokracie domohol svojich práv a ľudského zaobchádzania?

Preto je tu posledné možné riešenie, ktoré môže podľa presných kritérií všetko napraviť.

Akcia na doručiteľa je písomný doklad na 300.000 v novej mene, ktorú dostane každý volič, čo dá možnosť na:

  1. Vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti , a to podpisom a vyplneným svojich osobných údajov ako na podpisovom hárku ( Súhlas na vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti), tak na tlačive Akcia na doručiteľa ( so zápisom o podmienkach naplnenia volebného sľubu )
  2. Víťazstvo v parlamentných voľbách s minimálnym počtom 51% volebných hlasov .

Takto splnené podmienky zaisťujú, že prísľub občanom je možné naplniť do poslednej bodky a na stý deň vyplatiť každému voličovi sumu 300.000 v novej mene na účet každého voliča.

Súčasťou akcie na doručiteľa je krátka zápisnica s programom v 11.bodoch. Akcia na doručiteľa stráca platnosť ak sa volieb  novovzniknutá politická strana nezúčastní alebo nevznikne, ale taktiež ak nezíska minimálne 51% hlasov na potrebné víťazstvo v parlamentných voľbách.

Prečo?

Lebo ak občan nemá záujem o lepšie a dôstojnejšie podmienky na svoj život a život svojich detí a ak nechce opakovať chyby svojich predkov, je zbytočné sústreďovať svoju energiu a zúčastňovať sa na protestných mítingoch, kde sa postupy a riešenia nikdy nedozvie, ale sa len vykričí a svojim potleskom len zdvíha ego rečníkom, ktorí hlasne pomenúvajú situáciu na Slovensku, ktorú aj tak dokonale zo svojho doterajšieho demokratického života občan  pozná. …………… od kedy nás Dzurinda zapredal, prichádzame denne o 100.000.000 eur, vyprodukovaného kapitálu , ktorý odchádza do korporačných bank. To je len tu pol biliardy a potom 80% vytunelovaných eurofondov a niekoľkokrát tunelovaných podnikov z privatizácie     ( a čo potom súkromný majetok našich ,, poctivých politikov ?“)…toto si ľudia myslia, všetko okolo toho vedia, ale spravodlivosť nevidia………..

 

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

 

Boj so systémom nás likviduje, ale systém je možné poraziť, pretože, sa to dá!

Dokáže sa vyviniť Ústavný súd SR so svojou skupinou ,,sudcov“, za svoje podvodné a trestné činy, ktoré páchajú na občanoch Slovenska?

Dokáže sa parlament SR vyviniť a zoskupenie ,, odborníkov“ a poslancov za svoje podvodné a trestné činy, ktoré páchajú na občanoch Slovenska?

Dokáže sa prezidentka vyviniť za svoje podvodné a trestné činy, ktoré pácha na občanoch Slovenska?

Dokáže sa vyviniť vláda Igora Matoviča aj so svojimi ministrami za svoje podvodné a trestné činy, ktoré páchajú na občanoch Slovenska?

Dokážu sa vyviniť nevedomí občania za svoje podvodné a trestné činy, ktoré páchajú na občanoch Slovenska, zavinenou nevedomosťou ? (neznalosť zákona nikoho neospravedlňuje)

Vyvinenie (Civilnom mimosporovom poriadku a Správnom súdnom poriadku,sa nazýva exkulpáciaje spracované v Slovníku slovenského práva (2000) s odkazom na Občiansky zákonník, § 420 ods. 3

Čítajte viac: https://jazykovaporadna.sme.sk/q/4592/#ixzz6Xc8n0rC0

A ešte vysvetlenie , pre niektorých, ktorým sa nechce čítať dôkazy v článkoch, postupy zmien v bezprávnej SR a riešenia !

,,Inštitút ochrany ústavných práv veľmi pekne ďakuje za všetky e-maily sms-ky a inak poslané správy o Vašom podozrení, že politické hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) spáchalo vo voľbách dňa 29. 2. 2020 akýsi podvod na občanoch.

