Založ si blog

Iba Hlúpym a škaredým nikto nezávidí. Zabránime predčasným voľbám ?

Je to smutné, ak sa pozrieme na situáciu, ktorá počas karantény otvára občanom oči a majú v čase povinného odpočinku lepší, prirodzenejší a odborný pohľad na vec .

JUDr. Mária Ritomská :

Problém s koronavirusom spôsobil, že nám krásne zviditeľnil našu tému, s ktorou som prišla v roku 2012 do parlamentu: Nikto však nemal záujem problém obrovského bezprávia občanov riešiť a v konečnom dôsledku ani naša vláda SR. Teraz tu máme novú vládu. Ale je to z blata do kaluže. Ani táto vláda nič nebude vedieť riešiť. Nemajú skúsenosti a patria medzi neodborníkov. https://www.mobbing-bossing.eu/inpage/nazov/

JUDr. Štefan Harabin:

PODĽA KISKU NESMIE BYŤ SULÍK VO VLÁDE. JE NA VIDEU S ÚDAJNÝM OBJEDNÁVATEĽOM VRAŽDY KUCIAKA. ČO UROBÍ ČAPUTOVÁ?

Čaputová sa chystá stúpiť do lajna, ktoré jej pod nohy hodil Kiska. Zrejme dúfa a verí, že si to v čase koronavírusovej krízy nikto nevšimne. Ten smrad si ale bude niesť so sebou.

Keď v roku 2018 odstúpil minister vnútra Róbert Kaliňák, predložila vláda prezidentovi na vymenovanie nového ministra Jozefa Ráža ml.. Médiami následne obletela fotografia z oslavy Kaliňákových 40. narodenín z roku 2011, na ktorej bol okrem podpredsedu Smeru práve aj Ráž ml..

Vtedajší prezident Andrej Kiska sa rozhodol pre zásadný krok, urobil precedens a zamietol návrh od Pellegriniho na zloženie kabinetu.

Ak bol teda u Kisku dôvod nevymenovať Ráža ml. za ministra pre fotografiu s Kaliňákom, nevymenovanie Sulíka pre video s Kočnerom a pre uplácanie poslancov, musí byť absolútnou samozrejmosťou.

Ak Čaputová nechce znížiť latku morálnych kvalít a bezúhonnosti ministerských kandidátov, tak nesmie Sulíka vymenovať, na základe Kiskovho precedensu za ministra.

Uvidíme, či Čaputová uprednostní minimálne morálne kritéria po vzore Kisku, alebo dvojaký meter a nad neporovnateľne väčším deliktom Sulíka zavrie oči a vymenuje ho.

https://youtu.be/VkYxSMN7cn4,

Príhovor prezidentky po vymenovaní vlády I. Matoviča

Dobrý deň,

posielam Vám text príhovoru prezidentky Zuzany Čaputovej po vymenovaní vlády Igora Matoviča.

„Vážený pán predseda Národnej rady Slovenskej republiky,
vážený pán predseda vlády Slovenskej republiky,
vážený pán predseda Ústavného súdu Slovenskej republiky,
vážení členovia vlády Slovenskej republiky,
vážení prítomní,

dovoľte mi, aby som vám zablahoželala k vymenovaniu do významných funkcií nášho štátu.
Tak ako vaši predchodcovia, aj vy ste sa stali členmi vlády po tom, ako ste zložili sľub, že budete zachovávať vernosť Slovenskej republike. Sľúbili ste, že svoje povinnosti budete plniť v záujme občanov, že budete zachovávať ústavu a zákony a pracovať tak, aby sa uvádzali do života.

Potom, ako členovia vlády v minulosti takýto sľub zložili, si niektorí z nich vybrali možnosť, že sa podľa svojho sľubu nesprávali. So všetkým dôrazom a naliehavosťou musím konštatovať, že vy takúto možnosť nemáte. Doba a situácia je natoľko vážna, že dnes si inú vládu ako ústavne konajúcu, poctivú, pracovitú, obetavú, odvážnu, rozhodnú a zodpovednú dovoliť nemôžeme. To, že svoje povinnosti budete plniť v záujme občanov, je vašou svätou povinnosťou, lebo práve od vás do značnej miery závisí, ako prejde Slovenská republika svojou ťažkou skúškou.

