Založ si blog

Kto opúšťa potápajúcu sa loď po kapitánovi?

Ak nehrozí  smrteľné nebezpečenstvo, tak posledný, kto ostáva na lodi je potkan.

Na to, aby médiá mohli manipulovať občanov, presadzovať hoaxy o pláne obnovy, potrebujeme Matoviča. Inak by nám nemohli prezentovať výroky bývalých politikov ako je Mečiar, Dzurinda, Mikloš alebo Fico. Národ potom zabúda na činnosť týchto úžasných zlodejov ľudských životov a mafiánskych praktík.

Ešte šťastie, že média píšu len za peniaze chlebodarcov. Preto aj kritika sa dá písať o tom, kto zaplatí viac alebo proti komu, ak odporca preplatí iného chamtivca po moci. Väčšinou je to ale o lobistovi. Ten rozdelí balík investícií na tri kôpky. Jednu investuje do ľavicovej strany. Druhú do pravicovej strany a tretiu do novej politickej nádeje.

Potom je na ľuďoch, na ktorú stranu sa priklonia, veď v konečnom dôsledku vyhráva vždy lobista. Pretože investícia sa mu vráti v podobe zaviazanosti lídra víťaznej politickej strany.

Koho by napadlo, že aj bývalí úžasní zlodeji ľudských životov, by mohli figurovať vďaka lobistovi ako nádej pre hlúpe Slovensko?

Nie len náš, ale aj európsky ombudsman je na H. . . . – pomoc – Blog.Pravda.sk

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!