Preskúmajme spoločne či je to pravda a v čom je podstata spáchaného skutku?

Vo voľbách dňa 29. 2. 2020 sa mohli zúčastniť len politické strany a politické hnutia, ktoré spĺňajú zákon č. 85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach. Najdôležitejšie prečo sa tento zákon novelizoval od 1. januára 2019 bolo práve politické hnutie OĽaNO, ktoré malo vo svojom politickom hnutí 4 členov.

Podľa § 6 ods 6 zákona č.85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.

Má OĽaNO splnený obsah tohto paragrafu?

Podľa Výpisu politických strán a politických hnutí  je preukázané, že hnutie OĽaNO sa spojilo s politickým hnutím NOVA, s politickými stranami Kresťanská únia a ZMENA ZDOLA a vytvorilo názov novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA

Skratka názvu politickej strany / hnutia: OĽANO-NOVA-KÚ-ZMENA ZDOLA

Sídlo: Zámocká 7074/30, 81101 Bratislava-Staré Mesto, Slovenská republika

Nové stanovy zaevidovali dňa 20. 11. 2019

Je to všetko v poriadku? Ak by bolo, tak by muselo OĹaNO používať celý názov ako je to podľa Výpisu politických strán a politických hnutí OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ) ZMENA ZDOLA

Ak by bolo všetko v poriadku, tak novinári by dostali od lídra OĽaNO odpoveď, že členom je predsedníčka politickej strany Kresťanská únia  MUDr. Anna Záborská, a tiež  Ján Bugár , ktorý je predseda ZMENA ZDOLU a ďalší a ďalší členovia.

Kto všetko  je členom tohto politického zlepenca???

Po voľbách nový premiér vystupuje pod starým názvom OĽaNO a nie pod novým názvom novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

Je to špekulácia nášho nového premiéra.  Nikto si nič nevšimol. Je otázkou, ak by vznikla takáto zlepená strana, a to spojením štyroch politických strán, prečo NOVA, Kresťanská únia, ZMENA ZDOLA stále existujú, ako to dokazujú tieto samostatné politické strany podľa Výpisu politických strán a politických hnutí.

A práve po voľbách sa tento podvod či špekulácia lídra novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA stratila aj za pomoci novinárov.“

 

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot?

 

Program Únie Štátnej Starostlivosti  je zameraný na vytvorenie vlastnej digitálnej meny, čím predbehneme plány EU, ale zrušíme dane a ponecháme len jednu daň z prevodu. Zároveň opustíme banky oligarchov a tak odstránime nastavením bodu 1. Z programu  Únie Štátnej Starostlivosti  zrušenie štátneho dlhu a všetkých dlhov , ktoré občania získali bezprávnym riadením politikov počas demokratického vývoja na Slovensku. Novovytvorená kontrola zaistí každému občanovi dôstojný život a prácu s veľmi dobrým platom. Týmto počinom sa štáty v okolí dozvedia o nami ponúkanej ekonomickej spolupráci a vytvorí sa konfederácia štátov, s ktorými môžeme obchodovať. Medzinárodný menový fond bude ohrozený , ale je možné, že vyradený a mocní bankári a korporácie poisťovní padnú ,,na hubu“. Už nikdy nebudú nikdy na Slovensku chýbať peniaze a rozvoj pôjde rýchlejšie.

Napríklad:

Bártrový obchod so Španielskom, ktorý môže pre Slovensko priniesť nový spôsob elektromagnetickej energie a zmodernizovať fabriky na ekologické, výmenou za 500 tisíc väzňov, ktorí rozkrádali Slovensko a pomáhali získať násilnou formou moc pre určitých politikov.

video:

Ďakujeme za trpezlivosť, ktorú budete venovať čítaniu na blogu PRAVDA anzelma1234 a  blogu PRAVDA  volajte112

Zborník si môžete objednať na ioup.riešenia@gmail.com

A kedy sa okrem IOUP, začne niekto zaujímať aj o týrané ženy na pracoviskách?

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.