Založ si blog

Kto je skutočný „volič“ ?

Každá osoba, ktorá dovŕšila osemnásť rokov a prešla testom ! Občania, ktorí testom neprejdú, uhradia všetky náklady za voľby! Kampaň si hradia strany samostatne .

Otázka pre každého občana , ako test:

,, Do kedy budú občania Slovenska trpieť, na základe vášho rozhodnutia? “

Po zodpovedaní otázky, si ako volič vyberiete konkrétnu politickú stranu alebo žiadnu politickú stranu a vhodíte do volebnej urny! Zvyšné, nepoužité lístky, hárky preškrtnete a vhodíte do vedľajšej volebnej urny!
Po sčítaní hlasov sa dozviete odpovede na otázky od politikov, na ktoré politici nevedeli ( nechceli ) odpovedať ani médiám ( lebo sa média nepýtali) !
Napríklad, prečo si politické strany robia volebnú kampaň ešte rok po parlamentných voľbách ?( vid billboardy, ktoré donedávna boli, za neplatné OĽANO, ešte s volebnými číslami na stenách niektorých budov v bratislavskej Petržalke)

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2014/181/

Ale nedozviete sa odpovede na otázku: ,,Prečo ste sa spojili so stranou,ktorá má odlišný volebný program? Je to naozaj len kvôli tomu, kto má koľko percent, aby ste za každú cenu mali MOC?“

Inzerát

Poslanci Národnej rady Slovenskej republiky nemajú záujem o občanov, ale kto vie, čo sa za posledné roky zmenilo a …

Každý podnet nedokážeme spracovať do televíznej reportáže

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

Koho nám novinári pošlú do parlamentu

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Luhansk / UA vojak / UA armáda /

Ďalšia pomoc Ukrajine za 50 miliárd dolárov? USA rokujú s krajinami G7

04.05.2024 11:00

Peniaze by mali byť splácané z neočakávaných ziskov zo štátnych ruských aktív mrazených prevažne v Európe, z ktorých stále plynú úroky.

Antony Blinken

Blinken: Súhlas s prímerím by pre Hamas nemal byť problém

04.05.2024 10:17

Hamas oznámil, že jeho delegácia sa vráti do Káhiry na rozhovory o dohode, ktorá by zastavila izraelskú ofenzívu v Gaze výmenou za prepustenie rukojemníkov.

Francúzsko ČSR Štefánik

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí Milan Rastislav Štefánik. Jeho životný príbeh je inšpiráciou aj v súčasnosti

04.05.2024 10:04

Pred 105 rokmi zahynul pri leteckom nešťastí v Ivanke pri Dunaji diplomat, vedec, štátnik, vojak a politik Milan Rastislav Štefánik.