Založ si blog

Odkiaľ na všetko vziať peniaze a nezadlžiť štát?

Ak chceme napraviť spoločnosť, a to je veľmi široký pojem, lebo spoločnosť je aj rodina, pracovisko a zamestnávatelia & zamestnanci a samotný štát. Štát sme my všetci.

Potrebujeme odstrániť dve pomocníčky korupcie :

– Chamtivosť
– Závisť

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

Európska únia chce zaviesť časom elektronickú menu , ale už teraz sa na to poniektoré štáty ohlasujú a chcú si hotovosť zachovať a dať jej zachovanie do Ústavy.
https://www.etrend.sk/…/rakusania-chcu-do-ustavy-zakotvit-p…
Práve hotovosť je krmivo korupcie. Odstránením hotovosti sa odstráni závisť, ale aby sa odstránila aj chamtivosť, treba zrušiť daňový systém, ktorý je dnes a zaviesť len jednu daň. A to z prevodu elektronických platieb a transakcii.
https://www.extraplus.sk/cla…/venezuela-vytvori-vlastnu-menu
http://www.netky.sk/…/estonsko-nemoze-vytvorit-vlastnu-digi…
Ako to však dokázať , keď – citujem:

„Žiaden členský štát nemôže zaviesť svoju vlastnú menu. Menou eurozóny je euro,“ vyhlásil Mário Draghi, prezident Európskej centrálnej banky.

Nemá však pravdu, ale strach. Každá zmluva je preto zmluvou, aby sa dala aj zrušiť. Práve preto je treba obnoviť zákon o retribúcii, aby sa podvodné zmluvy a zásahy do Ústavy bez vedomia a schválenia občanmi v referende, dali napraviť!
Prečo sa prijímajú v parlamente zákony, keď sú proti občanom a nie k zabezpečovaniu dôstojného života? Prečo musíme čerpať eurofondy a vytvárať dlh krajine, keď je to len o tom, kto nám čo dovolí a koľko si pritom ukradne ?

 

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Moc pochádza od občanov , tak stojí v našej Ústave, ale v ďalších článkoch je im odobratá. To sa tiež dá zmeniť retribučným zákonom.

Občan by sa nezadlžoval, ak by platilo, že má nárok na prácu a za ňu takú odmenu, aby mohol dôstojne žiť. Toto je tiež spochybnené a dá sa to zmeniť retribučným zákonom. Tak ako sa dá aj definícia ,, dôstojný život „ presne definovať, tak sa dá ak sa chce všetko napraviť a vylepšiť a to do roka ak je vôľa občanov.

Video:

https://www.mojevideo.sk/video/32d62/revolucne_video.html

https://www.partnerskadohoda.gov.sk/europska-komisia-zacala-diskusiu-o-programe-digitalna-europa/

https://www.partnerskadohoda.gov.sk/60-sk/operacny-program-ludske-zdroje/https://www.partnerskadohoda.gov.sk/operacny-program-potravinovej-a-zakladnej-materialnej-pomoci-na-roky-2014-2020/https://korona.gov.sk/

, , Vojna visí na vlásku“

Potrebuje Slovensko vakcínu, keď sú vyliečení pacienti bez nej?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/518312/clovek-sa-vzdy-bude-bat-toho-comu-nerozumie.html

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.