Založ si blog

12 rokov píšeme , , Ficovi“ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A tie jeho hovädá, čo mu radia, mu ešte poštu asi neodovzdali!


Všetci v súčasnej koalícií už vedia kto je to IOUP ( Inštitút ochrany ústavných práv) . Aj Rudolf Huliak, ktorý sa do tej politickej bandy votrel ako posledný, vie o všetkých riešeniach , ktoré ak už prečítal, tak pochopil, že aby fungovala prevodová daň či ,, Daň z prevodu peňazí“, musí byť podľa vízie IOUP jediná a nie ďaľšia v poradí !!!!


Všetky Vlády tu dostávali od nás listy , preto že všetko, čo sľubovali, sme im vedeli zrealizovať k plnej 100%-nej spokojnosti obyvateľstva.

Euro banknotes and coins in front of the national flag of Slovakia

1. Dvojnásobné platy, platy na úrovni Euro občanov – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


2. Minimálne 25.000 bytov ročne – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


3. Motivovať mladých, vyštudovaných občanov, ktorí opustili Slovensko k návratu domov na Slovensko – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


4. Ekonomicky a účinne zúžitkovať prísun migrantov alebo ich návrat – vieme zrealizovať s víziou IOUP!

5. Vytvoriť výhodné pracovné a hlavne platové podmienky pre všetkých občanov Slovenska , nielen pre učiteľov, lekárov, policajtov, politikov – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


6. Obnova znefunkčnených Jednotných roľníckých družstiev, obnova znefunkčnených privatizovaných závodov, ale aj získanie minimálne 50% takýchto podnikov, ktoré od doby privatizácie sú stále v čele a riadia takýto závod! Získanie privatizovaných závodov, ktoré po privatizácií zmenili majiteľov do 100%-ného vlastníctva – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


7. Odpustenie všetkých pôžičiek, leasingov, spotrebných úverov, hypoték, a to bez úžerníckeho navýšenia a exekučného vymáhania – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


8. Zabezpečiť vyriešiť odstránenie článku 7.odst.2 z Ústavy Slovenska – vieme zrealizovať s víziou IOUP!


9. – ( Všetko za posledných 35 rokov zanedbanej demokracie na slovenský spôsob) Odstrániť korupciu – vieme zrealizovať s víziou IOUP!

10. Prešetriť, potrestať zlodejov z nekalej privatizácie, ale aj podvodníkov pandémie, vieme zrealizovať s víziou IOUP!

11. Odškodniť finančne, za 31 rokov demokracie samostatného Slovenska, občanov Slovenska, a to vo výške 300.000 , vieme zrealizovať s víziou IOUP!

 

 

 

A Tak píšeme ďalej:
————————————————————————————————–
Vážený pán predseda vlády Sr,
v prvom rade si dovolím Vám pripomenúť nespokojnosť s Vaším kolektívom podriadených zamestnancov na Úrade vlády, ktorí Vás buď neinformujú alebo sa Vy úmyselne vyhýbate odpovedať verejnosti , ktorá ako je má záujem o vlastnú republiku Slovensko, a to sa mi zdá z Vašej strany nesprávne a nedôstojné !
V nadväznosti na listy, a to :
Č.j. : 16 – IOÚP – 2017 zo dňa 24. marca 2017 alebo
Č.j. : 07 – IOÚP – 2024 zo dňa 13. júna 2024 sa znavu na Vás obraciam a chcem Vás požiadať o osobné stretnutie z toho dôvodu, že som od významných politikov ako Vy počul, že potrebujeme občanov či voličov , ktorí ako ja, majú víziu a vedia ju realizovať v prospech celého Slovenska.
Znova dúfam a verím,že sa dočkám kladnej odpovede aj s návrhom na osobné stretnutie.

S úctou

v Bratislave 11. júla
Inštitút ochrany ústavných práv
————————————————————————————————–
Vážený pán predseda Združenia miest a obcí Slovenska doc. PaedDr. Jozef Božik PhD.
Dlhodobo sa zaoberáme ako Inštitút ochrany ústavných práv potrebám občanov, bez ohľadu na to či majú alebo nemajú spoločenské uplatnenie , na čo upozorňujeme každú Vládu Slovenska!
Preto, že vieme ako je na tom Slovensko a ako ,, to s ním ide dolu vodou“, by sme Vás radi oslovili o možnosti zúčastniť sa na budúcom Sneme ZMOS, kde by sme predniesli stručné návrhy spojené s diskusiou, a to preto, aby sa veci pohli a začalo sa konať, a nie sa len pasívne o problémoch rozprávalo a hlasovalo!
Posielam aj Vám svoju prednášku a ak budete mať záujem, ešte pred Snemom ZMOS sa môžeme stretnúť a dôležité otázky, návrhy a riešenia prebrať.
Ďakujem za porozumenie a veľa úspechov vo Vašej práci Vám želám.
V Bratislave 21.augusta 2024
S pozdravom Inštitút ochrany ústavných prác.
arch.foto:
———————————————————————————————
Sme ako figúrky na šachovom poli, čím menšiu hodnosť máme, tým viac znamenáme !
Juraj.Ch.Brezina

