Založ si blog

Atentát na Matoviča? Teraz pred voľbami ?

Nie je to tak dávno, čo pán Matovič plakal pred parlamentom a rozprával o tom, že sa mu niekto vyhráža a poslal mu náboje na výstrahu.
Dnes môžeme tieto náboje do strelnej zbrane, nahradiť článkami vo všetkých novinách. To už nie je ani tak predvolebný boj, ako skutočnosť, že jeho narcizmus je skutočný. Dokonca aj v parlamente si to všimli poslanci, a to nie len z koalície, ale aj z opozície.
Tak ako sa viedli reči, že sa asi musí niekde na psychiatrií liečiť a užívať antidepresíva, tak sa približujeme k pravdivej skutočnosti, že žurnalistický pretlak je na jeho ego veľmi dobrý.
Po voľbách to môže dopadnúť presne opačne a zdravotne to nemusí zvládnuť. Ak sa jeho zdravotný stav zhorší, práve preto, že : ľudia si povedia – ,,Kde sa pozriem, len Matovič ! “. Sklamanie podobné ako na ulici počujem od mladých ľudí o Kuciakovi.
Žeby to naozaj mali na svedomí média? To by potom tie atentáty mali niečo spoločné ?

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.