Založ si blog

Kto je ďalší na rade alebo koho treba odstrániť ?

Slovenský gulag alebo kolónie , ktoré vznikajú pod dohľadom falošných a skorumpovaných médií, zapríčiňujú totalitný a totálny výplach hláv voličov, občanov.

Generál Milan Lučanský – prvá obeť zločinného Matovičovho režimu – Gustáv Murín – Blog.Pravda.sk

M. Lučanský – Matovičov ďalší alebo už posledný míľnik? ?? – ferro – Blog.Pravda.sk

(Samo)vražda Lučanského? ! – kormidlo – Blog.Pravda.sk

Nevraživosť ľudí a vzájomné osočovanie zapríčiňuje posilnenie podvodnej vlády, koalície a hlavy štátu. Nevedomosť občanov tento systém posilňuje a občanov voličov viac degeneruje. Aj niektorí diskutéri si možno všimli, že nie je možné získať 10000 podpisov od občanov na politickú stranu, ale to je len preto, že :

  1. Politické strany sa vzájomne kupujú a podpisy je len zásterka pred verejnosťou.
  2. Občania sú leniví , a preto nesúhlasím s názorom, že majú strach! Nemajú strach, ale závidia podvodníkom a zlodejom a chcú sa im rovnať, preto aj politickú činnosť, kampaň , vnímajú ako podnikanie, či súťaž o získanie ,, koryta“, miesta na zaistenie príjmu aj na základe všetkého nečestného….
  3. Potrebujeme politiku ? Nie, nepotrebujeme, ale oplatí sa hádzať ,,perly sviniam“, ak nie je nikto, čo nerozmýšľa alebo ničomu nerozumie ??

Aj generál je človek – Vzťahy, hodnoty dnes a predtým – Blog.Pravda.sk

Krvavé paprče režimu „spravodlivosti“ – Slovák cudzincom na Slovensku – Blog.Pravda.sk

Video:

 

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

Video:

video:

CHYBA, KTORÁ POMOHLA M. KOČNEROVI? ČO HO MOHLO PODĽA D. LIPŠICA USVEDČIŤ?

CHYBA, KTORÁ POMOHLA M. KOČNEROVI? ČO HO MOHLO PODĽA D. LIPŠICA USVEDČIŤ?Štvorica obvinených v kauze vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej mala údajne plánovať aj vraždy advokáta Daniela Lipšica či prokurátorov Maroša Žilinku a Petra Šufliarskeho. Zatiaľ čo na začiatku sa obe veci vyšetrovali spoločne, po rozhodnutí vtedajšej ministerky vnútra Denisy Sakovej sa to zmenilo. Práve Lipšic, ktorý je aj advokát rodiny Kuciakovcov, si myslí, že to bola chyba.“Keby to bola všetko v jednej obžalobe, nie je tam žiadna pochybnosť, že jediný človek na Slovensku aj vo svete, ktorý mal motív na tieto vraždy, bol Marián Kočner,” vyhlásil.Podľa neho voči tomuto kroku sa mala razantnejši ozvať aj prokuratúra, čo sa ale nestalo. Do relácie sme pozývali aj obhajcu Mariána Kočnera – Mareka Paru. Ospravedlnil sa s tým, že je “extrémne vyťažený”.Celú novú reláciu Na telo plus nájdete na tomto linku: https://www.tvnoviny.sk/clanok/2006470_na-telo-plus-som-presvedceny-ze-odvolania-budu-na-najvyssom-sude-uspesne-vyhlasil-lipsic

Uverejnil používateľ Na telo s Michalom Kovačičom Štvrtok 3. septembra 2020

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

video:

 

Nikto za Vami predsa nestojí, nemáte sponzorov a žiadne média o Vás nepíšu

video:

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.