Založ si blog

To, tá Lydka a Nevyčerpateľný štátny kapitál

Dve gorily, Lob, Inng a za nimi Fešáčik vychádzali z chrámu, keď si Fešáčik pri plote všimol škaredého, nízkeho, ryšavého, bradatého a zamračeného starca, ktorý ešte bol podľa šľachovitých rúk pri sile.

Starec ho oslovil , či sa odniekade nepoznajú. ,, Nebol si Fešáčik niekedy pri Močiarnych jazerách?“ Fešáčik sa zamyslel a už aj začal mať veľmi divný pocit. V hlave sa mu premietol príbeh z pred tridsiatich rokov. Uvažuje . ,,To nemôže byť pravda? Veď….“ ,,Bol, či nebol?“ Dopytuje sa neznesiteľný starec.

,,Možno bol, ale to je už riadne dávno, možno aj tridsať rokov.“ Vravel Fešáčik. ,, To by sedelo, ale chcem mať istotu“ Odpovedal starec.

,,Boli sme tam v tom čase aj my s deťmi. Mali sme veľa chlapcov a ..“ nedopovedal starec, pretože pristúpili dve gorily Lob, Ing, ktoré Fešáčika pritlačili na ramenách. ,, To tá Lydka, ale ona mi nechcela požičať nafučku (nafukovacie vodné lehátko), ale to bolo dávno , nechcel som to urobiť !“ Odpovedal Fešáčik a naberal veľmi nepeknú farbu na tvári. Hrdlo mu zvierala a pot, mu začal vystupovať asi po celom tele.

V tom čase mal Fešáčik asi sedemnásť rokov a bol na prázdninách u príbuzných, kde sa stretávali spoločne s celou rodinou. Fešáčik a sesternica z Dolného Kubína, rratranec z Trnavy a bratranec z Prešova, si jedno ráno zašli na Močiarne jazerá. Tam boli vodné nádrže, bagroviská, ktoré slúžili v letnom období ako kúpaliská vo voľnej prírode. Tam sa raz objavil nepríjemný starec so svojimi jedenástimi deťmi a len jedno z nich bolo dievčatko. Malo nafukovačku a veľmi bolo zhovorčivé. Každému sa prihováralo. Takto sa na okraji vodnej nádrže, prihovorilo aj Fešáčikovi a jeho partií.

Fešáčik bol veľmi pyšný, namyslený a nervák. Po slabej hádke s dievčatkom, o ktorom si robil Fešáčik posmešky v nárečovom štýle ,, To tá, Lydka? …až spevavo a hovorovo po sebe …,, toalitkatotalitkatotalitka“, sa Fešáčik rozčúlil a trafil veľkým kameňom dievča do hlavy.

Potom s partiou príbuzných ju vytiahli z vody a potiahli k močiarom, kde ju zatlačili a zavážili balvanmi do močiara. Takto ostalo medzi nimi vzácne a utajované vzájomné puto o mladíckom zločine, ktoré nazvali utopená totalita.

Lob , Ing už Fešáčika nakladali do auta, boli to dvaja bratia, synovia  nepríjemného starca. ,, Kam má to vediete?“ Kričal Fešáčik.

Vyložili ho na bahnitej ceste vedľa močiara. Tam, kde pred pár rokmi našli náhodne pri stavebných prácach trčať kostru človeka pod naloženými balvanmi.

,, Vykop jamu 150 cm hlbokú Fešáčik, tak, aby Ti len hlava trčala!“ Prikázal starec Fešáčikovi! ,,Tu je zákaz vjazdu všetkým motorovým vozidlám, tu ma nikto nenájde !“ Kričal Fešáčik. ,, Ty si myslíš Fešáčik, že by sme ta nechali zakopaného na bahnitej ceste, keby Ťa tu nikto nenašiel? Kto dnes rešpektuje zákazy? Natrite mu tú jeho hlavu ešte blatom, nech je v tej diere dobre maskovaný!“ Dal starec príkaz synom. Lob, Ing splnili, čo otec Lydky, totalitky, ako Fešáčik spieval, prikázal.

Utopená totalita vyšla po rokoch najavo. Špekulanti a podvodníci, ktorí sa hrajú na spravodlivých, okrádajú národ a vytvárajú nezmyselné nariadenia a príkazy, ktoré žiadnu platnosť nemajú, ale strach súdov a advokátov o príjem, zaslepuje všetkým oči. Ak sa nájde niekto, kto chce uskutočniť nápravu, majú ho prostredníctvom kolaborantov a médií, za blázna, rozvracača, konšpirátora.

 

 

Video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/2052284194907326

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/2023482144454198

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1817562675046147

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/10/23/vsetko-pre-obcanov-pre-ludi-ale-kde-su/

 

 

Všetko pre občanov – pre ľudí, ale kde sú

, , Nadľudia“ a banky okrádajú ľudí a vytvárajú nepokoje v spoločnosti.

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ !

 

Kto sa v noci škriabe v zadku, ráno mu smrdia ruky

Opustí poslankyňa Drábiková podvodné zoskupenie OĽaNO-KU-Zmena zdola-NOVA, ktoré stále nevidiaci nazývajú OĽaNO ?

Od desiatich k piatim

Hnoj slovenskej , , demokracie“

https://www.facebook.com/photo?fbid=1958072850995128&set=pob.100003772968152

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1995043117298101&set=pob.100003772968152

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.