Založ si blog

Komu sa občania budú sťažovať, ak ich bude Matovič a jeho Vláda ignorovať ?

Ak nie je Koronavírusová karanténa naplánovaná a nebol to zámer potlačiť ekonomiku ,,dolu“, aby sa urýchlilo vytvorenie Euroštátu  ako celok, ale je to náhoda, že sa objavil po toľkých rokoch znova , potom ide ďalšiu možnosť, a tou bude asi maskovať zas niečo pred občanmi,( zastrašovaním a nariaďovaní zákonov, ktoré sa finančne občanom vyhrážajú, ale vyvolaným strachom sa aj občania, dobre dajú politickou mocou ovládať), ako napríklad  zmenu hotovostnej meny na digitálnu a to za pomoci najmodernejších technológii ! Keďže sa k moci dostali ,,zástupcovia spravodlivosti“, ktorí ako jediní oligarchovia Slovenska, chcú bojovať za odstránenie oligarchov, čakajú nás podmienky, ako keď sa prváčik ocitne prvých 5 dní v škole!

/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

https://www.facebook.com/pellegrini.peter/videos/518150552463991/

Ak sa ľudia nemajú komu posťažovať, nájdu si tiež cestu, ako svoje vnútorné pocity dostať von. Aj na to je im dobrý IOUP.

 

jan.stefanco@elvba.sk
pi 20. 3. 19:01 (pred 14 hodinami)
 komu: mne

Dobrý večer,nedalo sa mi ozvať na vyzvu hercov a to najviac na p.Lasicu že nema z čoho žiť je to vrchol hyenizmu takyto človek by už nemal ani žiť jš

 

https://www.facebook.com/pellegrini.peter/posts/1567694580064607

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.