Vážené zhromaždenie milí prítomní: čo sa píše a hovorí
P R E A M B U L A
My, národ slovenský,
pamätajúc na politické a kultúrne dedičstvo svojich predkov a na stáročné skúsenosti zo zápasov o národné bytie a vlastnú štátnosť,
v zmysle cyrilo-metodského duchovného dedičstva a historického odkazu Veľkej Moravy,
vychádzajúc z prirodzeného práva národov na sebaurčenie,
spoločne s príslušníkmi národnostných menšín a etnických skupín žijúcich na území Slovenskej republiky,
v záujme trvalej mierovej spolupráce s ostatnými demokratickými štátmi,
usilujúc sa o uplatňovanie demokratickej formy vlády, záruk slobodného života, rozvoja duchovnej kultúry a hospodárskej prosperity,
teda my, občania Slovenskej republiky, u z n á š a m e s a prostredníctvom svojich zástupcov n a t e j t o ú s t a v e :
To sa hovorí aj v Čl. 2
(1) Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich
volených zástupcov alebo priamo.
Tu vidíte , že štát sme my všetci a bez nás ,by ani politici nezískali žiadnu moc! Politici musia občanom Slovenska slúžiť a nie im vládnuť!
Čo nám ale hovorí Čl. 7 a to v konkrétnom odstavci 2 ?
Slovenská republika môţe medzinárodnou zmluvou, ktorá bola ratifikovaná a vyhlásená spôsobom ustanoveným zákonom, alebo na základe takej zmluvy preniesť výkon časti svojich práv na Európske spoločenstvá a Európsku úniu. Právne záväzné akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie majú prednosť pred zákonmi Slovenskej republiky. Prevzatie právne záväzných aktov, ktoré vyţadujú implementáciu, sa vykoná zákonom alebo nariadením vlády podľa čl. 120 ods. 2.
Pozrel si niekto tento Čl. 120 ods.2 ?
V Čl.1. sa píše Na vykonanie zákona a v jeho medziach môţe vláda vydávať nariadenia.
A Čl. 120 ods.2 Ak tak ustanoví zákon, vláda je oprávnená vydávať nariadenia aj na vykonanie Európskej dohody o pridruţení uzatvorenej medzi Európskymi spoločenstvami a ich členskými štátmi na strane jednej a Slovenskou republikou na strane druhej a na vykonanie medzinárodných zmlúv podľa čl. 7 ods. 2.
Vysvetlenie : Ak hocičo Vláda Slovenska vymyslí, musí to schváliť Eú a potom to podpíše premier – predseda Vlády Slovenska a plní sa to,čo chce Eú či to pomôže Slovensku nikoho nezaujíma! Musíme teda zrušiť toto nariadenie a to odstráneným Čl. 7 a to v konkrétnom odstavci 2 !
Ako? Kto vie ?
——————————————————————————————

Za 1. Referendom Čl. 93 ods.2 Referendom sa môže rozhodnúť aj o iných dôleţitých otázkach verejného záujmu., ale Čl. 95 ods.1 hovorí, že Referendum vyhlasuje prezident Slovenskej republiky, ak o to petíciou poţiada aspoň 350 000 občanov, alebo ak sa na tom uznesie Národná rada Slovenskej republiky, a to do 30 dní od prijatia petície občanov alebo uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky.
Za 2. , čo sa mi zdá jednoduchšie lebo u nás nefunguje 100% ani Ústavný súd Slovenska lebo neplatnými voľbami prezidentov ( Kiska , Čaputová,) sa ubrala slovenská republika na scestie a panuje nám tu korupcia a bezprávie!
Preto musíme čo? Kto vie ?
——————————————————————————————-
Ako?
Za 2. vyhrať parlamentné voľby a nastoliť absolútnu zmenu ridenia štátu, politického zriadenia, zdravý civilný chod životnej úrovne a dôstojného života, presne definovať každé slovo alebo myšlienku, aby sme všetci všetkému porizumelia všetko si dokonale vážili a chránili pred domácimi a aj vonkajšími nepriateľmi,ktorím na občanoch Slovenska nezáleží,nezáležalo a z ich politických programov ani záležať nebude !
——————————————————————————————
Riešenia :
——————————————————————————————-
Diskusia :
——————————————————————————————
Záver:
podpisy a súhlasy prítomných občanov
——————————————————————————————–

video:

 

Spravodlivý súd slovenskej republiky / . . . . .

 

Slovensko môže byť daňovým rajom !

 

Ako dosiahnúť, aby mali občania Slovenska platy ako občania Eú?

 

Nikdy nemargíroval,až na to doplatil

Zvolili ste Branislava Ondruša – myslíte, že už to bude vedieť?

 

Pre všetkých, čo vedia, ako by chceli, aby vyzeralo Slovensko!

08.09.2024

Drahí čitatelia, hlavne nadpisov. Prečo píšem tento článok? Hovorím: ,, vymením premiera , dokážem riadiť našu republiku !! “ alebo mi vybavíte dvojhodinové stretnutie s premierom , aby som sa dozvedel , prečo neodpovedá na listy a čoho sa tak bojí, keď ignoruje občanov Slovenska, hlavne keď je pri moci? A Vy, ktorí čítate moje články, mám pre Vás oznam. Nech [...]

Spravodlivý súd slovenskej republiky / . . . . .

27.08.2024

……… ak sa zruší na Slovensku ústavný súd, ktorý vďaka zostave robí hanbu o práve a spravodlivosti, nie len doma na Slovensku, ale aj pred celým svetom, dočkáme sa konečne aj toho, že budú vyriešené premlčané zločiny privatizácie, pandémie covidu a ………..( ak budete občania len vyčkávať, čo všetko ešte môže pribudnúť za zločiny?) [...]

Slovensko môže byť daňovým rajom !

26.08.2024

Občania konečne dosiahnú spokojnosť a dôstojný život! Podmienky a povinnosti občanov? Daňový raj alebo daňová oáza je štát alebo oblasť s nízkym zdanením, ktorý umožnuje podnikateľom a osobám možnosti vyhýbať sa daňovej povinnosti, iná definícia: „oblasť alebo krajina v ktorej dôchodky a bohatstvo podliehajú nízkym, prípadne vôbec žiadnym daniam a ktoré majú [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.