Založ si blog

Povedal som synovi, Slovensko môže byť do 100 dní bohatšie o37 tisíc násobok hodnoty majetku Bill Gatesa

Odpoveď bola ,, Tak sem s tým“, ale ja som mu povedal: ,,veď ja som to prezradil  Slovensku,  už pred  ôsmimi rokmi, stačí si prečítať len moje články“.

A tu sme pri najspoločnejšom probléme. Naše deti idú s dobou a veria reklame, klamlivým médiám , ktoré sú skorumpované, ale hlavné je to, že v každej rodine je slobodne zmýšľajúci občan, ktorého rodina, zásahom americizmu menej rešpektuje názory skúsených a starších členov rodiny alebo odborné vysvetlenie konzervatívnejších príbuzných.

Bill Gates má priznaný majetok vo výške 137 miliárd, ale my z IOUP a UŠS ponúkame majetok vo výške 5 miliónov miliárd , a to v reálnom čase a v reálnej hodnote.

Hlupáci nepochopia, kedy, ako a kde, si môžu užiť okamžitú premenu na dôstojný život alebo pochopiť , prečo sa môže mať občan Slovenska za 100 dní lepšie ako demokratický názor na štát od Harabina, Fica, Mazureka, ale aj hocikoho iného, ktorý len povrchne posudzuje situáciu na Slovensku a nevie prezradiť reálne riešenie!

 

Dvaja ľudia na svete majú majetok vyšší ako sto miliárd dolárov – Ľudia – Ekonomika – Pravda.sk

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000 – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.