Dnes nepreberáte iba moc, dnes preberáte najmä zodpovednosť za republiku a jej obyvateľov. Každé zlyhanie, ktoré je za obvyklých pomerov len predmetom mediálnej kritiky, by dnes ohrozilo to základné, čo nám všetkým dáva šancu, aby sme situáciu zvládli.

Našim spoločným základom, fundamentom, na ktorom stojíme, je vzájomná dôvera. Dôvera občanov, že predstavitelia štátnej moci konajú v ich záujme, a dôvera vás, že občania prijmú vaše pokyny, opatrenia a odporúčania, ktoré im dáte, za svoje. Vzájomnú dôveru si preto musíme budovať, pestovať a chrániť každý deň znovu a znovu.

Dnes nie je čas na to, aby sme sa delili a vyhraňovali na nedôležitom. Dnes je nevyhnutné, aby sme konali ako organizované, súdržné a súcitné spoločenstvo, v ktorom si každý bude klásť otázku: čo môžem ja osobne urobiť preto, aby sme spoločne uspeli.

V čase, ktorý je pred nami, bude dôležité líderstvo. Naša krajina potrebuje silných a hodnotovo pevných lídrov spomedzi štátnikov, ale aj spomedzi všetkých profesií, ktoré môžu byť teraz nápomocné. S plným vedomím zodpovednosti musíme krajinu previesť týmto ťažkým obdobím.

Ľudia vám vo voľbách dali veľkú dôveru na dôležité zmeny, ktoré naša spoločnosť potrebuje. Skôr, ako sa budete môcť tejto veľkej úlohy prebudovania mnohých pilierov našej spoločnosti naplno ujať, stojí pred vami ešte iná dôležitejšia a bytostnejšia úloha. A to ochrániť čo najviac ľudských životov v súboji s neviditeľným nebezpečenstvom. Len ťažko si predstaviť zadanie, ktoré by bolo náročnejšie. Verím však, že táto úloha nás všetkých zomkne, sústredí pozornosť na to dôležité a napokon budete vládu vykonávať, a teda slúžiť stmelenému a posilnenému národu Slovákov a príslušníkov národnostných menšín žijúcich na Slovensku.

Vážený pán premiér, vážení členovia vlády,

dôverujem tomu, že budete vláda múdra, vláda zjednocujúca, okolo ktorej sa všetci zomkneme. Želám nielen vám, ale všetkým obyvateľom republiky, aby sme s odstupom rokov mohli povedať: v marci 2020 prevzal zodpovednosť vládny kabinet, ktorý urobil pre Slovenskú republiku historicky významnú službu. K jej naplneniu vám budem z plných síl nápomocná a prajem v nej veľa úspechov.“
S pozdravom

Martin Strižinec | hovorca prezidentky SR

Doc. JUDr. Robert Fico, CSc:

TU KONČÍ VŠETKÁ SRANDA

Borisa Kollára nepoznám a vykám si s ním. Neútočil som na neho, iba som skonštatoval a zosumarizoval roky známe fakty o jeho živote. Tu už nejde o politické súboje, ale o bezpečnosť krajiny, keďže predseda parlamentu má automaticky previerku prísne tajné, a tým pádom má prístup ku všetkým utajovaným informáciám!  To si fakt vládna koalícia nemohla vybrať spomedzi 95 poslancov niekoho lepšieho?!

https://slovensko.hnonline.sk/2116293-fico-sa-dostal-do-roztrzky-s-koalicnymi-poslancami-sulik-mu-pripomenul-jeho-vyrok-z-roku-2009

 

PhDr. Ľuboš Blaha, PhD:

 

V tomto krátkom videu nájdete celú pravdu o sociálno – demokratickom terore, o oligarchoch z PENTY, o Ficovi, o Erikovi Tomášovi a celom tom boľševickom totalitnom valci so mnou na čele, ktorý likviduje akýkoľvek iný názor. Ideme nám ukradnúť Slovensko a demokraciu. V TV Pravda som to povedal na plné ústa.

https://www.facebook.com/LuBlaha/photos/rpp.793433977722222/794180877647532/?type=3&theater

Nepozeral som podpis koaličnej dohody – keď budem chcieť pozrieť si, ako niečo podpisujú mafiáni a gauneri, pustím si Krstného otca.

