Založ si blog

Prečo treba ľudí dostať na úroveň chudoby?

Korporácie nemôžu donekonečna vyrábať tovary, ale môžu ľudí donútiť k skromnosti. Humanitárne kontajnery, slúžia ako reklama na pomoc so súcitom voči spoločensky alebo sociálne slabším občanom.

Čierna práca , ktorá je ťažko vystopovatelná, je na báze zotročovania ľudí – pracovnej sily, ktorá podáva výkony za minimum odmeny. Napríklad za dolár na deň alebo za stravu ( suchý chlieb a voda), aby sa veľkopredajne mohli pýšiť po sezóne obchodnými, predajnými zľavami od 70% a podobne.

Európska únia sa snaží prostredníctvom europoslancov ovplyvňovať politickú atmosféru v domácom štáte, ale popritom skutočnú špinavú politiku ( ktorú ľudia – občania v žiadnom štáte nepotrebujú) , tvoria média a ich propagandistické myšlienky zo stola sionistických manipulátorov kapitálovej moci!

Úroveň chudoby nespočíva v materializme, ale získanými vedomosťami, ale tie, aj napriek veľkému počtu vysokých škôl alebo univerzít, sú na veľmi nízkej úrovni vzdelanosti, kde je na príčine, čiže na vine , korupcia a nezodpovedná neodbornosť.

Potom sa občan nemôže čudovať tomu, že je manipulovaný a zavádzaný médiami o rôznych životných etapách ( pandémia, covid, korona, a pod.), ktoré sa mu nezdajú v ničom podozrivé, ale ľahko prijateľné a pochopiteľné podľa predložených d§kazov od finančného kapitálu vyššej moci, ktorú občan počas manipulácie nemá čas ani zistiť, ale ani podozrenie pochybovať, veď je to v telke. Veľmi , by ma zaujímalo, kto z občanov sa nehanbí priznať, že volil Matoviča.

Ešte šťastie, že sú aj riešenia na všetko, čo tu takýto …………….( neviem prísť na to, ako ich pomenovať) povyvádzajú, aby sa Slovensko, ale aj iné štáty, dostali na cestu dôstojného života!

Akcia na doručiteľa

96 mesiacov odstupné každému poslancovi . . .

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic a jeho spravodlivosť?

Zázračná krajina pod vedením Eduarda Hegera?

 

 

Slovania alebo pohania alebo, čo chcú občania

 

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.