Založ si blog

Daň z vojny a z nezamestnanosti

 

Poďme zrušiť systém a našepkať politikom, aby najskôr mysleli na občanov a potom špekulovali nad hlúpymi nápadmi, ktoré sú zamerané proti občanom.

Porušovanie európskeho priestoru bez hraníc (Schengenská dohoda) ohrozuje v dnešnej dobe občanov Európskej únie a najviac škodí Slovensku.

Preto, by sa mali politici, ktorí už sú dlhodobo v parlamente bez akéhokoľvek výkonu a plnenia volebného programu alebo sľubov, zamerať na zmenu článku 7 ods.2 Ústavy slovenskej republiky a príkaz podriaďovať sa nariadeniam Eú, zmeniť na garanciu mzdy a pracovnej doby pre občanov Slovenska. Dôraz, by mal byť na zákaz zamestnávať v domácej krajine, ktorá patrí do Eú, aby sa v prisťahovaných firmách zamestnávali prisťahovaní zamestnanci, aj keď je pozemok, na ktorom firma stojí, majetkom zahraničného vlastníka. Ak, by  zamestnával prisťahovaného zamestnanca, jeho zárobok, by mal byť v tej istej výške, ako je mzda domáceho – slovenského zamestnanca. Takto, by sa občania Slovenska priblížili k platom občanov v Eú.

Ak naša vláda pristúpi na hlúpu daň z vojny, mala by ju opozícia schváliť iba v tom prípade, že daň bude podľa výšky nezamestnanosti v danej krajine Eú! A to tak, že ak je nezamestnanosť v danej krajine 20%, tak daň z vojny bude znížená o zostatok do výšky 100%. Čiže, tak daň z vojny bude znížená na Slovensku o 80%, preto že nám Ústava Slovenska garantuje prácu!

Akcia na doručiteľa

Dám Vám minimálne desaťkrát viac, ako Vám Igor Matovič dokáže sľúbiť

Zákulisie parlamentu je ďalší dôvod, prečo sa občania, resp. voliči majú zle

Vláda prispeje mesačne na domácnosť

Ako OĽaNO obchádza zákon

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

Riešenie

Ani billboardy za Bratislavou nepomôžu, aby zatkli páchateľov

Koho nám novinári pošlú do parlamentu

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.