NOVÝ PREDSEDA VLÁDY ZASPAL NA PODPIS KOALIČNEJ ZMLUVY – ŠAŠO OD PRVEJ SEKUNDY

Ale čítam, že Matovič meškal dokonca aj na podpis koaličnej dohody. To čo je za frašku?

Pred pár dňami meškal do televíznej besedy na TV JOJ – vraj zabudol. Dnes meškal na podpis koaličnej dohody – vraj si prispal. On si proste robí z ľudí na Slovensku srandu.

KEBY TAKTO MEŠKAL BEŽNÝ ROBOTNÍK, TAK MÁ PRÚSER – ALE PAPALÁŠ MATOVIČ MÔŽE VŠETKO!

Ak by takto meškal do roboty bežný zamestnanec, tak mu hrozia problémy a sankcie.

Ale Matovič – ten môže, on je papaláš, on si môže robiť, čo len chce. A všetci naňho budú v pozore čakať – celý štát bude čakať, kým sa Igorko vybuvinká a kým sa vyplačká.

Matovič je psycho. Dokazuje to dnes a denne. Zlé jazyky hovoria, že sa reálne liečil na psychiatrii na schizofréniu a čím dlhšie ho pozorujem, tým viac som presvedčený, že je to pravda.

UNAVILO HO, ŽE VČERA Z PARLAMENTU VYPISOVAL INFANTILNÉ STATUSÍKY

Ako sa preboha môže takto správať dospelý človek? Viete, čo robil včera v parlamente?

Vysmieval sa na sociálnej sieti Andrejovi Dankovi, že nemá rukavicu na ľavej ruke.

Potom sa vychvaľoval, že ma nezvolili za predsedu výboru.

Potom sa zamýšľal nad tým, že má na poslaneckej lavici čísielko 88.

No proste takéto štátnické povinnosti a tvrdá práca pre Slovensko. Budúci premiér.

Malé decko sa správa zodpovednejšie.

TENTO KLAUN NÁS MÁ OCHRÁNIŤ PRED KORONAVÍRUSOM?

A dnes po včerajšej „ťažkej fuške“ v parlamente blbeček zaspal a zmeškal ešte aj podpis koaličnej dohody.

Začína to skvele.

Na čelo Slovenska sa dostal šašo. Čaká nás cirkus od prvej sekundy.

Ostáva nám už len jediná nádej – že koronavírus z Matoviča umrie smiechom. Lebo inak sme všetci stratení.

 

Všimnite si, ako stále pomenovávajú OĽaNO ?

https://dennikn.sk/1813763/minuta-po-minute-pellegrini-odovzdal-demisiu-prezidentka-dnes-vymenuje-novu-vladu-igora-matovica/

Pritom je to dokazateľné, že je to zlepenec strán, pričom ani jedna z týchto strán nesplnila zákon o politických stranách a účasti vo voľbách!

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/03/16/kedy-sa-konecne-klamlive-media-zameraju-na-to-ze-podvodnik-a-klamar-matovic-zaborska-a-budaj-oklamali-pri-volbach-volicov/

Koronavirus nám ukazuj, že zamestnanec je ten, ktorý tvorí hodnoty pre zamestnávateľov a pre štát, tento je na chvoste záujmu štátu, stal sa otrokom. Keď ochorie, dostane polovicu platu ako sociálne dávky pri chorobe. Vari je to trest pre chorobu? A kde je princíp solidarity? A kde je prezumpcia neviny? Vari chorý človek chcel byť chorý? Dokonca ho štát dá sledovať, aby nebodaj nepracoval, kým je na PN – ke. A čo, keď sa chorý človek obráti na súd a chce sa súdiť, že mu chorobu spôsobil zamestnávateľ? Potom mu štát nariadi vrátenie sociálnych dávok, lebo sa súdil a neliečil sa. Zistili sme monštruózne nedostatky v zákonoch, ktoré obchádzajú základné právne normy a princípy. A vari to vyrieši nová vláda, ktorá ešte nevládne a už zákony porušila. Moc a chamtivosť je veľká.

https://anzelma1234.blog.pravda.sk/2020/03/15/spekulacia-noveho-premiera-matovica/?fbclid=IwAR3pwULSk1DDeibarDOfwRVx4pFwyhnU_j_S2_fjlyQN-DZvhU0xzbmwvk8

Preto navrhujem stále zvažovať určité ponuky, aby raz nebolo NESKORO! https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1817562675046147/.

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.