Vyhláška !

Pozor ! Pozor ! Správa vo verejnom záujme ! Okamžitá ochrana obyvateľov Slovenska !
Od dnes XX.YY.202x od 12:00 hodiny, až do odvolania, sa ruší platba hotovosťou a platí len bezhotovostná platba prsteňom, hodinkami, platformou cez mobil alebo bankomatovou kartou elektronickým prevodom ! Do 12:00 hodiny máte poslednú možnosť uložiť si peňažnú hotovosť do banky !

Všetci turisti, ktorí k nám na Slovensko pricestujú, si budú môcť hotovosť previesť na našou bankou vydanú bankomatovú kartu, na elektronickú platbu za zakúpené tovary a poskytnuté služby na Slovensku !
Keď že Slovensko vlastnú banku nemá, zároveň zakladáme vlastnú banku na výdaj bankomatových kariet na elektronickú platbu pre zahraničných turistou, za zakúpené tovary a poskytnuté služby na Slovensku !

Zároveň sa začne plniť aj 11 bodov z vízie IOUP, a to hneď po vzniku Úradu štátnej starostlivosti !
Takto to môže začať v krátkej budúcnosti fungovať, až sa oslovení záujemci politických strán združia a budú myslieť na občanom Slovenska a nie len na seba !!

Investor , ktorý dokáže pretvoriť strach a nevedomosť občanov, na zisk a spokojnosť celého štátu !

Chcete vedieť ako?

, , Aký zisk môže priniesť Ústava? Alebo: pán premiér! , prečo sú odrazu na všetko peniaze ? „

Vážení študenti práva (a nielen Vy), dožijem sa. . . . . . . . . .

zrealizovať k plnej 100%-nej spokojnosti obyvateľstva.
1. Dvojnásobné platy, platy na úrovni Euro občanov – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
2. Minimálne 25.000 bytov ročne – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
3. Motivovať mladých, vyštudovaných občanov, ktorí opustili Slovensko k návratu domov na Slovensko – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
4. Ekonomicky a účinne zúžitkovať prísun migrantov alebo ich návrat – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
5. Vytvoriť výhodné pracovné a hlavne platové podmienky pre všetkých občanov Slovenska , nielen pre učiteľov, lekárov, policajtov, politikov – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
6. Obnova znefunkčnených Jednotných roľníckych družstiev, obnova znefunkčnených privatizovaných závodov, ale aj získanie minimálne 50% takýchto podnikov, ktoré od doby privatizácie sú stále v čele a riadia takýto závod! Získanie privatizovaných závodov, ktoré po privatizácií zmenili majiteľov do 100%-ného vlastníctva – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
7. Odpustenie všetkých pôžičiek, leasingov, spotrebných úverov, hypoték, a to bez úžerníckeho navýšenia a exekučného vymáhania – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
8. Zabezpečiť vyriešiť odstránenie článku 7.odst.2 z Ústavy Slovenska – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
9. – ( Všetko za posledných 35 rokov zanedbanej demokracie na slovenský spôsob) Odstrániť korupciu – vieme zrealizovať s víziou IOUP!
10. Prešetriť, potrestať zlodejov z nekalej privatizácie, ale aj podvodníkov pandémie, vieme zrealizovať s víziou IOUP!
11. Odškodniť finančne, za 31 rokov demokracie samostatného Slovenska, občanov Slovenska, a to vo výške 300.000 , vieme zrealizovať s víziou IOUP!

Komunisti v zálohe!

14.10.2024

Načo Vám je strana, keď nevidno žiadnu aktivitu ? Darujte nám ju a môžete sa aj Vy pridať! Vidíte ako tento systém nikomu nedovoľuje sa do parlamentu prebojovať s novovytvorenou politickou stratou lebo sa bojí, a aj všetci jeho obdivovatelia, že ho niekto položí na ,,lopatky“! My , tí aktívni voliči, občania, ktorí chcú, aby boli naplnené občianske potreby a všetci [...]

Zabezpečovanie pracovných príležitostí a bytových jednotiek, a to len pri jedinej dani!

11.10.2024

Počet dedín na Slovensku? Počet obcí a mestských častí na Slovensku = 2927. Počet miest na Slovensku? Počet miest na Slovensku = 141. Aký je počet stavebných firiem na Slovensku? Kompletný aktualizovaný register firiem (s výnimkou živnostníkov na základe GDPR) prevádzkujúcich Stavebnú činnosť na Slovensku v celkovom počte je asi 3.000 záznamov. Koľko je počet voličov [...]

Investor , ktorý dokáže pretvoriť strach a nevedomosť občanov, na zisk a spokojnosť celého štátu !

07.10.2024

Ako za jedno volebné obdobie budovať – stavať rýchlo, lacno a kvalitne moderné nemocnice v každom meste Slovenska ( ale aj mosty, byty, výrobné podniky, väznice v každom väčšom meste a športové štadióny) a k tomu policajnú pobočku, hasičský útvar , a pritom na všetko odborne dozerať a všetko kontrolovať, a to tak aby nikde nechýbali na to investície ? Kto je ten [...]

Boris Pistorius, ponorka

Šéf nemeckých spravodajcov: Či sa nám to páči alebo nie, sme v priamom konflikte s Ruskom

14.10.2024 20:59

Rusko bude do roku 2030 schopné zaútočiť na NATO, tvrdí riaditeľ nemeckej Spolkovej spravodajskej služby (BND) Bruno Kahl.

nehoda, Dúbravka, električka,

V bratislavskej Dúbravke sa po zrážke s autom vykoľajila električka. Vodič automobilu skončil v nemocnici

14.10.2024 20:48

V bratislavskej mestskej časti Dúbravka na križovatke ulíc Harmincova a Schneidera Trnavského sa v pondelok večer zrazilo osobné auto s električkou.

Donald Trump

Trump nevylúčil nasadenie armády proti svojim odporcom. Harrisová varuje pred diktatúrou

14.10.2024 17:49

Vnútorný nepriateľ je nebezpečnejší ako Čína, Rusko a všetky tieto krajiny, vyhlásil Trump.

Vladimir Putin, vojna na Ukrajine, karneval

Moskva chce trestať cudzincov za "rusofóbiu". Zákon sa má vzťahovať aj na Slovákov

14.10.2024 17:05

Ruská vláda schválila návrh zákona, ktorý privedie cudzincov k trestnej zodpovednosti za „rusofóbiu“.