Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje XI. diel. byty a bývanie, lacno, rýchlo v každom meste na Slovensku?

 

Nové bývanie pre občanov po prestavbe Bratislavy. Bratislava a možno aj iné veľké mestá Slovenska sa zmenia na nepoznanie. Čo prinesie budúcnosť a nové projekty je na občanoch. Len či  budú mať záujem?

Centrom Bratislavy ostane len stará Bratislava a kostoly, sochy a nové polyfunkčné objekty. Všetko ostatné bude zrovnané zo zemou a zbavené všetkých nepotrebných asfaltových, či betónových častí. Bratislava sa zmení na nepoznanie a stane sa metropolou . Pozemné komunikácie sa zmenia na parky a tak pribudne viac priestoru pre oddych a relax.

 

fotto archív pomoc.

Dúbravka: Dva mrakodrapy, všetko ostatné zmizne. Petržalka bude len pestovateľská oblasť na udržovanie zelene a parkov. Predmestie Bratislavy ďalšie dva mrakodrapy. Ešte šesť mrakodrapov smerom k centru. Veľký moderný niekoľko podlažný most spájajúci autostrádu nad úrovňou mesta zjednoduší cestovanie územím a odbúra problémy s dopravou.

fotto archív pomoc.

Jeden milión občanov nájde ubytovanie v desiatich moderných mrakodrapoch, kde budú aj obchodné centrá a hotely. Parkovacie miesta sa stanú súčasťou každého ubytovania, ale zároveň občanom ukážu tieto moderné domy a celá nová lokalita budúcej Bratislavy, že infraštruktúra cestovania sa zmení na zdravší pohyb pešo, či lokálne prechádzky parkovými zónami.

fotto archív pomoc.

 

Koliba sa zmení na nepoznanie. Všetky najmodernejšie stavby sa stanú príbytkom pre deti a profesionálnych rodičov. Všetky ostatné stavby budú zbúrané a premenia sa na parky, kvetnaté záhony a budú slúžiť alternatívnemu vzdelávaniu, kde si deti svojou účasťou všimnú podmienky v ktorých žijú a výhľad na suterén, čiže Bratislavu. Takto sa zmení myslenie novej generácie. Chuť tvoriť a slúžiť jeden druhému, bez možnosti okrádať sa navzájom.

fotto archív pomoc.

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/417467/nove-byvanie-pre-obcanov-po-prestavbe-bratislavy.html

Ako sa to celé zrealizuje a kde sa budú medzitým občania ubytovávať, aby stavby netrvala tak dlho ako výstavba Bratislavského národného divadla, sa občania dozvedia na spoločnom zasadnutí pri celoslovenskom referende.

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/157178-rotujici-budovy-fascinuji-architekty-celeho-sveta-navic-vyrabi-energii.html,

Ďalšími mestami budú Košice, Banská Bystrica, Prešov a Trenčín. Výstavba bude vo všetkých miestach dokončená do roku 2030. Každé mesto je na dvojročné obdobie výstavby.

Všetko sa dá ak sa chce. Prajem všetkým pekný víkend.

fotto archív pomoc.

http://www.ekobydleni.eu/architektura/zapomente-na-mrakodrapy-jsou-tu-linearni-mesta,

http://reality.etrend.sk/realitny-biznis/eko-mrakodrap-s-vysutymi-zahradami-v-bombaji.html,

https://www.google.sk/search?q=modern%C3%A9+stavby+v+skal%C3%A1ch&biw=1280&bih=695&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizv4q-0srMAhVFvBQKHRfqBqUQsAQINg,

fotto archív pomoc.

https://www.spojenaba.sk/najvyssie-budovy-europy-medzi-tieto-metropoly-sa-zaradi-aj-bratislava/

Matovičova vláda uvažuje X. diel. Elektrina zadarmo ?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/518312/clovek-sa-vzdy-bude-bat-toho-comu-nerozumie.html,

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž !

09.06.2024

Ak ste sa nestali europoslancami ako ste plánovali , ostala vám chuť pokračovať v tom, čo ste nasľubovali občanom alebo vás to už prešlo? Projekt , , Život v Novom Slovensku“ ? Zmena spoločenského zriadenia na Slovensku na základoch poučenia sa z minulosti a slovenskej , národnej histórie ! Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo [...]

Na Slovensko môžeme prijať až 10 miliónov utečencov, ale iba z Afriky! A čo s nimi?

05.06.2024

Tretina by boli policajti, tretina by bolo vojsko a tretina by boli stavební robotníci, aby to malo osoh aj pre Slovensko a aj pre bývalé socialistické štáty! Možno by sa vrátili aj naši občania, ktorí odišli poznávať do sveta to, čo nemáme doma a zistia, že už vedia ako to napodobniť a mať tiež. Základ je sa nebáť a konať! [...]

Rochester Hills, streľba

Strelec na predmestí Detroitu zranil osem ľudí, potom sa zabil

16.06.2024 06:30

Osem ľudí, vrátane najmenej dvoch detí, utrpelo zranenia pri streľbe na predmestí Detroitu Rochester Hills.

biden, trump

Predvolebná debata Biden - Trump na CNN ráta aj s vypínaním mikrofónov

16.06.2024 06:00

Prvá americká predvolebná debata medzi Joeom Bidenom a Donaldom Trumpom sa uskutoční 27. júna,

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Šiestym prezidentom je Pellegrini: Venoval sa Gerymu, zložil sľub a stihol aj prvý prešľap. Niektorí očakávajú veľa, niektorí nič

16.06.2024 06:00

Aj keď je v jeho príbehu viacero kontroverzií i káuz, 6. apríla 2024 presvedčil 1,4 milióna ľudí o tom, že je spomedzi všetkých kandidátov najlepšou voľbou.

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj na mierovom summite: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.